• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Πέμπτη, 11 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Ν.ΔΑΠΕΡΓΟΛΑΣ : «ΣΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ»

8 έτη ago
in ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ, ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΔΑΠΕΡΓΟΛΑΣ
0
Ν.ΔΑΠΕΡΓΟΛΑΣ : «ΣΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ»
0
SHARES
9
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

του Νεκτάριου Δαπέργολα 

Διδάκτορος Ιστορίας 

Ήδη από την αποφράδα ημέρα της προδοτικής υπογραφής για το ξεπούλημα της εθνικής μας κυριαρχίας στη Μακεδονία είναι προφανές πως έχουμε εισέλθει πια σε φάση καταφανούς πολιτικής κρίσης – που δεν αποκλείεται να οδηγήσει και σε πολιτειακή ανωμαλία.  

Το πλέον ανελέητο και σκοτεινό φασιστικό καθεστώς που πέρασε ποτέ από αυτόν τον τόπο (και που ταυτόχρονα με την υπογραφή του ουσιαστικού ακρωτηριασμού της χώρας, αμόλησε ξανά τα σιδερόφρακτα κατοχικά λυκόσκυλά του πάνω σε γυναικόπαιδα και λοιπούς αμάχους που είχαν το απύθμενο θράσος να κρατούν ελληνικές σημαίες διαμαρτυρόμενοι για τα αυτονόητα, ενώ και εφεξής συνεχίζει να καθυβρίζει ως φασίστες και τραμπούκους όσους αντιδρούν στο όνειδος των Πρεσπών) αρχίζει να κλυδωνίζεται συθέμελα. Οι 153 που υπέγραψαν το μαύρο βράδυ του Σαββάτου 16 Ιουνίου την ατιμωτική εξουσιοδότηση της εσχάτης προδοσίας, θα πάνε κάποια στιγμή στις εκλογικές τους περιφέρειες (στις οποίες τους διαμηνύεται μαζικά πως είναι ανεπιθύμητοι – και ήδη έχουμε δει και τις πρώτες αντιδράσεις σε όσους αποτολμούν γενικότερα δημόσιες εμφανίσεις), ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν μπορεί να κρύβεται επ’ άπειρον στο υπόγειο του Μεγάρου του (και της μακαριότητάς του), παραβλέποντας συστηματικά το προφανές του καθήκον έναντι του Συντάγματος και του Λαού (όσα…παράσιτα κι αν του παρεμβάλλουν πάτρωνες, στοές και λοιπά… ιδρύματα), τα λαομίσητα πλέον φασιστοειδή που υποδύονται πρωθυπουργούς, ΥΠΕΞ, ΥΕΘΑ και λοιπούς αμερικανογερμανοτσολιάδες της χώρας, δεν μπορούν επ’ άπειρον να κυκλοφορούν δορυφορούμενοι έκαστος από 15 διμοιρίες πραιτωριανών.  

Το καζάνι της οργής και του αποτροπιασμού που από καιρό σιγόβραζε, είναι νομοτελειακά βέβαιο ότι πλέον θα αρχίσει να οδηγείται σε εκρήξεις. Κάποιοι επέλεξαν, ως ευνουχισμένοι δούλοι στις μισελληνικές ψυχώσεις τους, ως υποχείρια σε άθλια συμφέροντα και στην καρεκλολαγνεία τους και ως πειθήνια σκυλάκια στα ξένα αφεντικά τους, να σπείρουν άγριους ανέμους. Είναι προφανές πως και οι θύελλες δεν απέχουν πια πολύ. 

Ενώ όμως η προδοσία της πατρίδας βρίσκεται εν πλήρει εξελίξει και μαζί και η εκτέλεση του «συμβολαίου θανάτου» της από μία αδίστακτη ομάδα «πολιτικών δολοφόνων» (καθώς θυμίζουμε πως πλην του «Μακεδονικού», συνεχίζονται ακάθεκτα οι νομοθετήσεις της κάθε διαστροφής, ο λαθροεποικισμός, η οικονομική εξόντωση της κοινωνίας κλπ), δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι συνεχίζεται και η προδοσία της πίστης μας. Και αν στις 17 Ιουνίου του 2018 κάποια άθλια νεοταξίτικα όργανα  (υπό τη ξεκάθαρη εποπτεία και προστασία των ΗΠΑ, του Ιδρύματος Σόρος, της Μέρκελ και της ΕΕ) πρόδωσαν την πατρίδα μας, πολλοί ξεχνούν (ή ακόμη χειρότερα ακόμη αγνοούν) ότι ακριβώς 2 χρόνια πριν, κατά θαυμαστή σύμπτωση (;) πάλι στις 17 Ιουνίου, κάποια άλλα νεοταξίτικα όργανα (υπό την επίσης ξεκάθαρη εποπτεία και προστασία των ίδιων περίπου διεθνών…ευαγών καθιδρυμάτων) άρχιζαν την προδοσία της Ορθοδοξίας στο Κολυμπάρι της Κρήτης. Κι ήρθαν έτσι φέτος τα πράγματα, μήπως και θυμηθούμε ή συνειδητοποιήσουμε επιτέλους ότι η αποστασία μας από τον Θεό βρίσκεται σε άμεση αιτιακή σχέση με οτιδήποτε άλλο τραβάμε ως λαός σε εθνικό, κοινωνικό και κάθε άλλο επίπεδο (και για να είμαστε ακριβέστεροι, αποτελούν τη βασική πρωτογενή αιτία). Μήπως και ξαναθυμηθούμε ότι υπάρχουν πνευματικοί νόμοι που λειτουργούν και ότι, όποτε μέσα στο διάβα των αιώνων προδώσαμε την πίστη μας, υποστήκαμε μεγάλα δεινά και σκληρές άνωθεν δοκιμασίες. 

Κι επειδή κάποιοι ίσως πουν ότι μόνο η επέμβαση του Θεού θα μας σώσει και το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι προσευχή, εγώ θα απαντήσω πως  οφείλουμε το «παρών» σε όλους τους αγώνες. Και τους πνευματικούς πρωτίστως βέβαια, αλλά ακολούθως και τους κοσμικούς. Στη σωστή τους πάντοτε ιεράρχηση και με την αποφασιστικότητα που συνάδει στην κρισιμότητα των καιρών. Και οι καιροί απαιτούν και γόνατα για τις μετάνοιες, αλλά και χέρια για τα καριοφίλια. Με αυτήν ακριβως τη σειρά. Βρισκόμαστε μέσα σ’ ένα πυκνό μαύρο σύννεφο και αναμφίβολα θα είναι τραγική αυταπάτη να σκεφτούμε πως μπορούμε μόνοι μας να το διαλύσουμε. Η πατρίδα μας χρειάζεται ένα μεγάλο Θαύμα και αυτό μὀνο ο Θεός μπορεί να το φέρει. Ο Θεός όμως κάτι περιμένει κι από μας. Πρώτα τη μετάνοια και τον πνευματικό αγώνα μας και παράλληλα βέβαια κι ό,τι άλλο μπορούμε ανθρωπίνως να κάνουμε, για να μην είμαστε αναπολόγητοι πως ακόμη και το στοιχειώδες καθήκον μας το αγνοήσαμε και μείναμε παθητικοί, ενώ όλα γύρω μας κατέρρεαν. «Όταν μου πειράξουν την πατρίδα και τη θρησκεία μου, θα μιλήσω, θα ’νεργήσω κι ό,τι θέλουν ας μου κάνουν» έλεγε ο μέγας Μακρυγιάννης. Και πριν από 200 χρόνια κάτι περίεργοι και παλαβοί (για τα μέτρα των «ρεαλιστών» καλαμαράδων της κάθε εποχής) κουρελήδες πήραν τα όπλα «για του Χριστού την πίστιν την αγίαν και της πατρίδας την ελευθερίαν». Επίσης με αυτήν ακριβώς τη σειρά. 

Καιρός για πόλεμο λοιπόν. Για πόλεμο πολυμέτωπο. Στώμεν καλώς, αδελφοί. Καλή δύναμη στις δοκιμασίες και τους αγώνες που έρχονται και καλή Λευτεριά.  

Ταις πρεσβείαις της Θεοτόκου… 

Tags: slide
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (11/6/2026)
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (11/6/2026)

by admin
2 ώρες ago
Πύρινος Λόγιος: Το δράμα και τα γεγονότα στο Μπέλφαστ δείχνουν Αποκάλυψη!
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Πύρινος Λόγιος: Το δράμα και τα γεγονότα στο Μπέλφαστ δείχνουν Αποκάλυψη!

by admin
3 ώρες ago
ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (10/6/2026)
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (10/6/2026)

by admin
1 ημέρα ago
Δρ. Κ. Βαρδάκας: ο πονηρός μένει από “πυρομαχικά” – τι συμβαίνει τώρα;
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Δρ. Κ. Βαρδάκας: ο πονηρός μένει από “πυρομαχικά” – τι συμβαίνει τώρα;

by admin
1 ημέρα ago

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

Διονύσης Μακρής: Μέσα στο 2026 η γενίκευση του πολέμου…

Διονύσης Μακρής: Μέσα στο 2026 η γενίκευση του πολέμου…

3 ώρες ago
ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (5/6/2026)

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (5/6/2026)

6 ημέρες ago
«Ερρίφθη ο κύβος» για το κόμμα Σαμαρά – «Έχω πάρει τις αποφάσεις μου» δήλωσε συγκινημένος

«Ερρίφθη ο κύβος» για το κόμμα Σαμαρά – «Έχω πάρει τις αποφάσεις μου» δήλωσε συγκινημένος

6 ημέρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • Γέροντας των Αγράφων – π. Παναγιώτης Τσιώλης… “Νά ποιός θα βγάλει την Ελλάδα από τον βούρκο της ακολασίας…”

    Γέροντας των Αγράφων – π. Παναγιώτης Τσιώλης… “Νά ποιός θα βγάλει την Ελλάδα από τον βούρκο της ακολασίας…”

    46 shares
    Share 18 Tweet 12
  • ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ !! Έρχονται 5 ΜΠΑΜ – ΑΓΙΟΣ ΑΣΚΗΤΗΣ έδωσε ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ !!

    39 shares
    Share 16 Tweet 10
  • ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (10/6/2026)

    26 shares
    Share 10 Tweet 7
  • ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΑΛΑ! ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ

    23 shares
    Share 9 Tweet 6
  • Δρ. Κ. Βαρδάκας: ο πονηρός μένει από “πυρομαχικά” – τι συμβαίνει τώρα;

    26 shares
    Share 10 Tweet 7

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr