ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ……

ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ. - 13 Δεκ 2019 - 21:30
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση
  1. 7.  2016

+++   Τριάς Αγία δίνω το άγιο γραπτό,   να σας ενημερώσω ο Ίδιος ο Θεός. Τριάς Αγία δίνω τα λόγια τα ιερά προς όσους Με  πιστεύουν, παιδιά Μου αγαπητά. Τριάς Αγία δίνω ρήματα θεϊκά, για να ωφεληθούνε τα δικά Μου τα παιδιά. 

Παιδιά Μου αγαπημένα ακούστε την φωνή, ο Κύριος της δόξης Ιησούς ο Λυτρωτής, σε όλους απευθύνει την θεία εντολή. Να μείνετε ενωμένοι, όλοι σαν μια γροθιά, να μην παρασυρθήτε κι εσείς απ’ τα δεινά. Που θά’ρθουν σαν τον χείμαρρο , πολύ ορμητικά κι αλοίμονο σε κείνον που θα βρεθή μπροστά. Αν είναι μοναχός του θε να παρασυρθή, γι’ αυτό και πρέπει ο ένας τον άλλον να κρατή. Να είστε αλυσίδα πολύ – πολύ γερή, να μην μπορή να σπάση κανείς κρίκος αυτής. Όλοι αδελφωμένοι, όλοι με μια ψυχή, όλοι με Εμέ δεμένοι Ιησού τον Λυτρωτή και την Μάννα Παναγία την Πανάχραντο και Αγνή. 

Θα είναι ετούτα μπόρα, θα είναι ξαφνικά, στον ύπνο θα πιαστούνε τα πιο πολλά παιδιά, άλλα στην αμαρτία, άλλα στην διαφθορά, πολύ λίγα θα είναι σε Με γονατιστά. Γι’ αυτό και σας ζητάω την νύχτα προσευχή, για να μην είστε μόνοι,   να είμαστε μαζί. Γιατί σαν θα βρεθήτε εσείς γονατιστοί, δεόμενοι σε Μένα τον Πλάστη και Κριτή, εσάς θα προστατεύη φρουρά Αγγελική. 

Παιδιά Μου αγαπημένα, παιδιά Μου εκλεκτά προσέξατε τα λόγια τούτα τα ιερά. Είναι προειδοποιήσεις από τον Ουρανό, να προετοιμαστήτε πριν έρθη το κακό. Δεν θάχη άλλα σημάδια, για να το αντιληφθήτε, γι’ αυτό φροντίζω ο Πλάστης να ειδοποιηθήτε. Αν όμως αγνοήσετε την Θεϊκή φωνή Μου, θα είναι αναπολόγητο το κάθε ένα παιδί Μου. Σαν την εποχή του Νώε με τον κατακλυσμό, έτσι κι Εγώ φωνάζω «μπήτε στην Κιβωτό» . Στην Κιβωτό που είναι η Άγια Εκκλησιά Μου, που λειτουργούν Ορθόδοξα τα τέκνα τα δικά Μου. Στην Εκκλησιά που έρχομαι για να θυσιαστώ, το Σώμα και το Αίμα Μου να δώσω στον λαό. 

Και σας το ξαναλέω θα είστε ασφαλείς, όσοι είστε κοντά Μου κακό δεν θα σας βρή. Πολλοί θε να χαθούνε σαν έρθη η οργή, όλοι αυτοί που είσανε σε Μένα εχθρικοί, γιατί αυτοί στερούνται Σκέπης της Θεϊκής. Πολύ γι’ αυτούς λυπάμαι ο Μέγας ο Θεός, γιατί αυτούς θα χαίρεται αιώνια ο εχθρός, για να τους βασανίζη στην γέενα του πυρός. Μιλούσα, μα δεν ήθελαν Εμένα να ακούσουν, μιλούσα, μα δεν ήθελαν σε Με να υπακούσουν. 

Γι’ αυτό πολύ σας αγαπώ, εσάς τα λιγοστά Μου, που με λαχτάρα δέχεστε τα Θεία Ρήματά Μου. Κι Εγώ πολύ ευφραίνομαι μαζί σας να μιλάω, γιατί πολύ παιδάκια Μου όλους σας αγαπάω.  Πάρτε την Θεία Χάρη Μου, πάρτε και την ευχή Μου, πάντα να είστε πλάι Μου, πάντα νάστε μαζί Μου.

Αμήν γένοιτο και τω Τριαδικώ Θεώ δόξα. 

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Για τον Άγγελο της Καρδιάς μας.- Θέλω να ζήσω, είμαι γεμάτος ζωή. Η κραυγή απόγνωσης ενός Έλληνα Χριστιανού.

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…