ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Νέα λίστα Πέτσα ετοιμάζει η κυβέρνηση: «Φορτώνει» τα ΜΜΕ με εκατ. για να μας «ενημερώνουν»… για την Ουκρανία

ΜΜΕ. ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 8 Απρ 2022 - 6:48

Το επιβεβαίωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ.Οικονόμου

«Λεφτά υπάρχουν», έλεγε ένας πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας και μάλλον είχε δίκιο, καθώς λεφτά όντως υπάρχουν αλλά… για λίγους. 

Έτσι λοιπόν η κυβέρνηση συνεχίζει να στηρίζει γενναιόδωρα τους καναλάρχες και τα ΜΜΕ, αφού ετοιμάζει μια νέα λίστα Πέτσα, όπως επιβεβαίωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Η κυβέρνηση μετά τα περίπου 100 εκατομμύρια ευρώ που έδωσε στους… «φίλους» της για να μας «ενημερώνουν» για τον κορωνοϊό, τα εμβόλια κτλ. τώρα βρήκε μια νέα αφορμή για να «φορτώσει» τα ΜΜΕ με χρήματα του ελληνικού λαού… την Ουκρανία!

Και όμως η κυβέρνηση θα πληρώσει ιδιωτικές επιχειρήσεις για να ενημερώνουν τους πολίτες για τον πόλεμο στην Ουκρανία, καταλαβαίνουμε όλοι τι ακριβώς ενημέρωση θα προσφέρουν τα μεγάλα ΜΜΕ.

«Όπως υπήρξε γενναία στήριξη των Μέσων Ενημέρωσης για να ξεπεράσουν τα προβλήματα που δημιούργησε η πανδημία, έτσι και τώρα θα τα στηρίξουμε για να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες από τον πόλεμο στην Ουκρανία και να συνεχίσουν να λειτουργούν και να υπάρχει πολυφωνία», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Οικονόμου και συμπλήρωσε:

«Από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η κρίση της πανδημίας του κορωνοϊού και μέχρι σήμερα, η κυβέρνηση στηρίζει με οριζόντια μέτρα τα Μέσα Ενημέρωσης -κυρίως της επαρχίας- που είναι ο θεμελιώδης λίθος της ανάπτυξης των τοπικών κοινωνιών και της πολυφωνίας. Βεβαίως θα συνεχίσουμε να τα στηρίζουμε και να τα ενισχύουμε για να επιλύσουν τα προβλήματα τους, όπως είναι και το ζήτημα του χαρτιού. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε εντοπίσει πρόβλημα έλλειψης χαρτιού αλλά δεν σημαίνει ότι αν δημιουργηθεί δεν θα το αντιμετωπίσουμε».

Την ίδια ώρα βέβαια η κυβέρνηση είχε φέρει πριν από λίγες ημέρες αντισυνταγματική τροπολογία με την οποία επιχειρεί να ελέγξει τις εφημερίδες μέσω του ΕΣΡ (και όχι μόνο) ώστε οι εκδότες να πληρώνουν με την προσωπική τους περιουσία πρόστιμα και αγωγές.

pronews.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr