ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Νέα Κολοτούμπα Κυριάκου Βελόπουλου: Η Ελλάδα Πρέπει Να Έχει Για Συμμάχους Τις ΗΠΑ Καί Οχι Την Ρωσία!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 15 Ιούν 2019 - 9:23
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Ο Κυριάκος Βελόπουλος μετά την Κολοτούμπα που αποτυπώθηκε σε Βίντεο στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου Kontra24 στις 7/2/2019, λέγοντας τα εξής: Δέν είναι Προδότες η Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που έδωσαν το Όνομα της Μακεδονίας!

Τώρα επαναλαμβάνει μια νέα Κολοτούμπα σε μια ηχητική συνέντευξη του στο ραδιοφωνικό σταθμό Πρακτορείο 104,9 Θεσσαλονίκης, και στην ερώτηση του δημοσιογράφου: Που συμφέρει την Ελλάδα να στραφεί και να ακολουθήσει, ανάμεσα στις εξής Χώρες, ΗΠΑ, ΚΙΝΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΡΩΣΙΑ, με τον Βελόπουλο να απαντά ξεκάθαρα με τις ΗΠΑ!

Φαίνεται ότι τώρα ο Βελόπουλος πάει με τα νερά των ΗΠΑ και του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, που κατηγορούσε κάποτε ότι το ίδρυμα ΡΟΤΣΙΛΝΤ Πολεμάει την Ελληνική Λύση! Αλλά για να βγεί το Κόμμα του στην Ελληνική Βουλή… Μάλλον Συμβιβάστηκε!

Κάποτε ο Βελόπουλος έλεγε ότι: Ως αρχηγός Δεξιού Φιλορωσικού Κόμματος! Για το οποίο δήλωσε: “Πρώτα θα είναι Ελληνικό και μετά Φιλορωσικό. Ετοιμάζεται επίσης και ένα Φιλορωσικό κανάλι στην Ελλάδα. Θα είναι ένα κανάλι που θα έχει καλές σχέσεις με την Ρωσία και το Άγιο Όρος. Μάλιστα είχε κατηγορηθεί χωρίς στοιχεία ότι το Κόμμα του Χρηματοδοτείται από την Μόσχα!

Άρθρο Σπύρος Πρίφτης email: spyros.priftis76@yahoo.gr

priftisnews

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…