ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Νέες αποκαλύψεις: Γιατί ο Νίκος Παππάς συνάντησε δύο φορές (με «εντολή» Τσίπρα) φυλακισμένο για οικονομικό σκάνδαλο;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ. - 15 Απρ 2019 - 19:01
Loading...

Μία νέα αποκάλυψη που αφορά τον Νίκο Παππά έρχεται σήμερα στη δημοσιότητα που γεννά νέα ερωτηματικά για τα έργα και τις ημέρες του νυν υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Παπαχρήστο και τη στήλη του «Στίγμα», στα «ΝΕΑ», ο Νίκος Παππάς πραγματοποίησε δύο επισκέψεις στον φυλακισμένο στην Κύπρο για οικονομικές ατασθαλίες Βενιζέλο Ζαννέτο, εγείροντας έτσι πλήθος ερωτημάτων.

Μάλιστα, οι επισκέψεις αφορούν το 2015 και το 2016 όταν συνόδευε ο Νίκος Παππάς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στην Κύπρο.

Όπως γράφει ο κ. Παπαχρήστος, «αμέσως μετά την εκλογή του, στις 25 Ιανουαρίου 2015, ο Αλέξης Τσίπρας κατά τα ειωθότα για νεοεκλεγέντα Πρωθυπουργό της Ελλάδας μεταβαίνει στη Λευκωσία. Στην αποστολή μετέχει και ο κολλητός τότε, το alter ego του Τσίπρα, Νίκος Παππάς. Τι κάνει; Επισκέπτεται στις φυλακές τον κρατούμενο για ατασθαλίες Βενιζέλο Ζαννέτο, πρώην υπεύθυνο για τα οικονομικά του ΑΚΕΛ!

Φίλος του; Οχι. Συγγενής του; Τσου… Συνεργάτης του; Ποιος ξέρει. Η ουσία είναι ότι αυτός ο κύριος Ζαννέτος καταδικάστηκε σε τριάμισι χρόνια φυλακή για ένα σκάνδαλο που ονομάστηκε «το σκάνδαλο της Δρομολαξιάς» και αφορούσε μια επένδυση με χρήματα ενός συνεταιριστικού ταμείου».

Ο δημοσιογράφος των «Νέων» αναρωτιέται τι σχέση μπορεί να είχε ένας νέος Έλληνας υπουργός με το συγκεκριμένο σκάνδαλο, ώστε να σπεύσει στις φυλακές να τον επισκεφθεί; «Κατά πάσα βεβαιότητα, καμία. Απολύτως» απαντά για να προσθέσει. Για άλλον λόγο πήγε. Κι αυτό δεν μας το είπε ποτέ.

Ο κ. Παππάς ωστόσο δε σταμάτησε εκεί. Εναν χρόνο μετά, τον Ιανουάριο του 2016, ο Αλέξης Τσίπρας επισκέπτεται και πάλι στην Κύπρο, αυτή τη φορά στο πλαίσιο της τριμερούς διάσκεψης Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ. Στην αποστολή βρέθηκε και πάλι ο Νίκος Παππάς. Σε ένα διάλειμμα, μάλιστα, του επίσημου προγράμματος της διάσκεψης βρίσκει την ευκαιρία και επισκέπτεται και πάλι στις κεντρικές φυλακές της Λευκωσίας τον Βενιζέλο Ζαννέτο.

«Δεύτερη φορά μέσα σε έναν χρόνο. Λίγο μετά τη συνάντηση, ο γιος του φυλακισμένου Ζαννέτου κάνει δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης. Προσέξτε παρακαλώ (αντιγράφω): «Οπως δήλωσε ο γιος του Βενιζέλου Ζαννέτου, ο υπουργός Επικρατείας της Ελλάδας (ο Νίκος Παππάς, δηλαδή) επισκέφθηκε τον πατέρα του στις Κεντρικές Φυλακές και του μετέφερε τη στήριξη και την αγάπη, τόσο του ιδίου όσο και του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα (!!!).» αναφέρει ο κ. Παπαχρήστος.

Η συνάντηση, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, διήρκεσε περίπου 45 λεπτά ενώ ο κ. Παππάς είχε επισκεφθεί στη φυλακή ξανά τον περασμένο Φεβρουάριο τον Βενιζέλο Ζαννέτο, στο πλαίσιο της πρώτης επίσημης επίσκεψης του έλληνα Πρωθυπουργού στην Κύπρο.
Τι συζήτησαν

Συζήτησαν, μεταξύ άλλων, θέματα πολιτικής επικαιρότητας, ενώ στο επίκεντρο βρέθηκε και η εν εξελίξει διαδικασία της έφεσης του Βενιζέλου Ζαννέτου»…

«Τι θέματα πολιτικής επικαιρότητας μπορεί να συζητάει ένας υπουργός με έναν φυλακισμένο για οικονομικό σκάνδαλο, δεν το σχολιάζω καν. Θέλω να σταθώ όμως στο απόσπασμα των δηλώσεων του γιου Ζαννέτου, ο οποίος χωρίς καμία υπερβολή δηλώνει ότι ο Παππάς μετέφερε στον πατέρα του «τη στήριξη και την αγάπη, τόσο του ιδίου όσο και του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα»!..» σημειώνει μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος των «Νέων».

lykavitos.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Chat Box
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter