• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Πέμπτη, 11 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home Slider

Νύχτα τρόμου στο Belfast… Κουκουλοφόροι κυνηγούν μετανάστες, καίνε σπίτια – Απίστευτη τροπή με εμπλοκή του Elon Musk

Νέα νύχτα βίας στο Belfast με αντιμεταναστευτικές διαδηλώσεις – Η αστυνομία έκανε χρήση υδροβόλων

1 λεπτό ago
in Slider, ΔΙΕΘΝΗ
0
Νύχτα τρόμου στο Belfast… Κουκουλοφόροι κυνηγούν μετανάστες, καίνε σπίτια – Απίστευτη τροπή με εμπλοκή του Elon Musk
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Η αστυνομία της Βόρειας Ιρλανδίας έκανε χρήση υδροβόλων το βράδυ της Τετάρτης (10 Ιουνίου 2026), καθώς οι αντιμεταναστευτικές διαδηλώσεις εισήλθαν στη δεύτερη συνεχόμενη νύχτα τους, μετά την απαγγελία κατηγοριών σε βάρος ενός Σουδανού άνδρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας έπειτα από μια άγρια επίθεση με μαχαίρι.
Βίντεο που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειχναν διαδηλωτές να εκτοξεύουν αντικείμενα προς αστυνομικά οχήματα, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις απαντούσαν με υδροβόλα στο Newtownabbey, περίπου 13 χιλιόμετρα βόρεια από το κέντρο του Belfast.
Οι νέες ταραχές ακολούθησαν μια νύχτα εκτεταμένων επεισοδίων, κατά την οποία κουκουλοφόροι έβαλαν φωτιά σε σπίτια και οχήματα, σε ένα κύμα αντιμεταναστευτικής βίας που εξαπλώθηκε μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο από την επίθεση με μαχαίρι.
10nireland-wtk-01-ktgz-articleLarge.webp
Σπίτια και οχήματα στις φλόγες

Πλήθη συγκεντρώθηκαν την Τρίτη σε διάφορες περιοχές του Belfast, της μεγαλύτερης πόλης της Βόρειας Ιρλανδίας, βάζοντας φωτιά σε κατοικίες, λεωφορεία, αυτοκίνητα και αυτοσχέδια οδοφράγματα, αναγκάζοντας αρκετές οικογένειες να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.
Πολιτικοί αξιωματούχοι υποστήριξαν ότι οι ταραχοποιοί έβαλαν στο στόχαστρο κατοικίες που ανήκαν σε μέλη εθνοτικών μειονοτήτων.
Η υπουργός της βρετανικής κυβέρνησης, Ruth Anderson, δήλωσε στη Βουλή των Λόρδων ότι δεκάδες άνθρωποι, ανάμεσά τους και ένα παιδί δύο ετών, έμειναν άστεγοι εξαιτίας της κλιμάκωσης της βίας.
«Συνολικά 27 άνθρωποι έμειναν άστεγοι χθες το βράδυ, επειδή κάποιοι πήγαιναν από πόρτα σε πόρτα στοχοποιώντας αλλοδαπούς και καίγοντας τα σπίτια τους. Μπορώ μόνο να φανταστώ τον τρόμο που βίωσαν», ανέφερε.
Ο τοπικός πάστορας Jack McKee δήλωσε στο BBC ότι μέλη της ενορίας του, «που βρίσκονται μαζί μας εδώ και 20 χρόνια», αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.
«Δέχθηκαν επίθεση στα σπίτια τους, έσπασαν τα παράθυρά τους, κάηκαν τα γειτονικά σπίτια. Τους διώχνουν μόνο και μόνο επειδή είναι μαύροι», είπε χαρακτηριστικά.
3071.webp
Starmer: «Θα αντιμετωπίσουν όλη τη δύναμη του νόμου»

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Keir Starmer δήλωσε ότι «είναι σαφές πως άνθρωποι στοχοποιήθηκαν εξαιτίας της καταγωγής τους».
«Όσοι ευθύνονται θα βρεθούν αντιμέτωποι με όλη τη δύναμη του νόμου», έγραψε σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.
Τα επεισόδια της Τρίτης, κατά τα οποία τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί, προκάλεσαν έντονη ανησυχία στις τοπικές κοινότητες.
Η Naomi, μουσουλμάνα κάτοικος περιοχής κοντά στο βόρειο Belfast, δήλωσε στο CNN ότι φοβήθηκε να στείλει τα παιδιά της στο σχολείο και αναγκάστηκε να πάρει νωρίτερα τον γιο της, έπειτα από ρατσιστικά σχόλια που δέχθηκε από συμμαθητές του.
«Η κόρη μου είναι το μοναδικό κορίτσι της τάξης της που φορά χιτζάμπ. Ανησυχούσα όταν τα άφησα στο σχολείο, αλλά σκέφτηκα ότι έπρεπε να υπάρχει λίγη κανονικότητα. Τελικά, εύχομαι να μην τα είχα στείλει», είπε.

Διαδηλώσεις και σε άλλες πόλεις

Μικρότερες συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν και σε άλλες βρετανικές πόλεις, όπως το Bangor, η Glasgow και το Λονδίνο, όπου ομάδες ακροδεξιών διαδηλωτών ήρθαν αντιμέτωπες με την αστυνομία φωνάζοντας αντιμεταναστευτικά συνθήματα.
Στη Glasgow τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί και τρεις πολίτες, με την αστυνομία να αναφέρει ότι «μέλη του κοινού δέχθηκαν επίθεση λόγω του χρώματος του δέρματός τους».
Ενόψει πιθανής νέας κλιμάκωσης, οι αρχές ανακοίνωσαν ότι επιπλέον 200 αστυνομικοί θα αναπτυχθούν στους δρόμους, ενώ ορισμένα σχολεία στο Belfast έκλεισαν νωρίτερα και τα μέσα μαζικής μεταφοράς προγραμματίστηκε να διακόψουν προσωρινά τη λειτουργία τους.

«Οι άνθρωποι είναι βαθιά τρομοκρατημένοι»

Η Αστυνομική Υπηρεσία της Βόρειας Ιρλανδίας (PSNI) ανέφερε ότι πολίτες βρίσκονται σε κατάσταση «ακραίας ψυχολογικής αναστάτωσης», καθώς διευθύνσεις κατοικιών διαμοιράζονταν μέσω μέσων κοινωνικής δικτύωσης και εφαρμογών ανταλλαγής μηνυμάτων.
«Αυτό είναι απαράδεκτο. Θέτει ζωές σε κίνδυνο και πρέπει να σταματήσει», τόνισε η αστυνομία.
Οι αρχές προειδοποίησαν ότι όσοι δημοσιοποιούν προσωπικά δεδομένα με σκοπό να θέσουν άλλους σε κίνδυνο ενδέχεται να διαπράττουν ποινικό αδίκημα.
Η Ofcom, η βρετανική ρυθμιστική αρχή για τα μέσα ενημέρωσης, ανέφερε ότι έχει προειδοποιήσει τις διαδικτυακές πλατφόρμες πως κινδυνεύουν να χρησιμοποιηθούν για την υποκίνηση μίσους και βίας.
Παράλληλα, εκφράστηκαν ανησυχίες για μηνύματα στο WhatsApp που ενθάρρυναν τη συμμετοχή στα επεισόδια. Ένα από αυτά καλούσε άνδρες άνω των 18 ετών να είναι «έτοιμοι είτε να πολεμήσουν είτε να συλληφθούν».
https___d1e00ek4ebabms.cloudfront.net_production_17e0a990-faee-4c0f-9dbf-1aca7fd3c98f.jpg
Η επίθεση με μαχαίρι που πυροδότησε την οργή

Οι διαδηλώσεις ξέσπασαν αφού η αστυνομία ανακοίνωσε ότι απήγγειλε κατηγορίες σε έναν 30χρονο Σουδανό για απόπειρα ανθρωποκτονίας, έπειτα από επίθεση με μαχαίρι που σημειώθηκε το προηγούμενο βράδυ και καταγράφηκε από περαστικό.
Στο βίντεο διακρίνεται ένας άνδρας να ακινητοποιεί στο έδαφος ένα αιμόφυρτο θύμα και να το μαχαιρώνει επανειλημμένα, μέχρι που παρευρισκόμενοι και αστυνομικοί κατάφεραν να τον αφοπλίσουν.
Το θύμα, Stephen Ogilvie, έχασε το αριστερό του μάτι, ενώ υπέστη τραύματα στο άλλο μάτι, στην πλάτη και στο πρόσωπο, σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο.
Ο Keir Starmer χαρακτήρισε την επίθεση «φρικτή».

Η οικογένεια του θύματος ζητά ψυχραιμία

Η οικογένεια του Stephen Ogilvie απηύθυνε έκκληση να σταματήσει η βία.
«Δεν θέλουμε αυτή η τρομερή τραγωδία να χρησιμοποιηθεί για να διχάσει τους ανθρώπους ή να τροφοδοτήσει την εχθρότητα», ανέφερε σε ανακοίνωσή της.
Σε νεότερη δήλωση υπογράμμισε: «Μην το κάνετε αυτό στο όνομα του αγαπημένου μας ανθρώπου, γιατί δεν συμμεριζόμαστε αυτές τις αξίες».
Ο κατηγορούμενος, Hadi Alodid, εμφανίστηκε ενώπιον του δικαστηρίου αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απειλές κατά της ζωής εργαζομένου του NHS και κατοχή μαχαιριού. Ο δικαστής αρνήθηκε να του χορηγήσει εγγύηση.
Η αστυνομία ανέφερε ότι ο Hadi Alodid ταξίδεψε από το Παρίσι στο Δουβλίνο και εισήλθε στη Βόρεια Ιρλανδία τον Φεβρουάριο του 2023.
Υπέβαλε αίτημα ασύλου και του επιτράπηκε να παραμείνει νόμιμα στο Ηνωμένο Βασίλειο έως το 2028.
Οι αρχές διευκρίνισαν ότι, με βάση τα έως τώρα στοιχεία, δεν υπάρχουν ενδείξεις τρομοκρατικής σύνδεσης της επίθεσης.
Ο Stephen Ogilvie εξακολουθεί να νοσηλεύεται, με την οικογένειά του να τονίζει ότι «μοναδική προτεραιότητά μας είναι να βρισκόμαστε στο πλευρό του και να τον βοηθήσουμε να αναρρώσει».
«Θέλουμε να καταστήσουμε απολύτως σαφές ότι οι νυχτερινές ταραχές δεν είναι αποδεκτές και ότι η ειρηνική διαμαρτυρία είναι ο μόνος δρόμος προς τα εμπρός», πρόσθεσε.

Ο Elon Musk στο επίκεντρο της πολιτικής αντιπαράθεσης

Αντιμεταναστευτικοί και ακροδεξιοί λογαριασμοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κυρίως στην πλατφόρμα X, αξιοποίησαν το βίντεο της επίθεσης καλώντας σε νέες κινητοποιήσεις.
Ο δισεκατομμυριούχος Elon Musk ήταν μεταξύ των Αμερικανών συντηρητικών σχολιαστών που τάχθηκαν υπέρ των διαδηλώσεων.
«Μόνο με επαναλαμβανόμενες και ηχηρές διαμαρτυρίες θα υπάρξει αλλαγή», έγραψε, αναδημοσιεύοντας κάλεσμα του Tommy Robinson για πανεθνικές συγκεντρώσεις.
Η υπουργός Δικαιοσύνης της Βόρειας Ιρλανδίας, Naomi Long, κατηγόρησε όσους ενισχύουν την ένταση μέσω διαδικτύου ότι «εργαλειοποιούν τον πόνο και την αγωνία των άλλων» για να προωθήσουν αντιμεταναστευτικές αφηγήσεις.
«Δεν πιστεύω ότι πολλοί από αυτούς, συμπεριλαμβανομένου του Elon Musk, ενδιαφέρονται πραγματικά για τη Βόρεια Ιρλανδία και τις κοινότητές της», δήλωσε στο CNN.
Η Πρώτη Υπουργός της Βόρειας Ιρλανδίας, Michelle O’Neill, έκανε λόγο για ομάδες κουκουλοφόρων που «καίνε οικογένειες μέσα από τα σπίτια τους», χαρακτηρίζοντας τα επεισόδια «ωμή τραμπούκικη βία».
«Ο ρατσισμός, ο εκφοβισμός και η βία είναι λανθασμένα όπου κι αν εκδηλώνονται», τόνισε.

Ένταση και στο υπόλοιπο Ηνωμένο Βασίλειο

Η επίθεση σημειώνεται σε μια περίοδο αυξημένων φυλετικών εντάσεων στη Βρετανία, με την αντιμεταναστευτική ρητορική να ενισχύεται από ακροδεξιές προσωπικότητες και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τόσο εντός όσο και εκτός της χώρας.
Πέρυσι, η Βόρεια Ιρλανδία είχε βιώσει αντίστοιχα επεισόδια στο Ballymena, μετά τις κατηγορίες σε βάρος δύο εφήβων ρουμανικής καταγωγής για σεξουαλική επίθεση σε ανήλικη. Οι κατηγορίες εναντίον τους αποσύρθηκαν αργότερα.
Το νέο κύμα βίας επαναφέρει στο προσκήνιο τις βαθιές κοινωνικές εντάσεις γύρω από τη μετανάστευση, τη δημόσια ασφάλεια και τον ρόλο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στη διαμόρφωση του δημόσιου κλίματος στο Ηνωμένο Βασίλειο.

www.bankingnews.gr

Tags: slide3
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Η ΚΡΗΤΗ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ!! ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!
Slider

Η ΚΡΗΤΗ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ!! ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!

by admin
31 λεπτά ago
Οι εξορκιστές επιμένουν: Οι δαίμονες μεταμφιέζονται σε εξωγήινους – “Αρκεί το όνομα του Ιησού για να εξαφανιστούν”
Slider

Οι εξορκιστές επιμένουν: Οι δαίμονες μεταμφιέζονται σε εξωγήινους – “Αρκεί το όνομα του Ιησού για να εξαφανιστούν”

by admin
36 λεπτά ago
Ο χρυσός και το ασήμι θα επιβιώσουν από την καταστροφή – Η προειδοποίηση του Adams για την κατάρρευση του δολαρίου και τη φούσκα της AI
Slider

Ο χρυσός και το ασήμι θα επιβιώσουν από την καταστροφή – Η προειδοποίηση του Adams για την κατάρρευση του δολαρίου και τη φούσκα της AI

by admin
5 ώρες ago
Πώς Ελλάδα και Κύπρος κινδυνεύουν να στοχοποιηθούν από το Ιράν
Slider

Πώς Ελλάδα και Κύπρος κινδυνεύουν να στοχοποιηθούν από το Ιράν

by admin
6 ώρες ago

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

Γυναικοκτονίες, Ανθρωποκτονίες; Εφαρμογή Θανατικής ποινής!.. Προφορικό πιπεράτο του Γιώργου Πιπερόπουλου

Γυναικοκτονίες, Ανθρωποκτονίες; Εφαρμογή Θανατικής ποινής!.. Προφορικό πιπεράτο του Γιώργου Πιπερόπουλου

2 ημέρες ago
Πόλεμος στη Μεσόγειο; Το εύρημα στην ελληνική σπηλιά, η απειλή για τον τουρισμό, και το ρήγμα Ελλάδας-Ουκρανίας

Πόλεμος στη Μεσόγειο; Το εύρημα στην ελληνική σπηλιά, η απειλή για τον τουρισμό, και το ρήγμα Ελλάδας-Ουκρανίας

5 ημέρες ago
Θέλουν ένα φοβισμένο και μιζερεμένο αντρικό φύλο

Θέλουν ένα φοβισμένο και μιζερεμένο αντρικό φύλο

6 ώρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ MEGA! ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΕ Ο ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ!

    ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ MEGA! ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΕ Ο ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ!

    34 shares
    Share 14 Tweet 9
  • Γέροντας των Αγράφων – π. Παναγιώτης Τσιώλης… “Νά ποιός θα βγάλει την Ελλάδα από τον βούρκο της ακολασίας…”

    31 shares
    Share 12 Tweet 8
  • ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ !! Έρχονται 5 ΜΠΑΜ – ΑΓΙΟΣ ΑΣΚΗΤΗΣ έδωσε ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ !!

    30 shares
    Share 12 Tweet 8
  • Ζήτησαν από Έλληνα ηθοποιό να βγάλει τον σταυρό που φορούσε στα γυρίσματα σίριαλ, που θα παιχτεί στο δαιμονικό Netflix!

    24 shares
    Share 10 Tweet 6
  • ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (10/6/2026)

    23 shares
    Share 9 Tweet 6

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr