ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΗΛΙΑ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑ, ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ: Η ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ»

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΒΙΒΛΙΟ. ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ. - 26 Ιούν 2020 - 16:59
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Ο ανά χείρας τόμος αυτόν τον κεντρικό στόχο και σκοπό υπηρετεί: Να φέρει στην επιφάνεια, να καταγράψει, να ερμηνεύσει, να αναδείξει και να τονίσει τις κρυμμένες, τις εξαφανισμένες, τις διαστρεβλωμένες και τις καταχωνιασμένες αλήθειες. Το παρών πόνημα είναι ή αποτελεί μια ανατροπή. Αποτελεί ένα πνευματικό και κοσμικό τουμπάρισμα. Αποτελεί μια λεπτεπίλεπτη και χειρουργική γνωσιακή ανακατασκευή. Συνιστά ένα πολύ γερό αναποδογύρισμα.

Μετά το πέρας της ανάγνωσης, οι αναλήθειες, τα σκόπιμα ψεύδη, η στοχευμένη εξαπάτηση και το σκότος γίνονται φως, βάση νέων δεδομένων, αταλάντευτες ορθότητες και στυγνές και φρικτές πραγματικότητες. Θεωρώ ότι θα είναι πολλοί οι αναγνώστες που θα δεχθούν ένα πολύ μεγάλο, ισχυρό και απροσδόκητο σοκ! Και σε κάποια σημεία δε, καταστάσεις, γεγονότα, αναφορές ή κεφάλαια θα μείνουν παντελώς άλαλοι. Άναυδοι. Άφωνοι.

Γεγονός που θα τους οδηγήσει, παραχρήμα, στο να αναθεωρήσουν και να ξανασκεφθούν από την αρχή πάρα πολλά πράγματα, ιδέες, θέματα, ζητήματα, πεποιθήσεις και δεδομένα. Και έτσι όπως ακριβώς συνέβη και με εμένα, τοιουτοτρόπως, είμαι απολύτως βέβαιος ότι και πολλοί αναγνώστες θα πατήσουν γρήγορα και με ανακουφιστική χαρά τα πλήκτρα: «διαγραφή» (delete) και «επανεκκίνηση» (restart) σε σχέση με τα έως τώρα υπάρχοντα νοηματικά, αντιληπτικά και γνωσιακά τους πεδία, παραδοχές και φρονήματα.

Θα διαγράψουν οι ίδιοι, και μάλιστα οριστικά και αμετάκλητα, παλιές αντιλήψεις, αβάσιμες γνώσεις, λάθος πεποιθήσεις, «βεβαιότητες» ή «μεγάλες αλήθειες», ενόσω ή κατά την ώρα θα διαβάζουν τις σελίδες, τα γεγονότα, τα θέματα, τις ανατροπές, τις αφηγήσεις και τα κεφάλαια του παρόντος βιβλίου. Και θα αρχίσουν, ξανά και πάλι από την αρχή, το χτίσιμο μιας καινούργιας συλλογιστικής, εικόνας, αφήγησης, κόσμου, παραδοχών, πεποιθήσεων και πραγματικότητας.

Διότι, αλήθειες μπορεί μεν να υπάρχουν πολλές, εντούτοις, όμως, η πραγματικότητα είναι μόνον μία! Και αυτή η πραγματικότητα δεν βρίσκεται, λογίζεται, προσλαμβάνεται, εδράζεται ή ερμηνεύεται μόνον με όσα έχουν σχέση ή λαμβάνουν χώρα «επάνω ή επί» της γη (ορατός κόσμος). Αλλά!, βρίσκεται, εννοείται, αναλύεται, συνδέεται, αποδεικνύεται και εξηγείται με όσα επιπροσθέτως λαμβάνουν χώρα και υπάρχουν «υπεράνω» (πνευματικοί νόμοι, αόρατος κόσμος) όσο και «υποκάτω» (στοές, αδελφότητες και μυστικές εταιρείες) της γης.

Δηλαδή, με άλλα λόγια, η πραγματικότητα γίνεται έλλογη, ερμηνεύσιμη, καταληπτή και υπαρκτή, μόνον και εφόσον συμ-περιληφθούν και δια-συνδεθούν όλα όσα έχουν σχέση με αυτά που υπάρχουν «μεταξύ» ουρανού και της γης, όσο και με αυτά που κείνται ή εργάζονται «κάτω» από την επιφάνεια της γης. Και άρα, εν τέλει, η πραγματικότητα έχει σχέση, υπάρχει, εννοείται, χτίζεται ή αναδεικνύεται με όλα όσα υπάρχουν και λαμβάνουν χώρα μαζί ή ταυτοχρόνως σε τρία επίπεδα και διαστάσεις: «επί» της γης, «υποκάτω» της γης και «υπεράνω» της γης.

Προσέτι δε, όσοι προσπαθούν να δουν, να εννοήσουν, να ερμηνεύσουν και να καταλάβουν τον παρόντα κόσμο μόνον με τα φυσικά ή τα σωματικά τους μάτια όσο, επίσης, και με την επιστημονική τους γνώση, ορθολογισμό, έρευνα, κατάρτιση και λογική, δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να διακρίνουν ή να προσλάβουν ούτε το 10-20%, ας πούμε, της όλης εικόνας ή της συνολικής πραγματικότητας. Διότι κάτι τέτοιο είναι εξ ορισμού ανέφικτο ή αδύνατο. Αφού, στην παρούσα βιωτή και κόσμο, αυτά που είναι αόρατα, υπερφυή, υπερκόσμια, ακατάληπτα και άυλα είναι κατά κανόνα τα πιο σημαντικά στοιχεία, δεδομένα, καταστάσεις, οντότητες ή/και υποστάσεις.

Κατά συνέπεια, οι ίδιοι εξ αντικειμένου δεν μπορούν να γνωρίζουν την υπόσταση, την λειτουργία, την υλικότητα, τον ιστό και την πραγματική δομή του παρόντος ορατού και αόρατου κόσμου. Δεν μπορούν να γνωρίζουν την διάρθρωσή του. Έχουν άγνοια για το εσωτερικό του όσο και για την ιδιαίτερη ουσία του. Και άρα, και πάλι εξ ορισμού, οι ίδιοι δεν μπορούν να έχουν αξιόπιστη άποψη και τεκμηριωμένη γνώμη, αντίληψη και θέση. Και έτσι, αγνά και καλοπροαίρετα τις περισσότερες φορές, οι ίδιοι αερολογούν και αεροβατούν τόσο θεματολογικά και «επιστημονικά» όσο ομοίως και γνωσιακά.

Η παρούσα μελέτη αυτόν τον κεντρικό σκοπό και στόχο υπηρετεί και επιτελεί: Έρχεται συνειδητά να ανατρέψει πολλά στερεότυπα, δεδομένα, σιγουριές, πεποιθήσεις, παραδοχές και προσλαμβάνουσες. Γράφτηκε με στόχο να ανατρέψει πολλές λανθασμένες αντιλήψεις, λάθος πληροφορίες, σκοπιμότητες, «βεβαιότητες» και δήθεν πάγιες αλήθειες, θέσεις και πεποιθήσεις. Συγγράφηκε για να ανατρέψει την έως τώρα ψευδή εικόνα και την στρεβλή αφήγηση και γνώση που υπάρχει για τον σημερινό κόσμο. Και αυτό: κυρίως μέσα στο νου και στις καρδιές των καθημερινών, των καλοπροαίρετων, των άδολων, των αγνών και των απονήρευτων ανθρώπων.

Ο παρών τόμος έρχεται να καταρρίψει αυτόν τον εικονικό, ανύπαρκτο και πλασματικό κόσμο που μας είπαν, δίδαξαν, κατέγραψαν, εξιστόρησαν, απεικόνισαν και δημιούργησαν οι σκοπιμότητες και οι προτεραιότητες πολλών ανθρώπων, ομάδων, κινημάτων και αιώνων. Συγγράφηκε για να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά της θολής, της εσκεμμένης, της μερικής, της κρυφής και της ημιδιαφανούς γνώσης όσο επίσης και των έως τώρα ιστορικών δεδομένων, πηγών, καταστάσεων και στοιχείων.

Κατ’ αυτήν την έννοια και λογική, οι αναγνώστες θα βρουν, θα καταλάβουν, θα νιώσουν και θα ανακαλύψουν ότι υπάρχει μια νέα κατάσταση, κόσμος, εικόνα και πραγματικότητα μέσα τους όσο και τριγύρω τους. Μετά το πέρας της ανάγνωσης, οι ίδιοι θα νιώσουν μια πολύ μεγάλη και διπλή ανακούφιση και ευχαρίστηση: Τόσο για το ότι δεν θα μπορεί, πλέον, κάποιος να τους ξεγελάει εύκολα και συστηματικά έτσι όπως γινόταν έως τώρα όσο, επίσης, και για το γεγονός ότι οι ίδιοι θα μπορούν να ερμηνεύουν, να εξηγούν και να καταλαβαίνουν χορταστικά και σχεδόν άριστα όλα τα έως τώρα ασύνδετα, στριφνά, παράδοξα και ανερμήνευτα που συνέβαιναν και συμβαίνουν στον γύρω μας κόσμο.

Πλέον οι ίδιοι, θα έχουν τόσο μέσα στην καρδιά τους όσο και στον σκληρό δίσκο της γνώσης τους μια νεόκοπη βάση, συστοιχία και διασυνδεδεμένη αλληλουχία από: ιδέες, συνάψεις, αναλυτικά εργαλεία, δεδομένα, προσλαμβάνουσες, γνώσεις, θεματολογία, ερμηνείες και κόσμο. Οι ίδιοι θα νιώθουν και θα πατούν πια πολύ γερά πάνω στη γη σε σχέση με όλα όσα φανερά ή κρυφά υπάρχουν και συμβαίνουν γύρω τους. Θα νοιώθουν γνωσιακά και υπαρξιακά πολύ ισχυροί απέναντι στο κάθε τι και το έως τώρα άγνωστο, ασύνδετο, αλλότριο, ανεξακρίβωτο και ξενικό… [Κλπ..].

ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ: Η ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Πρόλογος

1. Η Ιστορία του Θρησκευτικού Οικουμενισμού

2. Οι Σκοποί των Αντίχριστων Οικουμενιστών

3. Τα Είδη και τα Στάδια της Οικουμενιστικής Κίνησης

4. Το Σχέδιο του Οικουμενισμού (MRA)

5. Πανθρησκεία και Παγκόσμια Κυβέρνηση

6. Η Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων και τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών

7. Το Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών (ΠΣΕ)

8. Τα Δόλια Μέσα των Χριστοπόλεμων Οικουμενιστών

9. Τα Σκοτεινά Όργανα των Απογόνων του Ιούδα

10. Το Παγκόσμιο (ΟΗΕ) και τα Περιφερικά Κέντρα του Οικουμενισμού

11. Νέα Τάξη Πραγμάτων (ΝΤΠ): Σιωνισμός, Εωσφορισμός, Ιλλουμινατισμός,

Ιησουϊτισμός και Μασονισμός

12. Οι Ιστορικές Πηγές της ΝΤΠ: Σολομωνική, Θεοσοφία, Καμπάλα και Ταλμούδ

13. Σύμβολα: Από την Εξάλφα (666) και την Πεντάλφα, στον Φοίνικα

14. Η Γεναρχία των Ρόθστσιλντ και το 11ο Κέρατο της Αποκάλυψης

15. Ο Πρώτος και Κεντρικός Στόχος: Η Εξαφάνιση της Ορθοδοξίας και του

Χριστιανισμού

16. Από τον Μωαμεθανισμό και τον Ευρωπαϊκό Διαφωτισμό, στον Κομμουνισμό και τον

Χιτλερισμό

17. Παπισμός, η Θεωρία της «Αγάπης» και το Χριστομάχο Βατικανό

18. Η Μεγάλη, η «Αγία» και Πανορθόδοξη Σύνοδος στο Κολυμπάρι

19. Από την Πνευματική Χρεωκοπία και την Γενική Αποστασία, στον Γ’ Παγκόσμιο

Πόλεμο και την Αναλαμπή της Ορθοδοξίας

20. Χάραγμα, ο Αντίχριστος και τα Έσχατα

Επίλογος

Ἐπικοινωνία για το νέο βιβλίο:

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΓΑΘΟΣ ΛΟΓΟΣ
Λαγουμιτζῆ 42, 117 45 – Αθήνα
Τηλ: 30 210 9212315, 9212 574
Fax: 30 210 9226970
Email: 
info@orthodoxia.grΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ

Συγγραφέας, Καθηγητής-Διεθνολόγος,

Πρώην Βουλευτής Φθιώτιδας

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…