ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ : Τι είναι το SPARS PANDEMIC 2025-2028 -Άλλη μία προφητεία των παγκοσμιοποιητών ;

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΝΙΚΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ (ΝΑΥΠΗΓΟΣ ΜΑΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ). - 10 Μάιος 2021 - 22:15
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Υποθετικό σενάριο :

Στα μέσα Οκτωβρίου 2025, αναφέρθηκαν τρεις θάνατοι μεταξύ των μελών της Πρώτης Βαπτιστικής Εκκλησίας του St.Paul,Μinesota.

Δύο από τα μέλη της εκκλησίας επέστρεψαν πρόσφατα από ένα ιεραποστολικό ταξίδι στις Φιλιππίνες, όπου παρείχαν βοήθεια στα θύματα των περιφερειακών πλημμυρών.

Το τρίτο μέλος ήταν η μητέρα ενός μέλους της εκκλησίας που είχε ταξιδέψει επίσης στις Φιλιππίνες με το γκρουπ της εκκλησίας .

Με βάση τα αναφερόμενα συμπτώματα των ασθενών, οι πάροχοι υγειονομικής περίθαλψης αρχικά μαντεύουν ότι είχαν πεθάνει από την εποχική γρίπη, την οποία οι υπεύθυνοι υγείας προέβλεψαν ότι είναι ιδιαίτερα μολυσματική και διαδεδομένη το φθινόπωρο.

Ωστόσο, οι εργαστηριακές δοκιμές ήταν αρνητικές για τη γρίπη.

Δεν μπορεί να προσδιορίστε τον αιτιολογικό παράγοντα είπε αξιωματούχος του εργαστηρίου δημόσιας υγείας του Υπουργείου Υγείας.

Η αποστολή έστειλε τα κλινικά δείγματα των ασθενών στα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), όπου οι επιστήμονες επιβεβαίωσαν ότι οι ασθενείς δεν είχαν γρίπη.

Ένας επιστήμονας του CDC θυμήθηκε την ανάγνωση μια πρόσφατη αποστολή ProMed που περιγράφει την εμφάνιση ενός νέου coronavirus στη Νοτιοανατολική Ασία, και έτρεξε ένα τεστ RT-PCR του ιού του παγκρέατος.

Μια εβδομάδα αργότερα, η ομάδα του CDC επιβεβαίωσε ότι οι τρεις ασθενείς στην πραγματικότητα, μολύνθηκαν με ένα νέο κοροναϊό, το οποίο ονομάστηκε σύνδρομο οξείας αναπνευστικής οδού St. Paul Coronavirus (SPARS-CoV ή SPARS), μετά την πόλη όπου υπήρχε το πρώτο σύμπλεγμα περιπτώσεων όπου αναγνωρίσθηκε.

Αυτό το απόσπασμα αναφέρεται στο φουτουριστικό και δήθεν υποθετικό σενάριο του SPARS PANDEMIC PROJECT 2025-2028 .

Σας θυμίζει κάτι αυτό το υποθετικό σενάριο που αναφέρεται σε μία πανδημία το 2025;Το κείμενο αυτό είναι απόσπασμα από το δήθεν  υποθετικό σενάριο του JOHN HOPKINS UNIVERSITY που ολοκληρώθηκε το 2017, τότε που ο Anthony fauci μίλησε για μία πανδημία που θα ερχόταν σε λίγα χρόνια σε αυτό το βίντεο όπου αναφέρει :there will be a surpise outbreak ,λίγο πριν ξεκινήσουν να μας παρουσιάζουν μπροστά στα μάτια μας την αρχή του θεάτρου στην Wuhan ,στην Ιταλία και σιγά σιγά σε όλο τον κόσμο …(https://www.youtube.com/watch?v=puqaaeLnEww).

Όλως τυχαίως το ίδρυμα john Hopkins είναι αυτό που μετράει υποτίθεται επίσημα τα κρούσματα του COVID 19 παγκόσμια και όλως τυχαίως ο μεγαλύτερος χρηματοδότης είναι ο Bill Gates που όλως τυχαίως (το παραδέχεται ο ίδιος) θέλει να εμβολιάσει όλη την ανθρωπότητα ενώ έχει παραδεχτεί πως τα εμβόλια που θα φτιαχτούν στο μέλλον για κάποια πανδημία θα μπορούσαν να παρέμβουν στο DNA του κάθε ανθρώπου έτσι ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει υποτίθεται σε οποιαδήποτε κατάσταση πανδημίας …(https://www.youtube.com/watch?v=Eb2zRCCVhyY&t=36s).

Στο SPARS PANDEMIC έχουν ακόμα και όλα τα πιθανά σενάρια που θα μπορούσαν να γίνουν με μία τέτοια παγκόσμιου βεληνεκούς επιχείρηση…Ένα από αυτά είναι και τα Vaccines injuries(VACCINE INJURY CHAPTER SEVENTEEN) δηλαδή τραυματισμοί και παρενέργειες από το CORONAVAX(όπως το αναφέρουν),δηλαδή το εμβόλιο για τον νέο κορονοϊό που θα έρθει  αλλά και τον χωρισμό των ανθρώπων σε LOVERS AND HATERS (CHAPTER THIRTEEN).Όπως ακριβώς γίνεται αυτή την στιγμή που μιλάμε παγκόσμια ..Έτσι ακριβώς ξεκίνησε λοιπόν το τεράστιο παραμύθι και η τεραστίων διαστάσεων απάτη με την ύπαρξη του COVID 19 και την ύπαρξη της πανδημίας .Σε αυτό το υποθετικό σενάριο του SPARS PANDEMIC 2025-2028  όπως αντιληφθήκατε δεν έτυχε να πέσουν μέσα στις προβλέψεις τους ,απλά δώσανε την κατεύθυνση για το πως πρέπει να στηθεί το παραμύθι του COVID 19  με ακριβείς λεπτομέρειες .Ακόμα και οι ονομασίες είναι σχεδόν οι ίδιες .Όπως νεός κοροναΪός και PCR τεστ και ότι υποτίθεται ότι  είναι σύνδρομο οξείας αναπνευστικής νόσου.Δηλαδή αυτοί γνωρίζανε από τότε ακόμα και τα συμπτώματα που θα έχει η νόσος που θα εμφανιστεί…Είναι όμως πολύ απλό …Δεν υπάρχει καμία νόσος COVID 19  και απλά αυτές ήταν οι κατευθυντήριες εντολές του SPARS PANDEMIC για το πώς πρέπει να λειτουργήσει η πλάνη της πανδημίας που υποτίθεται θα ερχόταν σε παγκόσμια κλίμακα.Προφανώς διαβάζοντας του υποθετικό σενάριο του SPARS PANDEMIC (που μόνο υποθετικό δεν είναι ) θα διαπιστώσει ότι γράφει μέσα όλα αυτά που ζούμε αυτή την στιγμή και που θα ζήσουμε ίσως στο άμεσο μέλλον.

‘Όλα αυτά που γίνονται και που θα γίνουν είναι εδώ(https://jhsphcenterforhealthsecurity.s3.amazonaws.com/spars-pandemic-scenario.pdf), κι εδώ (https://forbiddenknowledgetv.net/wp-content/uploads/2021/04/spars-pandemic-scenario-copy.pdf)

Το κακό είναι καταδικασμένο πάντα  να προλέγει με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο αυτά που θα πράξει.

Σου λένε ότι είναι υποθετικά σενάρια και προφητείες ενώ είναι οι ίδιοι που τα σχεδιάζουν…

Είναι όλα μπροστά μας …

Μπορείς να τα δείς… ;

ΝΙΚΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ (ΝΑΥΠΗΓΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ)

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…