ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ! ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ “GAY PRIDE”!

ΕΛΛΑΔΑ. - 10 Ιούν 2018 - 10:38
Loading...

Σ’ ένα απίστευτο ανοσιούργημα προχώρησε σήμερα η συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων, με την συναίνεση των «λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων» (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, ΚΚΕ) που ήτανε «παρούσες» στο παρδαλό πανηγύρι της παρακμής!

Δεν φωταγώγησαν μόνο τη βουλή τους στα χρώματα της παρακμής (τέτοια που είναι η σημερινή βουλή, της πάνε γάντι!), αλλά και το Μνημείου του Άγνωστου Στρατιώτη! Το οποίο, είναι για όλους αυτούς που

έχυσαν το αίμα τους για να είναι η Ελλάδα μας λεύτερη, και σίγουρα θα μετάνιωναν χίλιες φορές για την θυσία τους, αν υπήρχε τρόπος να σηκωθούν από τους τάφους τους και να δούνε το σημερινό κατάντημα της Πατρίδας για την οποία έδωσαν τις ζωές τους!

Τυχαία η συγκεκριμένη φωταγώγηση; Ασφαλώς και όχι! Τίποτα δε γίνεται τυχαία! Όλα είναι μελετημένα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια! Οι προδότες, σκοπό έχουν να εξευτελίσουν τα Ιερά και τα Όσια του Ελληνισμού!

Έλληνες και Ελληνίδες, όσοι έχετε ακόμα έστω και μια σταλιά εθνικού φιλότιμου μέσα σας, δώστε τη μάχη μαζί μας, για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω! Τώρα, πριν να είναι πολύ αργά!

ethnikismos.net

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Chat Box
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter