ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μόσχα: «Χάντερ Μπάιντεν, Τζ.Σόρος και CDC εμπλέκονται στα εργαστήρια βιολογικών όπλων της Ουκρανίας»

ΔΙΕΘΝΗ. - 25 Μαρ 2022 - 20:50

Τι ανέφερε ο επικεφαλής των ΡΒΧ δυνάμεων του ρωσικού Στρατού αντιστράτηγος Igor Kirillov.

«Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας συνεχίζει να αναλύει έγγραφα που αποκαλύπτουν τις στρατιωτικο-βιολογικές δραστηριότητες του Πενταγώνου στην Ουκρανία. Τα δεδομένα που έχουμε στην διάθεσή μας, μας  επιτρέπουν να εντοπίσουμε τη σχέση  μεταξύ των κυβερνητικών υπηρεσιών των ΗΠΑ και των ουκρανικών βιοεργασρτηρίων».

Αυτό ανέφερε ο επικεφαλής του τμήματος ΡΒΧ πολέμου του ρωσικού Στρατού αντιστράτηγος Igor Kirillov.

Πρόκειται για συνέχεια των αποκαλύψεων που είχε κάνει  αρχικά ο Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Βασίλη Νεμπένζια (Vassilii Nebenzia), στην συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, σχετικά με το θέμα των βιολογικών εργαστηρίων στην Ουκρανία.

Ο Ρώσος αντιστράτηγος προχώρησε σε συνταρακτικές αποκαλύψεις αναφορικά με το ρόλο των ΗΠΑ στα εργαστήρια βιολογικού πολέμου της Ουκρανίας, αναφέροντας ονόματα και «διευθύνσεις»

Ο Ρώσος αντιστράτηγος ανέφερε σχετικά:

«Στην χρηματοδότηση αυτών των δραστηριοτήτων είναι αξιοσημείωτη η συμμετοχή οντοτήτων κοντά στη σημερινή ηγεσία των ΗΠΑ, ιδίως του επενδυτικού ταμείου Rosemont Seneca που διευθύνει ο γιός του προέδρου των ΗΠΑ, Χάντερ Μπάιντεν.

Διαβάστε τη συνέχεια στο https://balsamopsyxhs.gr/2022/03/25/%ce%bc%cf%8c%cf%83%cf%87%ce%b1-%cf%87%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%b5%cf%81-%ce%bc%cf%80%ce%ac%ce%b9%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%bd-%cf%84%ce%b6-%cf%83%cf%8c%cf%81%ce%bf%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-cdc-%ce%b5/

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr