ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Νίκος Αντωνιάδης : Μιχάλη Χρυσοχοΐδη , Δεν ξέρω αν το μνημόνιο που δεν διάβασες, το διάβασες μετά , Την ανάρτησή μου όμως που έδωσες στο κανάλι OPEN, θα τη διαβάσεις τώρα, θες δε θες….

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ. - 6 Αυγ 2020 - 17:03
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Για να καταλάβεις τι έχεις κάνει. Γιατί είναι αυτό που λέει ο λαός «πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος»…

Λοιπόν, άσε για λίγο τις απειλές για διώξεις εναντίον όσων αμφισβητούν την πανδημία, στο απίστευτο αυτό χθεσινό φασιστικό κρεσέντο σου, και ρίξε μια ματιά εδω:

Οι δύο φωτογραφίες δεξιά είναι τα επίμαχα έγγραφα που είχα αναρτήσει, με τις σημειώσεις μου πάνω. Είναι αυτά που έστειλες στο OPEN, για να αναγνωριστούν εύκολα ως δικά μου (και άρα με «ψάχνει» η Δίωξη) και να φοβίσεις εμένα (έτσι νόμιζες) και να αποθαρρύνεις τους υποστηρικτές μου.

Η φωτογραφία αριστερά είναι το ίδιο έγγραφο καθαρό. Αυτό δηλαδή το οποίο ανέβασα σε δύο μέρη. Μόλις το εκτύπωσα από την ιστοσελίδα της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής του Υπουργείου Υγείας.

 

Τα βλέπεις;

Κατάλαβες τώρα τι έχεις κάνει;

Έχεις στείλει τον συνάδελφό σου Βασίλη Κικίλια και αυτούς που ανέβασαν αυτό το κείμενο, για ποινικό έλεγχο!

Για διασπορά ψευδών ειδήσεων!!

Τον Κικίλια, όχι εμένα!!

Είναι ένα κείμενο με τον επίσημο ορισμό του κρούσματος Covid-19. Που λέει ότι κρούσμα έχουμε και στις τρεις περιπτώσεις (πιθανά, ύποπτα και επιβεβαιωμένα) μόνο όταν υπάρχει οξεία λοίμωξη ή νόσος του αναπνευστικού! Και ότι το τεστ ανιχνεύει όλους τους κορωνοϊούς και όχι μόνο τον Covid-19.

Και εγώ το μόνο που έκανα ήταν να υποδείξω πάνω στην εκτύπωση, με κόκκινο και κίτρινο χρώμα, τα δύο αυτά δεδομένα. Τις δύο αυτές επίσημες παραδοχές.

Για τις οποίες έστειλα και εξώδικο στον Βασίλη Κικίλια, όπως ξέρεις, ζητώντας εξηγήσεις.

Δεν μου έχει απαντήσει. Γιατί με αφήσατε να διασπείρω ψευδείς ειδήσεις και να παραμένουν στη δημοσιότητα τόσες εβδομάδες, όταν μάλιστα σας προκάλεσα με εξώδικο; Ούτε τα Hoaxes; Κανείς; Τιποτα;

Η απάντηση είναι απλή: Διότι θα έπρεπε ο Βασίλης Κικίλιας να ακυρώσει τον ίδιο του τον εαυτό, το ίδιο το υπουργείο του!

Γιατί αυτός είναι ο επίσημος ορισμός του κρούσματος. Και όλα τα «κρούσματα» που ανακοινώνετε και με τα οποία δικαιολογείτε τα εγκλήματα κατά του ελληνικού λαού, ΔΕΝ είναι κρούσματα, αλλά καθ´ υπόθεση θετικά στον Covid-19 αποτελέσματα.

Και ήρθες εσύ να κάνεις τον μπαμπούλα. Και έβγαλες τα μάτια σου μόνος σου. Αλλά έβγαλες και τα μάτια του Κικίλια, αφού τον έστειλες συστημένο στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ως υπόλογο για διασπορά ψευδών ειδήσεων!!

Να τον ψάξει λοιπόν η Δίωξη! Να γίνει κόλαση! Θα το απαιτήσω εγώ. Μαζί με το αίτημα να διαβιβαστούν άμεσα οι αναρτήσεις μου στην Εισαγγελία και όχι να «ελέγχομαι» επί μήνες. Όλες όμως. Όχι επιλεκτικά. Θα τις πάω εγώ.

Και μιας και σε έπιασε ο καημός για τις ψευδείς ειδήσεις, να στείλεις σε παρακαλώ στη Δίωξη και όλα τα δικά σας ΜΜΕ που έσπειραν τον τρόμο για τα δεκάδες «κρούσματα» στο νοσοκομείο Κορίνθου. Γιατί βγήκαν όλοι οι γιατροί του νοσοκομείου και ο Ιατρικός Σύλλογος Κορίνθου, και σας ξεφτίλισαν. Κατήγγειλαν ότι όλα ήταν ψέματα!

Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, άκου:

Δεν μπορείτε να με αντιμετωπίσετε.

Ξέρεις γιατί;

Όχι γιατί είμαι τόσο έξυπνος ή τέλος πάντων πιο έξυπνος από σας.

Όχι.

Δεν μπορείτε να με αντιμετωπίσετε,

γιατί το ψέμα δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την αλήθεια.

Είναι τόσο απλό…

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…