ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Νέα Παγκόσμια Τάξη: Ο πρώην πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, Γκόρντον Μπράουν, ζητά «Προσωρινή Παγκόσμια Κυβέρνηση» για να ασχοληθεί με την πανδημία του κοροναϊού

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 27 Μαρ 2020 - 12:10

ο κ. Brown ζήτησε από τους ηγέτες του κόσμου να δημιουργήσουν μια προσωρινή μορφή παγκόσμιας κυβέρνησης για την αντιμετώπιση των διπλών ιατρικών και οικονομικών κρίσεων που προκλήθηκαν από την πανδημία των κοροναϊών του COVID-19.

Ειλικρινά, είμαι λίγο φοβισμένος και λίγο ενθουσιασμένος. Φοβούνται εξαιτίας της ανθρώπινης δυστυχίας που βλέπω να συμβαίνει σε όλο τον κόσμο και δεν θέλω να αγγίξει εμένα ή τους αγαπημένους μου, καθώς βλέπω αυτά τα πράγματα με μια βαριά καρδιά. Αλλά ενθουσιασμένοι γιατί αν ο κόσμος ετοιμάζεται να ενωθεί στη Νέα Παγκόσμια Τάξη, τότε η πτήση # 777 στις Titus213 Airlines πρόκειται να απογειωθεί. Όλα όσα βλέπω τώρα τώρα με καθησυχάζουν ότι η Εκρηξη της Προκαθορισμένης Εκκλησίας είναι πλέον πιο κοντά από όταν την πίστευα για πάνω από ένα τέταρτο του αιώνα.
Πάντα πίστευα ότι η αναγεννημένη Εκκλησία θα δει μια πρόγευση των γεγονότων της εποχής του προβλήματος του Ιακώβ και να μαντέψω τι; Το παρακολουθούμε τώρα. Παγκόσμιος πανικός, οργισμένος εθισμός, λιμός, σεισμοί, παγκόσμια κρίση για να σφραγίσουν τη συμφωνία. Αυτό είναι. Ετοιμαστείτε.
Ο πρώην πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, Γκόρντον Μπράουν, καλεί την κυβέρνηση  να αντιμετωπίσει την πανδημία του COVID-19.
ΑΠΟ ΤΗΝ GUARDIAN Βρετανία: Ο πρώην Εργατικός πρωθυπουργός , Γκόρντον Μπράουν, ο οποίος ήταν στο επίκεντρο των διεθνών προσπαθειών για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της σχεδόν υπό κατάρρευση τραπεζών το 2008, είπε ότι υπάρχει μια ανάγκη για μια ειδική ομάδα που θα περιλαμβάνει τους ηγέτες του κόσμου, τους εμπειρογνώμονες στον τομέα της υγείας και τους επικεφαλής των διεθνών οργανισμών, που θα έχουν εκτελεστικές εξουσίες για τον συντονισμό της αντίδρασης.
Μια εικονική συνάντηση της ομάδας των ανεπτυγμένων και αναπτυσσόμενων χωρών του G20, υπό την προεδρία της Σαουδικής Αραβίας, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, αλλά ο Brown δήλωσε ότι θα ήταν προτιμότερο να συμπεριληφθεί και το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ.
Ο Μπράουν δήλωσε ότι η σημερινή κρίση ήταν διαφορετική από εκείνη στην οποία συμμετείχε. “Αυτό ήταν ένα οικονομικό πρόβλημα που είχε οικονομικά αίτια και είχε μια οικονομική λύση.
“Αυτή είναι κατά πρώτο και κύριο λόγο μια ιατρική κατάσταση έκτακτης ανάγκης και πρέπει να υπάρξει κοινή δράση για την αντιμετώπιση της. Όσο περισσότερο όμως παρεμβαίνετε για την αντιμετώπιση της ιατρικής έκτακτης ανάγκης, τόσο περισσότερο θέτετε σε κίνδυνο τις οικονομίες. “
Κατά τη διάρκεια της χρηματοπιστωτικής κρίσης , ο Μπράουν έπεισε άλλους παγκόσμιους ηγέτες για την ανάγκη διάσωσης των τραπεζών και στη συνέχεια φιλοξένησε μια συνάντηση της G20 στο Λονδίνο, η οποία κατέληξε σε ένα πακέτο διάσωσης ύψους 1,1 δολάρια.
Πολλές χώρες έχουν ανακοινώσει οικονομικά πακέτα τις τελευταίες δύο εβδομάδες, αλλά ο Μπράουν δήλωσε ότι μια ομάδα εργασίας θα μπορούσε: να διασφαλίσει ότι οι προσπάθειες των κεντρικών τραπεζών θα συντονιστούν. να λάβουν μέτρα για την αποφυγή κεφαλαίων από αναδυόμενες οικονομίες αγοράς · και να συμφωνήσουν μια κοινή προσέγγιση για τη χρήση των κρατικών δαπανών για την τόνωση της ανάπτυξης.

Ο Γκόρντον Μπράουν δήλωσε ότι υπήρξε αντίσταση το 2008 στη χρήση της ομάδας των G20 ως μέσου αντιμετώπισης της χρηματοπιστωτικής κρίσης, αλλά ότι θα πρέπει να είναι σαφές στους ηγέτες του κόσμου ότι δεν υπάρχει δυνατότητα να δουλέψει κανείς μόνος του.
“Χρειαζόμαστε κάποιο είδος εκτελεστικού διευθυντή”, δήλωσε ο Μπράουν. “Αν το έκανα και πάλι, θα έκανα τη G20 μια ευρύτερη οργάνωση, διότι υπό τις παρούσες συνθήκες πρέπει να ακούσετε τις χώρες που πλήττονται περισσότερο, τις χώρες που κάνουν τη διαφορά και χώρες όπου υπάρχει το δυναμικό για έανς τεράστιος αριθμός ατόμων που θα επηρεαστούν – όπως αυτές στην Αφρική. “
Οι ταινίες για μια προσεχή παγκόσμια κυβέρνηση και μια Νέα Παγκόσμια Τάξη μας βομβαρδίζουν εδώ και χρόνια, αυτό ονομάζεται Προγνωστικός Προγραμματισμός και είναι όλα γύρω μας. Απλά σκεφτείτε τον πανικό του κοροναϊού COVID-19 ως μια ταινία στην οποία τυχαίνει να ζείτε. Γιατί ακριβώς αυτό είναι.
2011 -Η ταινία Eerily Προβλέπει τρέχοντα γεγονότα COVID-19 για το 2020!
Είναι απλά σύμπτωση ή είναι προγνωστικός προγραμματισμός; Έχουν ξεκινήσει οι παγκόσμιες ελίτ να το σχεδιάζουν αυτό, για την ατζέντα αποδημίας της νέας παγκόσμιας τάξης; Νομίζω ότι μέχρι τώρα γνωρίζετε ήδη την απάντηση σε αυτή την ερώτηση. 
Τώρα το τέλος ξεκινάει είναι η πρώτη γραμμή άμυνας σας ενάντια στην αυξανόμενη παλίρροια του σκοταδιού στις τελευταίες ημέρες.
https://www.nowtheendbegins.com/gordon-brown-calls-for-global-government-covid-19-coronavirus-crisis-new-world-order/
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ NOW THE END BEGINS : Corfiatiko.blogspot.com

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr