ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Νεκτάριος Δαπέργολας: “Η διοικούσα εκκλησία είναι δυστυχώς βασικό γρανάζι του ανάποδου κόσμου. Αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι Χριστιανοί. Έχουν άλλο αφεντικό και….

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΔΑΠΕΡΓΟΛΑΣ. - 12 Ιούλ 2022 - 20:09

…υπηρετούν άλλη θρησκεία”

“Ουδεμία έκπληξη δεν αποτελεί η βάπτιση που έκανε ο Ελπιδοφόρος, ο οποίος είναι από τους πιο διαβόητους νεοεποχίτες” υπογράμμισε μιλώντας στον Focus FM και στον Στέφανο Δαμιανίδη ο Νεκτάριος Δαπέργολας, Διδάκτωρ Βυζαντινής Ιστορίας.

“Ο άνθρωπος έχει σχέση με στοές, με τον οικουμενισμό με κοσμικότητες. Δεν έχει καμία σχέση με το Χριστό και την Ορθοδοξία. Αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι Χριστιανοί. Έχουν άλλο αφεντικό και υπηρετούν άλλη θρησκεία. Η διοικούσα εκκλησία είναι δυστυχώς βασικό γρανάζι του ανάποδου κόσμου. Αυτό είναι το ζοφερό πνεύμα των καιρών και σε αυτό διολισθαίνουμε συνεχώς”, ανέφερε.

“Η ατζέντα είναι γνωστή, είναι αποσπάσματα του ανάποδου κόσμου, ο οποίος δομείται εδώ και πολλές δεκαετίες. Ο πολυ-πολιτισμός, ο σεβασμος στις διαφορετικότητες, η ελεύθερη επιλογή φύλου, η υπονόμευση της εθνικής μας συνείδησης και της ιστορικής μνήμης. Τώρα δεν τα ακούμε απλώς, βρισκόμαστε στη φάση της επιβολής τους”, είπε ο ίδιος.

“Ζήσαμε μία δυστοπική απάτη στημένη και προετοιμασμένη. Πάρα πολύς κόσμος και κυρίως κόσμος της εκκλησίας έπεσε σε αυτή την παγίδα. Δεν είναι μόνο φόβος και έλλειψη εμπιστοσύνης προς τον Θεό, πρόκειται περί βλασφημίας”, τόνισε ο κ. Δαπέργολας.

“Είμαστε μπροστά σε κοσμογονικά γεγονότα, τα οποία θα ανατρέψουν άρδην την κατάσταση. Ο Θεός δίνει παράταση σε αυτά που πρόκειται να ζήσουμε, μήπως και μετανοήσουμε, αν και δυστυχώς δεν το βλέπω να γίνεται”, πρόσθεσε.

Αναφερόμενος τέλος στον Άγιο Παΐσιο που σήμερα η Εκκλησία τιμά τη μνήμη του, ο κος Δαπέργολας δήλωσε: “Μία τεράστια μορφή, από τους κορυφαίους σύγχρονους Αγίους. Ελπίζουμε όλα αυτά που είπε για την πατρίδα μας, να εκπληρωθούν συντομα”.

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr