ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ-Τα έγγραφα που ανακαλύφθηκαν στα ουκρανικά σκάφη μίλησαν- είχαν εντολή να διέλθουν με άκρα μυστικότητα το Στενό Κερτς. Ένα ολόκληρο οπλοστάσιο εντοπίστηκε στα 3 πλοία.

ΔΙΕΘΝΗ. - 28 Νοέ 2018 - 14:45
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Κατά την επιθεώρηση των ουκρανικών πολεμικών σκαφών οι Ρώσοι ειδικοί ανακάλυψαν ενδιαφέροντα έγγραφα, μερικά από τα οποία δημοσιοποιήθηκαν από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας.

Ένα από τα έγγραφα είναι ένα …  φύλλο για το νόμιμο πέρασμα του στενού Κερτς – σύμφωνα με τη διαδικασία απόκτησης άδειας με την κατάθεση μιας αίτησης . Αυτό το φύλλο  περιγράφει τόσο τη τάξη διέλευσης από τις συντεταγμένες όσο και τις απαραίτητες πληροφορίες για τη συμπλήρωση της αίτησης,

συμπεριλαμβανομένου του αριθμού της εντολής του Υπουργείου Μεταφορών της Ρωσίας, η οποία ρυθμίζει την πλοήγηση στο κανάλι.

Δηλαδή, οι Ουκρανοί ναυτικοί γνώριζαν καλά την ανάγκη να ενημερώσουν εκ των προτέρων τις ρωσικές αρχές για την επιθυμία τους να κάνουν κρουαζιέρες στην Αζοφική Θάλασσα. Και ξεγελάστηκαν, δηλώνοντας ότι με μια διμερή συνθήκη του 2003 θα μπορούσαν να κάνουν ό, τι ήθελαν σε αυτά τα νερά. Στην πραγματικότητα, τα ουκρανικά σκάφη απέτυχαν στην αποστολή μάχης που ανατέθηκε με την σχετική εντολή.

Λέγεται σε ένα άλλο έγγραφο – « Λίστα ελέγχου της ετοιμότητας του σκάφους » Nikopol « . Δόθηκε εντολή στο πλήρωμα να «πραγματοποιήσει τη μετάβαση από την Οδησσό  στο Berdyansk με μυστικότητα από την ακτοφυλακή και δυνάμεων  του στόλου της Μαύρης Θάλασσας και της παράκτιας FSB της Ρωσίας» και επίσης να «επικεντρωθεί στη διασφάλιση της μυστικότητας και της πρόσβασης στο στενό Kerch-Yenikalsky».

Αποτυγχάνουν της αποστολής αμέσως μετά την έξοδο από το λιμάνι. Επειδή από εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν υπό τον έλεγχο των ειδικών υπηρεσιών της Ρωσίας. Και δεν μπορούσαν να το καταλάβουν….

Παρεμπιπτόντως, ανακαλύφθηκε ένα εντυπωσιακό οπλοστάσιο στα σκάφη και ρυμουλκά….

Cannon 30 mm – 4 τεμάχια

Αυτόματος εκτοξευτής χειροβομβίδων AGS-17 – 4 τεμάχια

Μηχάνημα « DShK » 12,7 mm – 2 τεμάχια

Παλμικό μηχάνημα PKT 7,62 mm – 4 τεμάχια

Αυτόματο AK-47 5.45mm – 13 τεμάχια.

Πιστόλι PM 9mm – 4 τεμάχια

7.  πιστόλι 9mm – 1

Πιστόλι σήματος PS – 1 .

 

Εκρηκτικό βλήμα 30 mm – 765 κομμάτια + (32 ψευδάργυρος, αρίθμηση, ο αριθμός δεν είναι ακόμη ευκρινής)

Σκοποβολής VOG-17 – 1975 κομμάτια.

……

RGD-5 χειροβομβίδα – 40 κομμάτια

χειροβομβίδες RG-42 – 48 κομ.

Χειροβομβίδες RGD – 20 κομ

 

15.  UZRGM-2 – 30 κομ

Ασφάλεια για τα τεμάχια RG-42 – 38.

 

Κ… συναγερμού 30 mm – 87 κομμάτια

Πυρομαχικά 7.62 mm – 9865 μονάδες.

 

19.  5,45 mm – 11736 μονάδες.

Φυσίγγια 9 mm – 1189 τεμάχια

 

Πυρομαχικά 12,7 mm – 612 τεμάχια

Bayonet – 15 τεμαχια

 

23.  AK-74 – 42 τεμάχια.

Shop PM – 4 τεμάχια

Ο τρόπος με τον οποίο οι Ρώσοι αξιωματικοί της FSB συνέλαβαν τα τρία ουκρανικά πολεμικά πλοία το πρωί της Δευτέρας, που παραβίασαν τα ρωσικά σύνορα,  τον είδαν πολλοί. Πίσω από τις σκηνές ήταν μόνο οι ναυτικοί της Ουκρανίας. Αλλά μέχρι το τέλος της ημέρας, αποδείχθηκε ότι είχαν συνοδευτεί από ουκρανούς στρατιώτες – ειδικές δυνάμεις. Στην πραγματικότητα, ήταν αυτοί που οδήγησαν τα πλοία Berdyansk, Nikopol και Yana Kapu και έδωσαν εντολές επί τόπου για να παραβιάσουν τα κρατικά σύνορα της Ρωσίας. Το FSB της Ρωσίας έδωσε λεπτομερώς πώς τα γεγονότα.

dimpenews

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr