ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ντροπή! Η Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος αναγνωρίζει ως κράτος τη «Μακεδονία» – Εκ των έσω επεκτείνεται ο σκοπιανός εθνικισμός

ΕΘΝΙΚΑ. - 11 Ιούν 2019 - 13:15
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Εκ των έσω λειτουργούν οι ανθελληνικοί μηχανισμοί όπως φαίνεται, καθώς η Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος αναγνωρίζει ως κράτος τη «Μακεδονία», η οποία δύναται με αυτό το αλυτρωτικό όνομα να λάβει μέρος στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα σκοποβολής που διοργανώνει φέτος η χώρα μας.

Συγκεκριμένα, όπως βλέπουμε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΣΚΟΕ, στην αίτηση συμμετοχής για το πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Ιουλίου στον Πυργετό Λάρισας, εμφανίζεται ως κράτος η «Μακεδονία», ανάμεσα σε μια κατάσταση με πλήθος χωρών, ευρωπαϊκών και μη.

Σύμφωνα πληροφορίες που φτάνουν στο ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ, η ΣΚΟΕ έχει ειδοποιηθεί εδώ και καιρό από Έλληνες σκοπευτές, ωστόσο δεν έχει υπάρξει κάποια αντίδραση. «Τα όμορφα κάστρα από μέσα καταστρέφονται» και αυτό επιβεβαιώνεται τόσο από την επιβολή της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών, αλλά και της ανοχής ελληνικών οργανισμών σε αλυτρωτικές μεθόδους.

Δείτε το ντοκουμέντο:

Η Συμφωνία των Πρεσπών, παρά τα υπεράριθμα λάθη και παραθυράκια που περιέχει, έχει μετονομάσει το γιουγκοσλαβικό κρατίδιο (πρώην FYROM) σε «Βόρεια Μακεδονία», ονομασία που δεν θα έπρεπε να γίνει αποδεκτή καθώς θέτει ζητήματα εδαφικού διαχωρισμού και κυριαρχίας.

Ωστόσο, τόσο στα Σκόπια, όσο και στην Ελλάδα, κάποιοι επιμένουν στο σκέτο «Μακεδονία», μια ονομασία ακόμα χειρότερη που αναιρεί την ελληνική ιστορία και κυριαρχία στην μία και μοναδική Ελληνική Μακεδονία.

Η ΣΚΟΕ φέρει ευθύνη για το εν λόγω γεγονός και απαιτείται να διευθετήσει το θέμα άμεσα, καθώς η ανοχή στο σκοπιανό εθνικισμό και αλυτρωτισμό είναι ο βασικός παράγοντας κινδύνου για την ελληνική κυριαρχία στην προδομένη Μακεδονία μας.

pentapostagma.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…