ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

«ΝΑΝΟΡΟΜΠΟΤ μέσα στο αίμα μας» – Δείτε τι ετοιμάζουν και ΦΡΙΞΤΕ, vid

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 7 Ιαν 2023 - 18:45

Πως θα μπει μέσα μας η τεχνητή νοημοσύνη και θα διαβάζει και τις πιο κρυφές μας σκέψεις…

Ο Ρέι Κέρζουελ είναι Αμερικανός συγγραφέας, επιστήμονας υπολογιστών, εφευρέτης, και μελλοντολόγος, ο οποίος εργάζεται στην Google στον τομέα της μηχανικής εκμάθησης και επεξεργασίας φυσικής γλώσσας.

Στα βίντεο που θα δείτε μιλά για την δήθεν αθανασία στον κόσμο αυτό, προκειμένου οι άνθρωποι να εμπιστευτούν την διεθνιστική τάξη πραγμάτων, να γεμίσουν εμφυτεύματα και τελικά να παραδώσουν την ίδια τους την συνείδηση στην τεχνητή νοημοσύνη και να οδηγηθούν σε πνευματική ανυπαρξία.

Μιλά για την… μοναδικότητα και το μέλλον της τεχνολογίας: «Πώς θα είναι η ζωή σε 10 χρόνια; Θα μπορούσαμε να ανεβάσουμε τον εγκέφαλό μας στο σύννεφο; Εξερευνούμε τη συγχώνευση ανθρώπων με μηχανές και πώς το κάνουμε ήδη. Θα μπορούσαν κάποια μέρα τα νανορομπότ να ρέουν μέσα από την κυκλοφορία του αίματός μας;».

Αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Θα είμαστε σε θέση προϊόντος του χρόνου να καταγράφουμε τι κάνει ο εγκέφαλός μας, επειδή στην πραγματικότητα θα συγχωνευθούμε με την τεχνολογία και αυτή θα παρακολουθεί τις σκέψεις μας!!!!!!

Και για οτιδήποτε ψηφιακό (ήδη) δημιουργούνται αντίγραφα.

Έτσι, τελικά θα είμαστε σε θέση να ξαναδημιουργούμε τον εαυτό μας!!!!!

Όταν φτάσουμε στην δεκαετία του 2040, για οτιδήποτε σκεφτόμαστε θα δημιουργούνται αντίγραφα!!!!!

Δεν έχουμε αντιγράψει τους εγκεφάλους μας, αλλά τελικά θα το κάνουμε, επειδή -κι αυτή είναι μια άλλη ιστορία- θα είμαστε σε θέση να δημιουργούμε αντίγραφα των σκέψεών μας, και κυριολεκτικά να αναδημιουργούμε τον εαυτό μας (σ.σ. Και έτσι θα μπορούμε ακόμα και να ενσωματώνουμε το ΕΙΝΑΙ μας στην τεχνητή νοημοσύνη;;; (λεπτομέρειες ΕΔΩ)!!!!

Αυτό που θα κάνουμε πρώτα θα είναι να συνδέσουμε τα μέρη του εγκεφάλου μας εκεί που κάνουμε τις σκέψεις μας με το cloud όπως ακριβώς το κάνει αυτό (κινητό).

Θα στείλουμε νανορομπότ μέσω της κυκλοφορίας του αίματος!!!!!

Υπάρχει ένας κόσμος όπου η τεχνητή νοημοσύνη θα κάνει τα πάντα καλύτερα απ’ όσο μπορούμε εμείς.

Αν μπορέσουμε πραγματικά να βάλουμε την τεχνητή νοημοσύνη μέσα στον εαυτό μας, κάτι που έχουμε ήδη κάνει με πράγματα όπως τα κινητά τηλέφωνα και ούτω καθεξής, αν μπορέσουμε πραγματικά να ενισχύσουμε την ικανότητά μας να σκεφτόμαστε, τότε γινόμαστε η τεχνητή νοημοσύνη… Μπορούμε να ανταγωνιστούμε τους εαυτούς μας επειδή είμαστε η τεχνητή νοημοσύνη… Και αυτός είναι ο λόγος που δημιουργήσαμε την τεχνητή νοημοσύνη… Για να διευρύνουμε την ικανότητά μας να σκεφτόμαστε (σ.σ. ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ, ΤΙΣ ΠΙΟ ΚΡΥΦΕΣ ΜΑΣ ΣΚΕΨΕΙΣ, ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΤΕΕΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ)».

 

 

photo pixabay

el.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr