ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΝΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ για την ΧΙΛΑΡΙ: σχέσεις της ίδιας με τον ISIS στην…ΤΟΥΡΚΙΑ !!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ. - 9 Αυγ 2016 - 21:21
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 8 Αυγ. 2016, 17.15

Η νέα «φουρνιά» εμαιλ της κας Χίλαρι Κλίντον απο το Στέιτ Ντεπάρτμεντ αποδειχνύνουν ότι διατηρεί δεσμούς η ίδια με μέλη του κινήματος του Ισλαμιστή κληρικού…ΦΕΤΟΥΛΑΧ ΓΚΙΟΥΛΕΝ στην…ΤΟΥΡΚΙΑ!  Τα άρτι κυκλοφορήσαντα εμάιλ απο τον διακομιστή εμάιλ της Χίλαρι (χάριν στον Τζούλιαν Ασάνζ και της ομάδας του WikiLeaks), τον εντελώς παράνομον στημένoν εις την οικίαν της ίδιας, περιέχουν ένα έγγραφο εις μορφήν PDF, το οποίον έγγραφον περιέχει, με την σειρά του, συγκλονιστικότατες πληροφορίες για τις ροές ΟΠΛΩΝ που επέβλεπε αυτή προς τον…ISIS στην ΤΟΥΡΚΙΑΝ!

Το ίδιον έγγραφον συνεχίζει να μιλάει και για το…ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ…για το ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ στην…ΤΟΥΡΚΙΑ και ότι τα ήξερα ΟΛΑ η Χίλαρι!!!

Μαθαίνουμε επίσης ότι ένας Gokhan Ozkok, ένα ιδρυτικό μέλος του Τούρκικου Πολιτιστικού Κέντρου, είναι συνδεδεμένος με το κίνημα Γκιουλέν και ότι ο ίδιος υπηρέτησε ως συμπρόεδρος της επιτροπής της εθνικής χρηματοδότησης του φιλο-Κλιντινικού Ready PAC, μιας επιτροπής πολιτικής δράσης των Κλίντον δηλαδή. Έδωσε $ 10.000 στην επιτροπή το 2014 και $ 2700 για την εκστρατεία Κλίντον πέρυσι. Επίσης, αναφέρονται στην ιστοσελίδα του τουρκικού Πολιτιστικού Κέντρου ως μέλος της Παγκόσμιας Πρωτοβουλίας Κλίντον, ένας από τους βραχίονες μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα του Ιδρύματος Κλίντον. Έχει δόσει μεταξύ $ 25.000 και $ 50.000 στο φιλανθρωπικό ίδρυμα Κλίντον.

Τώρα καθώς αρχίζουμε να συνδέουμε τις κουκίδες της όλης εντελώς σκανδαλούς ιστορίας της πολιτικής σταδιοδρομίας της κας Κλίντον, βλέπουμε ότι έχει σχέσεις ίδια με….ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΣΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΙΛ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ!

 

ΒΟΜΒΑ: ο κύριος παράγοντας πίσω απο την Ελληνική κρίση…Η ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ!

Πηγές:

1 ) New Ties Emerge Between Clinton And Mysterious Islamic Cleric | Λίνκ:http://dailycaller.com/2016/07/13/new-ties-emerge-between-clinton-and-mysterious-islamic-cleric/#ixzz4Gn0OcNmH

2) DAHBOO777

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…