ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μόνο μια πανστρατιά στρατιωτικών δυνάμεων μπορεί να σταματήσει τα σχέδια Μητσοτάκη!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 25 Μάι 2023 - 19:03
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Για το πρόσφατο εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου αλλά και την δεύτερη, επικείμενη εκλογική αναμέτρηση σχολίασε στον FOCUS FM 103.6 και τον Στέφανο Δαμιανίδη ο επικοινωνιολόγος Νίκος Καραχάλιος.
Αρχικά ανέφερε:

«Η Κυβέρνηση είχε αναμφίβολα μια επιτυχία, πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι αυτή η επιτυχία δε θα οδηγήσει σε ευημερία. Η αλλαγή του Συντάγματος δε θα είναι προς την κατεύθυνση που θα σημάνει μια καλύτερη Ελλάδα, αλλά μια υποδιοικούμενη Ελλάδα(…) Αυτό που σοκάρει δεν είναι το ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας. Στο παρελθόν είχε πάρει και 43% και 44%. Ο Καραμανλής με μεγαλύτερο από το σημερινό ποσοστό του Μητσοτάκη είχε χάσει»

«Αυτό που σοκάρει είναι ο κίνδυνος να μην υπάρχει ουσιαστικά αντιπολίτευση. Η κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί σε απουσία αντιπολίτευσης. Μια δημοκρατία είναι δομημένη τουλάχιστον σε δυο κόμματα, ένα που πολιτεύεται και ένα που αντιπολιτεύεται. Εδώ υπάρχει ο κίνδυνος της δημοκρατίς του… ενός κόμματος. Εξού και η ανάγκη να υπάρχει μια φωνή διαφοροποίησης από τις δυνάμεις του πατριωτικού κόσμου», πρόσθεσε ο κ. Καραχάλιος.

Σύμφωνα με τον κ. Καραχάλιο ο λαός “δε ψήφισε ΝΔ, αλλά καταψήφισε τον ΣΥΡΙΖΑ”:
«Υπήρχε το αντισύριζα μέτωπο από τη δεξιά, του στήσανε και ένα αντισύριζα μέτωπο από την αριστερή πλευρά (σ.σ του ΣΥΡΙΖΑ), ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, Βαρουφάκης και Ζωή (σ.σ. Κωνσταντοπούλου) και τον καταποντήσανε. Ουσιαστικά ο λαός καταψήφισε το 2023 την κυβέρνηση 2015-2019, επειδή αυτό του βάλανε στο μυαλό τα συστημικά ΜΜΕ. Και δεν έκριναν την κυβέρνηση Μητσοτάκη»

Αναφορικά με την ψήφο σε “μικρά” κόμματα και την επιρροή που ασκείται στο τελικό αποτέλσμα, είπε:

«Η Κυβέρνηση υπό το φόβο διαρροής ψηφοφόρων προς τα δεξιά, επειδή έβλεπε ότι η Ελληνική Λύση έχει μια συμπαγή δύναμη και δε μπορεί να φθαρεί, “έκοψε” μια σειρά από κόμματα που προέρχονται από τη δεξιά. “Έκοψε” τον κ. Εμφιεντζόγλου, την κ. Λατινοπούλου, πέρα από τους Έλληνες του Κασιδιάρη. Και ταυτόχρονα προσπάθησε να προβάλλει ένα συγκεκριμένο κόμμα, αυτό του κ. Κανελλόπουλου, του εισαγγελέα που μάλλον εκείνοι ξέρουν. Και είχαν μονίμως εκτός δημοσιότητας την Ελληνική Λύση. Και όταν έπρεπε, “χτυπήσανε” την Ελληνική Λύση και τον κ. Βελόπουλο προσωπικά»

«Ο μεγαλύτερος φόβος της ΝΔ δεν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ(…) Τα πατριωτικά κόμματα φοβούνται για τα εθνικά θέματα που είναι διαχρονικά και θα θέσουν στο τραπέζι. Αν για κάποιο λόγο τα αφήσουν να λειτουργήσουν και δε γίνει η συνένωση των πατριωτικών δυνάμεων με τα κόμματα που –βάσει δημοσκοπήσεων- μένουν εκτός Βουλής, διευκολύνεται το πρώτο κόμμα και ο στόχος της αυτοδυναμίας (σ.σ της ΝΔ)», συμπλήρωσε.

Μόνο μια πανστρατιά στρατιωτικών δυνάμεων μπορεί να σταματήσει τα σχέδια Μητσοτάκη!

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr