ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ντέιβιντ Πετρέους: «Οι Ουκρανοί ετοιμάζουν κολοσσιαία επίθεση κατά του ρωσικού Στρατού με τελικό στόχο την Κριμαία»!

ΔΙΕΘΝΗ. - 24 Απρ 2023 - 6:56
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Θα είναι τύπου… “Desert Storm” με αιχμή τα 31 αμερικανικά Μ1 ABRAMS

Για το τέλος Μαΐου και αρχές Ιουνίου τοποθετεί ο Αμερικανός στρατηγός ε.α. τεσσάρων αστέρων Ντέιβιντ Πετρέους την φημολογούμενη ουκρανική επίθεση κατά του ρωσικού Στρατού στην ανατολική Ουκρανία.

Ο Πετρέους υπηρέτησε ως Διευθυντής της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ (CIA) από τις 6 Σεπτεμβρίου 2011, μέχρι την παραίτησή του στις 9 Νοεμβρίου 2012.

Πριν αναλάβει τη διεύθυνση της CIA, ο Πετρέους υπηρέτησε 37 χρόνια στον Στρατό και οι τελευταίες του αποστολές ήταν ως διοικητής της Διεθνούς Δύναμης Βοήθειας για την Ασφάλεια (ISAF) και διοικητής των Δυνάμεων των ΗΠΑ  στο Αφγανιστάν (USFOR-A) από τις 4 Ιουλίου 2010 έως τις 18 Ιουλίου 2011.

Όπως  είπε η ουκρανική επίθεση θα στοχεύσει στο νότιο τομέα του μετώπου επιχειρώντας διείσδυση προς την κατεύθυνση της Κριμαίας.

Πιο συγκεκριμένα ο Αμερικανός στρατηγός τόνισε πως: «Στα τέλη Μαΐου, αρχές Ιουνίου, θα υπάρξει μια κολοσσιαία ισχυρή επίθεση από τους Ουκρανούς.

Πιθανότατα στα νότια. Πιθανότατα θα είναι γύρω από την περιοχή της Μελιτόπολης.

Και θα προσπαθήσουν να σπάσουν τη γραμμή άμυνας που έχει δημιουργήσει η Ρωσία κατά μήκος της νοτιοανατολικής ακτής της Ουκρανίας που την συνδέει με την Κριμαία».

pronews.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr