ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

«Ντόρα το ’89 έγινε μισή δουλειά. 17Ν»

ΕΛΛΑΔΑ. - 12 Μαΐ 2019 - 9:36
Loading...

Σοκ προκαλεί το σύνθημα που έγραψαν άγνωστοι για την Ντόρα Μπακογιάννη στο εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στα Ιωάννινα.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, άγνωστοι έγραψαν το εξής σύνθημα:

«Ντόρα το ’89 έγινε μισή δουλειά. 17Ν», υπονοώντας ότι το 1989 η 17 Νοέμβρη θα έπρεπε εκτός από τον Παύλο Μπακογιάννη να έχουν δολοφονήσει και την σύζυγό του Ντόρα.

Στην άλλη πλευρά του εκλογικού περιπτέρου, οι άγνωστοι έγραψαν σύνθημα υπέρ της χορήγησης άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα. «Άμεση χορήγηση άδειας στον Δ. Κουφοντίνα».

Να σημειωθεί ότι η επίθεση στο εκλογικό κέντρο ήρθε μόλις λίγες ώρες ύστερα από την απόρριψη από το Δικαστικό Συμβούλιο του αιτήματος του Δημήτρη Κουφοντίνα για τη χορήγηση νέας πολυήμερης άδειας, όπου ο καταδικασμένος τρομοκράτης της 17 Νοέμβρη σε ανακοίνωσή του αναφέρθηκε και στην οικογένεια Μητσοτάκη, χωρίς να την κατονομάσει, υπονοώντας ότι βρισκόταν, μαζί με την κυβέρνηση και την αμερικανική πρεσβεία, πίσω από την απόφαση να μην του χορηγηθεί άδεια.

«Δεν λειτούργησαν ως δικαστές δημοκρατίας, αλλά ως πρωτοδίκες εμφυλίου. Ανέλαβαν, ως απρόσωπος κρατικός μηχανισμός, την εκτέλεση της εντολής από την κυβέρνηση, τη γνωστή οικογένεια και την πρεσβεία που διαφεντεύει τη χώρα»…

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter