ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Νέα αναβολή! Δεν θα γίνει ούτε τον Αύγουστο το Φόρουμ της Μεγάλης Επανεκκίνησης στην Σιγκαπούρη

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 18 Μαΐ 2021 - 7:28
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση
Το πρώτο εξάμηνο του 2022 και βλέπουν…

Το Φόρουμ του Νταβός ή Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, όπως είναι η επίσημη ονομασία του, το οποίο επρόκειτο φέτος να διεξαχθεί στην Σιγκαπούρη, παρουσία της παγκόσμιας αρχής, και ενώ είχε ήδη αλλάξει ημερομηνία, ακυρώθηκε, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, διευκρινίζοντας ότι το επόμενο θα γίνει κατά το πρώτο εξάμηνο του 2022.

Ο ακριβής χρόνος και τόπος θα καθοριστούν αργότερα, ανάλογα με το πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση με τον κορωνοϊό κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, όπως ισχυρίζονται.

«Δυστυχώς, οι τραγικές περιστάσεις που εξελίσσονται σε πολλές γεωγραφικές περιοχές, η αβεβαιότητα όσον αφορά τα ταξίδια, οι διαφορετικές ταχύτητες στις εκστρατείες ανοσοποίησης και η αβεβαιότητα όσον αφορά τις νέες παραλλαγές (του SARS-CoV-2) συνδυαστικά καθιστούν αδύνατη τη διεθνή συνάντηση ηγετικών στελεχών των επιχειρήσεων, των κυβερνήσεων και της κοινωνίας των πολιτών απ’ όλον τον κόσμο, στην κλίμακα που σχεδιάζαμε», αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι διεθνιστές διοργανωτές.

 

Το Φόρουμ, που αρχικά ήταν προγραμματισμένο να γίνει στα μέσα Μαΐου στην Σιγκαπούρη, είχε ήδη αναβληθεί μία φορά, αφού προηγουμένως ακυρώθηκε η καθιερωμένη, ετήσια διεξαγωγή του στο Νταβός της Ελβετίας.

Σημειώνεται πως σε αυτό το περιβόητο φόρουμ, το οποίο ούτε οι ίδιοι γνωρίζουν πότε θα κάνουν, θα αποφασιστεί η μεγάλη επανεκκίνηση και θα ανοίξει ο δρόμος για την εγκαθίδρυση ενός παγκοσμίου αριστερόστροφου καθεστώτος (ΕΔΩ).

el.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ


CopyAMP code

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…