ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Νεκτάριος Δαπέργολας : Από τους πιο σκληροπυρηνικούς Οικουμενιστές, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΔΑΠΕΡΓΟΛΑΣ. - 15 Μάι 2019 - 12:44
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Νεκτάριος Δαπέργολας

Ένας από τους πιο σκληροπυρηνικούς Οικουμενιστές, ο μητροπολίτης Προύσης Ελπιδοφόρος, βρίσκεται από χτες στην θέση του Αρχιεπισκόπου Αμερικής (αντί του παρητημένου μετά από ασφυκτικές και μακροχρόνιες πιέσεις Δημητρίου).

Βασικό πρωτοπαλίκαρο του αρχιαιρεσιάρχη ταγού του Φαναρίου (τα τελευταία χρόνια εθεωρείτο μάλιστα και οιονεί διάδοχός του), με κυρίαρχο ρόλο στη ληστρική ψευτοσύνοδο του Κολυμπαρίου της

Κρήτης (2016), «ηγούμενος» στο μαγαζάκι της Χάλκης, με βασικό θεσμικό ρόλο στη νεοεποχίτικη πλάνη του αυτοφερόμενου ως Παγκοσμίου Συμβουλίου Εκκλησιών (και κάθε λογής αιρέσεων), αλλά και πρωταγωνιστής σε πάμπολλες ακόμη εκδηλώσεις της φρικώδους Παναίρεσης, που (δια της συγκρητιστικής ώσμωσης της Ορθοδοξίας με τις δυτικές αιρέσεις αλλά και τις άλλες θρησκείες) προετοιμάζει πυρετωδώς την παγκόσμια Πανθρησκεία.

Πολύ συχνά με τα κουστουμάκια του (όπως παρατηρείτε), χωρίς αυτό όμως βέβαια να σημαίνει ότι και στις λίγες περιπτώσεις που δεν…ξεχνάει στο σπίτι το ράσο του, αυτό τον αποτρέπει από τις συμπροσευχές ή από το να φιλάει με ευλάβεια το χέρι του Πάπα (όπως επίσης παρατηρείτε).

Καμμία έκπληξη βεβαίως από την εκλογή του, καθότι και γενικότερα είναι γνωστό ποιοι προωθούνται πλέον ακόμη και σε ασήμαντα εκκλησιαστικά πόστα (πόσο δε μάλλον σε νευραλγικής σημασίας), αλλά και εδώ ειδικά ξέραμε ότι το δίλημμα ήταν μεταξύ Σκύλας και Χάρυβδης (τελικά προτιμήθηκε η…Χάρυβδη). Δεν σόκαρε δηλαδή το νέο (ίσα-ίσα), απλώς το καταθέτουμε ενημερωτικά.

Μαζί και με μία ακόμη θλιβερή διαπίστωση για το πόσο πιο βαθιά στον βόρβορο καθημερινά βουλιάζουμε. Μαζί με τα άγια που ρίχνουμε τοις κυσί και τα μαργαριτάρια που πετάμε έμπροσθεν των χοίρων…

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr