ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ξαφνικά Άρχισαν να Τραντάζονται στην Ινδία Αλλά ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΕΙΣΜΟΣ!

ΜΥΣΤΗΡΙΑ. - 2 Μαρ 2018 - 8:30

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Ξαφνικά Άρχισαν να Τραντάζονται στην Ινδία Αλλά ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΕΙΣΜΟΣ!

Οι άνθρωποι στο Mysuru της Ινδίας δεν ήξεραν τι να κάνουν και πως να συμπεριφερθούν ύστερα από ισχυρές, αλλά ακόμα μυστηριώδεις εκρήξεις στις 21 και 22 Φεβρουαρίου 2018.

Σύμφωνα με τα The HinduBengalore Mirror ακούστηκαν κάτι σαν τεράστιες εκρήξεις. Τα κτίρια τραντάχτηκαν και τα παράθυρα κροτάλισαν σε διάφορα μέρη της Ινδίας. Πανικόβλητοι οι κάτοικοι άρχισαν να τρέχουν έξω από τα σπίτια, καθώς πίστεψαν πως όλα αυτά προκλήθηκαν από κάποιον σεισμό. Όμως έπεσαν έξω στις εκτιμήσεις τους.

Ένας υπάλληλος από το Τμήμα Ορυχείων και Γεωλογίας δήλωσε: «Οποιαδήποτε συμπεράσματα θα ήταν πολύ γρήγορα. Οι άνθρωποι πανικοβάλλονται εντελώς τώρα καθώς υποθέτουν ότι ήταν σεισμός. Η μυστηριώδης έκρηξη θα μπορούσε επίσης να προκληθεί εύκολα από την έκρηξη λατομείου. Αυτή τη στιγμή διερευνούμε την πηγή της έντονης έκρηξης».

Είναι ενδιαφέρον ότι παρόμοιες μυστηριώδεις εκρήξεις αναφέρθηκαν σε μερικά χωριά στο Ivarapalli στο Baagepalli Taluk και κοντά στα σύνορα Andhra στην περιοχή Chikkaballapur, γύρω στις 19:00 και 21:00. Οι μυστηριώδεις «εκρήξεις» συγκλόνισαν τα σπίτια τους σχεδόν για πέντε δευτερόλεπτα με τους τρομοκρατημένους κατοίκους να τρέχουν έξω από αυτά.

Δεν αναφέρθηκαν ζημιές ή τραυματίες, αλλά ο πληθυσμός εξακολουθεί να ψάχνει για μια αιτία αληθοφανή αιτία που προξένησε αυτή την θορυβώδη αναστάτωση. Λέγεται ότι δεν ήταν σεισμός, καθώς οι σεισμογράφοι δεν κατέγραψαν τίποτα. Κάποιοι λένε ότι ήταν έκρηξη λατομείου, αλλά τα λατομεία είναι κλειστά αυτές τις ώρες της ημέρας. Άλλοι υποστηρίζουν ότι μπορεί να προκλήθηκε από μια υπερβολικά ταχύτατη πτήση.

Φυσικά, δεν λείπουν και οι υποθέσεις που σχετίζουν το συμβάν με αστροπύλες που άνοιξαν, με εξωγήινους και ΑΤΙΑ, με ερπετοειδή που προσπαθούν να βγουν από το εσωτερικό της Γης στην επιφάνεια, για κοιμώμενους γίγαντες που ξύπνησαν. Το μυστήριο παραμένει.

diadrastika

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr