ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μ.Χρυσοβελώνη: «Να διερευνηθεί ενδεχόμενη λαθροχειρία στις εκλογές»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 22 Μάι 2023 - 20:11
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

«Να νικήσουμε το διαπλεκόμενο και διεφθαρμένο κατεστημένο που τώρα έχει την ευκαιρία να επεκταθεί πιο επικίνδυνο»

Η Μαρίνα Χρυσοβελώνη, πρώην υπουργός και υποψήφια βουλευτής Μαγνησίας με τον ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για λαθροχειρία στις εκλογές 2023. 

Σε δήλωση της για το αποτέλεσμα των εκλογών, η πρώην υπουργός και υποψήφια βουλευτής Μαγνησίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ζήτησε να διερευνηθεί ενδεχόμενη λαθροχειρία στις εκλογές, που έγιναν την Κυριακή, 21 Μαΐου.

Ειδικότερα, σε δήλωση της, σύμφωνα με το TheNewsPaper.gr, η κ. Χρυσοβελώνη αναφέρει:

«Το αποτέλεσμα των εκλογών της 21 Μαΐου στεναχωρεί βαθιά τον δημοκρατικό, κεντροαριστερό, αριστερό, προοδευτικό, φιλελεύθερο κόσμο, άσχετα με το πως εκφράστηκε στις κάλπες.

Όσες δικαιολογημένες πικρίες και αν υπάρχουν, όσα μεγάλα ή μικρότερα λάθη και αν έγιναν, δεν είναι η ώρα για να καταλογιστούν. Ο κίνδυνος που υπάρχει είναι να εγκατασταθεί στην χώρα μόνιμα, σαν κανονικότητα, μία ιδιοτελής αιρετή απολυταρχία, που θα αποτελεί επικοινωνιακό υποκατάστατο της αληθινής, συμμετοχικής δημοκρατίας ευρωπαϊκού τύπου που πρέπει να έχουμε και που χρειαζόμαστε για τα παιδιά μας.

Όσες και όσοι πολιτευόμαστε με τον ΣΥΡΙΖΑ αποτελούμε το δεύτερο μεγαλύτερο κόμμα και γι’ αυτό έχουμε διπλό καθήκον:

α) Να διορθώσουμε ταχύτατα την πορεία μας, αλλά να ελέγξουμε και το ενδεχόμενο λαθροχειριών,

β) Να νικήσουμε το ακροδεξιό, διαπλεκόμενο και διεφθαρμένο κατεστημένο που τώρα έχει την ευκαιρία να επεκταθεί πιο επικίνδυνο.

Έχουμε την ευθύνη άμεσα να εκπροσωπήσουμε ξανά την ελπίδα, αλλά με περισσότερη συνέπεια, με περισσότερη δύναμη, με περισσότερη στοχοπροσήλωση, με πολύ περισσότερη σαφήνεια.

Εδώ, τώρα, στα δύσκολα, όσο ποτέ άλλοτε, πρέπει να σταθούμε όλες και όλοι μαζί και να κερδίσουμε πάλι την εμπιστοσύνη της κοινωνίας.

Ευχαριστώ από την καρδιά μου τις συμπατριώτισσες και συμπατριώτες που με τίμησαν με την ψήφο τους. Ευχαριστώ τις συνεργάτιδες και συνεργάτες που κόπιασαν μαζί μου σ’ έναν διάφανο και τίμιο αγώνα. Ευχαριστώ τα μέλη της οικογένειας μου που με στηρίζουν πάντα», κατέληξε η κ. Χρυσοβελώνη.

Χαμός στο Twitter με σενάρια περί νοθείας 

Την ίδια ώρα από χθες τα social media έχουν πάρει «φωτιά», καθώς πολλοί είναι οι χρήστες που αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν να βγήκε το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, με πολλούς απ’ αυτούς να κάνουν λόγο για νοθεία.

 

pronews.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr