ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Νίκος Αντωνιάδης : ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !! Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΔΙΕΤΑΞΕ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ,ΓΙΑ …

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. - 19 Σεπ 2020 - 18:41
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Νίκος Αντωνιάδης

….

ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ (ΑΡΘΡΟ 285 ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ) ,

ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ (ΑΡΘΡΟ 259 ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ) ,

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΕΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ
__________________

ΚΑΛΟΥΜΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΣΤΗ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙΣΑ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ:

ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ :

ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ
__________________

Είχα δημοσιοποιήσει τη μήνυσή μου κατά του Κώστα Μπακογιάννη για τις μαζικές παραβιάσεις των δικών τους μέτρων για την “προστασία της δημόσιας υγείας”.

Τα μέτρα με τα οποία μας έχουν τρομοκρατήσει. Τα μέτρα με τα οποία έχουν καταδυναστεύσει τη ζωή μας. Τα μέτρα με τα οποία έχουν διαλύσει την οικονομία.

Γιατί τα μέτρα αυτά ΔΕΝ μπορεί να ισχύουν για τους ιθαγενείς ΑΛΛΑ ΟΧΙ για τους άρχοντες.

6 μήνες στη Ρόδο. 4 χρόνια στη Μύκονο. Ποινές κάθε μέρα σε βάρος πολιτών. Αυτόφωρα και ποινικές διώξεις κατά των γονέων-οργανωτών των διαμαρτυριών για τις μάσκες στα παιδιά μας. Για τα μέτρα που παραβίασαν ενώ την ίδια ώρα προκλητικά τα παραβιάζουν αυτοί που μας τα επιβάλλουν.

Τώρα ήρθε η δική μας ώρα. Με τα δικά τους, και όχι τα δικά μας, καλούνται τώρα αυτοί να δώσουν λόγο. Για τις παραβιάσεις αυτές για τις οποίες μας κουνάνε το δάκτυλο, Μητσοτάκηδες, Χαρδαλιάδες, Τσιόδρες, Σύψες και τα δικά τους μέσα μαζικής εξαπάτησης.

Ήρθε -για αρχή- η ώρα του ανιψιού του Μητσοτάκη. Του πρωθυπουργού μας που κουνούσε το δάκτυλο στους “επιπόλαιους” νέους, την ίδια ώρα που αυτός παραβίαζε τα ίδια μέτρα στις θάλασσες και στης Κρήτης τα φαράγγια, στα μετρό και στης γραμμής τα καράβια.

Καλούμαι ως μάρτυρας-μηνυτής και πολιτικώς ενάγων κατά του Κώστα Μπακογιάννη, εναντίον του οποίου διατάχθηκε από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών προκαταρκτική εξέταση για παράβαση του άρθρου 285 του Ποινικού Κώδικα περί παραβίασης των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών, με απειλούμενη ποινή φυλάκισης μέχρι 5 χρόνια.

Και κατά της ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας για παράβαση του άρθρου 259 του Ποινικού Κώδικα περί παράβασης καθήκοντος, για την ανοχή που επέδειξε στις διερευνούμενες παραβιάσεις, ενώ την ίδια ώρα αστυνομεύει τον ελληνικό λαό και επιβάλλει το ένα πρόστιμο μετά το άλλο.

Και θα ζητήσω να εξεταστούν τα “κρούσματα” που ανακοινώθηκαν τις επόμενες ημέρες της συναυλίας της Άλκηστης Πρωτοψάλτη και τις ομολογημένες από τον Μπακογιάννη μαζικές παραβιάσεις (ζήτησε συγγνώμη την άλλη μέρα -αλλά αυτό δεν τον απαλλάσσει από την ποινική ευθύνη: συνιστά ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΧΗΣ) στα εγκαίνια του συντριβανιού στην Πλατεία Ομονοίας:

Ένα μόνο κρούσμα να συνδέεται με τη συναυλία ή τα εγκαίνια, η παράβαση γίνεται κακουργηματική, με βάση την παράγραφο 2, και η προβλεπόμενη ποινή μέχρι 10 χρόνια κάθειρξη.

Η άσκηση ποινικής δίωξης, η παραπομπή στο δικαστήριο και η καταδίκη του Κώστα Μπακογιάννη, όπως σε ΟΛΕΣ τις ΟΜΟΙΕΣ περιπώσεις των ιθαγενών που αντιμετώπισαν την ίδια κατηγορία, είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ για την Δικαιοσύνη.

Μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να αποφύγει ο ανιψιός του Μητσοτάκη την ποινική δίωξη και την καταδίκη. Να αποφύγει δηλαδή την κατάρρευση της αξιοπιστίας των κυβερνώντων και των μέτρων που μας επιβάλλουν. Ήδη με την προκαταρκτική εξέταση που διατάχθηκε εναντίον του Μπακογιάννη και της Ηγεσίας της ΕΛΑΣ, ένα μεγάλο κομμάτι της αξιοπιστίας αυτής κατέρρευσε. Σαν χάρτινος πύργος.

Γιατί εάν τα πράγματα είναι όπως μας τα λένε, κανένας Μπακογιάννης δεν θα διακινδύνευε την υγεία και τη ζωή τη δική του και των εκατοντάδων ανθρώπων που παρέσυρε στη συναυλία και τα εγκαίνια. Με τα δικά τους. Πάντα:

Να κριθεί από την Εισαγγελία ότι υπήρξε παραβίαση των μέτρων (δεν μπορεί να κρίνει αλλιώς), αλλά δεν υπήρχε κίνδυνος για τη δημόσια υγεία.

Και να καταρρεύσει το οικοδόμημα της “πανδημίας”.

Αυτό θέλω!

Να απαλλαγεί ο Μπακογιάννης!

Και μαζί του να ΑΘΩΩΘΟΥΝ όλοι οι Έλληνες που καταδικάστηκαν ή διώκονται για την ίδια παράβαση.

ΘΕΛΩ να χάσω !!

ΘΕΛΩ να απαλλαγεί ο Μπακογιάννης !!

Γιατί αν χάσω, θα κερδίσουν όλοι οι Έλληνες:

Με δύο λόγια…

…ρουά ματ.

Υ.Γ.1.
-Έρχεται τις επόμενες ημέρες και η ώρα των νοσοκομείων. Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη, Σωτηρία και προχωράμε σε όλα τα δημόσια νοσοκομεία. Στην ποινική δικογραφία του φακέλου “ψευδή κρούσματα, νοσηλείες, θάνατοι με/από Covid-19”.

-Έρχεται και η ώρα Σύψα & Τσιόδρα για διασπορά ψευδών ειδήσεων. Στο άλλο ρουά ματ,

-Έρχεται και η ώρα του ΣΚΑΪ και του OPEΝ. Στα ποινικά και στα πολιτικά δικαστήρια.

-Και η ώρα Τσιάρα & Χρυσοχοΐδη. Στα πολιτικά δικαστήρια.

Και όλα τα άλλα…

Υ.Γ.2.

Και φυσικά δεν θα μπορούσα να εξαιρέσω τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών από τις νομικές ενέργειές μου με βάση “τα δικά τους”.

Γιατί δεν θα ανεχθώ να διώκεται για πρόκληση σύγχυσης και παραπλάνηση του κοινού, και κλονισμό της εμπιστοσύνης του κοινού στην ιατρική επιστήμη, ο Φαίδων Βόβολης, επειδή τόλμησε να πει την ιατρική αλήθεια, και να συνεχίζουν να αλωνίζουν ανενόχλητοι ο Σύψας, ο Τσιόδρας και η Λινού, ενώ έχουν παραπλανήσει και παραπληροφορήσει τον ελληνικό λαό, ο οποίος “δικαιολογημένα δεν τους εμπιστεύεται”, όπως δημόσια ομολόγησε η Αθηνά Λινού στις 28 Ιουλίου. Και αυτή είναι μία μόνο περίπτωση. Έχουμε πολλές άλλες. Όπως κάτι παραβιάσεις των ίδιων μέτρων σε κάτι γκαλά σε κάτι γιορτές -Αγίας Μαρίνας, αν θυμάμαι καλά.

Και πολλά άλλα…

Με τα δικά σας.

Με τα δικά σας θα σας πάμε όλους.

Μέχρι το τέλος.

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΟιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

 

Loading…