ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ- ΝΕΕΣ ΕΟΡΤΕΣ

ΚΛΟΙΟΣ. ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ. - 28 Νοέ 2018 - 20:13
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

“Χριστιανοί,” που ακόμη έχετε κοινωνία με τους ψευδεπισκόπους και ψευδοιερείς της ληστρικής συνόδου της Κρήτης (2016) έχετε αντιληφθεί ότι το εορτολόγιο έχει αλλάξει και πλέον και εσείς εορτάζετε είτε το θέλετε είτε όχι τις Παγκόσμιες εορτές που έχουν καθιερωθεί από τη ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ και οι οποίες εορτάζονται απο το “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ”, στο οποίο όλοι ανηκετε υποχρεωτικά μετά τη σύνοδο αυτή? (κειμ.συν. Κρητης κεφ.ε, αρ.16επ)

Ετσι, λοιπόν, μετά την παγκόσμια ημέρα τουαλέτας (19.11.2018) το ”Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών” με τα μέλη αυτού γιόρτασε στις 20.11.2018 την παγκόσμια ημέρα δικαιωμάτων του παιδιού. 

Η εορτή αυτή διοργανώθηκε με επίτιμο καλεσμένο τον Βαρθολομαίο, μέσα στην κεντρική αίθουσα συνεδριάσεων του (Π.Σ.Ε), όπου δεσπόζει σε 50 τ.μ. η εικόνα του δήθεν χριστού, που δεν είναι άλλος από τον αντίχριστο ( ερμαφρόδιτος, χωρίς το Σταυρό, ή το όνομα του Ιησού, που αντί για φωτοστέφανο έχει τον ήλιο και τη σελήνη, ενώ αναβαίνει απ τη γη και αντί να ευλογεί, φαίνεται να εξουσιάζει αυτήν -αποκ. Ιωάννη κεφ. ιγ ,παρ. 11 επ) . 

Μεταξύ των κλόουν και άλλων αντιχριστιανικών εκδηλώσεων τα παιδιά που παρευρέθηκαν εκεί, που σίγουρα κάποια ήταν και βαπτισμένα ορθόδοξα ασχολήθηκαν με τη δημιουργία σε ΠΑΖΛ του απεικονιζομένου δήθεν Χριστού, δηλαδή του αντίχριστου.  

Αυτή όμως ή “αθώα” δραστηριότητα στην οποία υπεβλήθησαν τα παιδιά δεν ήταν καθόλου αθώα ,ούτε τυχαία, αφού συμβολίζει όλο τον σκοπό του βλάσφημου αυτού οργανσισμού (του Π.Σ.Ε) που αναφέρεται στο καταστατικό του και που πλέον μετά τη σύνοδο της Κρήτης είναι και δόγμα στην “εκκλησία της Ελλάδος” και που δεν είναι άλλος από την δήθεν ένωση της Εκκλησίας (δηλ. του Σώματος Του Χριστού), που δήθεν σήμερα κατ ΄αυτούς είναι διαιρεμένη και κομματιασμένη. 

Αντίθετα λοιπόν με το σύμβολο της Πίστεώς μας, στο οποίο η Εκκλησία είναι πάντοτε ΜΙΑ, ΑΓΙΑ, ΚΑΘΟΛΙΚΗ, και ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ, προφανώς Αδιαίρετη και πάντα Ενωμένη, αυτοί ιδρύσαν τη δική τους ψευδεκκλησία, με σκοπό τους να ΕΝΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ για να προσκυνήσουν τον αντίχριστο, όπως οι Αγίες Γραφές και οι προφητείες μας έχουν πει.    

Από τα όσα συμβαίνουν δε τελευταίως, τόσο με τα απαράδεκτα και αντιορθόδοξα βιβλια των θρησκευτικών που διδάσκονται υποχρεωτικά στα βαπτισμένα ορθόδοξα παιδιά, όσο και με τον ευρύτερο αόρατο πόλεμο που δέχονται τα παιδιά μέσα από την αδιάκριτη ενασχόλησή τους με την  τεχνολογία, αλλά και με τις “ψευδοερτές” αυτές, που λόγω του ότι κανείς δεν αντιδράει, αποτελούν ήδη κατεστημένο, προκύπτει ότι τα νέα παιδιά και ειδικά τα χριστιανόπουλα είναι στο στόχαστρο της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ και του αντιχρίστου. 

Ας αναλάβουμε επιτέλους τις ευθύνες μας. ΓΟΝΕΙΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!    

ΜΑΡΑΝ ΑΘΑ 

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Για τον Άγγελο της Καρδιάς μας.- Θέλω να ζήσω, είμαι γεμάτος ζωή. Η κραυγή απόγνωσης ενός Έλληνα Χριστιανού.

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…