ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ : COVID-19 CERTIFICATE OF VACCINATION ID … Μέγιστη ύβρις προς τον άνθρωπο το σύστημα του αντίχριστου.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΝΙΚΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ (ΝΑΥΠΗΓΟΣ ΜΑΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ). - 14 Ιούλ 2021 - 21:30
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Όπως αντιλαμβάνεστε τίποτα δεν είναι τυχαίο από τους παγκοσμιοποιητές .Σύμβολα ,αριθμοί και γράμματα είναι όλα συμβολικά και πίσω από αυτά αποδεδειγμένα κρύβεται πάντα κάτι ,αφού αυτοί που τα σχεδιάζουν έχουν ως σύμβολο τον χάρακα και τον διαβήτη ,οπότε είναι όλα προμελετημένα.

Αυτό που ζούμε εδώ και πάνω από ενάμιση χρόνο αρχίσει και εντείνεται ολοένα και περισσότερο αφού παγκόσμια πλέον μιλάνε για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς .Στην πράξη βέβαια είναι άλλο θέμα το τι θα γίνει αφού με νόμο της ευρώπης δεν μπορεί ο εμβολιασμός να είναι υποχρεωτικός ,ούτε να υπάρχουν διακρίσεις μεταξύ των ανθρώπων.

Πάμε όμως να δούμε την πραγματικότητα για τα εμβόλια και η εύλογη απορία εδώ είναι γιατί παντού μιλάνε για υποχρεωτικότητα εμβολιασμών και τι μπορεί να έχει μέσα το εμβόλιο και πρέπει να το κάνουν όλοι ανεξαιρέτως ακόμα και μικρά παιδιά…;

Σύμφωνα με αυτό το βίντεο λοιπόν ξεσκεπάζεται ο πραγματικός λόγος των εμβολιασμών. Δημιουργούν ένα υποτιθέμενο πρόβλημα και σε ρίχνουν απευθείας στην υποτιθέμενη λύση που είναι ο εμβολιασμός… Σύμφωνα με αυτό λοιπόν τα αρχικά COVID 19 σημαίνουν Certificate of Vaccination ID 19 . Δηλαδή ταυτότητα πιστοποιητικού εμβολιασμού .Σαν να λέμε ξεχωριστή ψηφιακή ταυτότητα για τον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά. Το νούμερο 19 στην αριθμοσοφία αντιστοιχεί με ΑI ,δηλαδη artificial intelligence (τεχνητή νοημοσύνη).

Έτσι λοιπόν όπως αντιλαμβάνεστε ,όλα έχουν να κάνουν με το ψηφιακό πιστοποιητικό που οι παγκοσμιοποιητές του αντιχρίστου βοηθούν ώστε να επιτευχθεί όλο αυτό το εγχείρημα. Όποιος εμβολιάζεται πιθανότατα συνδέεται με το δίκτυο τους(cloud) μέσω τεχνολογίας 5g. Ουσιαστικά είσαι ένας αριθμός για την δικτατορία του αντιχρίστου και τίποτα παραπάνω. Αυτός είναι ο λόγος που θέλουν να εμβολιάσουν ότι κινείται πάνω στον πλανήτη αφού θέλουν με την τεχνολογία του αντιχρίστου να φαίνονται όλοι ανεξαιρέτως (παντεποπτης οφθαλμος). Έχει και συνέχεια όμως …

Η Microsoft του Bill Gates είχε βγάλει μια πατέντα (https://patentscope.wipo.int/search/en/detail.jsf?docId=WO2020060606) όπου δείχνει ότι μέσω δικτύου και βιοαισθητήρων ,θα μπορεί ουσιαστικά ο (εμβολιασμένος) άνθρωπος με την κίνηση του να παράγει κρυπτονομίσματα( άϋλο χρήμα).Ο αντίχριστος χρησιμοποιεί δηλαδή ή θέλει να χρησιμοποιήσει τον άνθρωπο σαν απλά μια μηχανή παραγωγής κρυπτονομισμάτων…Αυτή είναι και η μέγιστη ύβρις του διαβόλου ως προς τον άνθρωπο..

Δυστυχώς πολλοί άνθρωποι δεν έχουν την αντίληψη να σκεφτούν ότι όλα αυτά που ζούμε και οι υποτιθέμενες λύσεις των εμβολίων ,είναι πολύ απλά γιατί θέλουν να μας βάλουν σε όλους ανεξαιρέτως ψηφιακή ταυτότητα που θα φαίνεται στο δίκτυο τους ..Ουσιαστικά θα είσαι ένας ψηφιακός αριθμός για αυτούς και τίποτα παραπάνω. Όλη αυτή την τεχνολογία με το σύστημα των κρυπτονομισμάτων την έβγαλαν κοινή θέα για να μπορούν να δικαιολογούν τώρα και αργότερα την ένωση του ανθρώπου με την τεχνολογία ,μέσω εμβολίων νανοτεχνολογίας , βιοαισθητήρων και quantum dots…(https://news.mit.edu/2019/storing-vaccine-history-skin-1218)

Τα εμβόλια γίνονται αποκλειστικά και μόνο για αυτόν τον λόγο. Είτε τα εμβόλια είναι το χάραγμα του αντιχρίστου είτε είναι το προχάραγμα τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Ζούμε εποχές αντιχρίστου και καλό θα ήταν ολοένα και περισσότερος κόσμος να ξυπνήσει στην πραγματικότητα και να μην ακούει την προπαγάνδα της τηλεόρασης….

ΝΙΚΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ (ΝΑΥΠΗΓΟΣ ΜΑΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ)

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…