ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ξεκίνησε η τραπεζική χούντα: Οι τράπεζες θα μπορούν να αρνηθούν την ανάληψη ρευστού στους πελάτες τους!

ΚΑΤΑΧΑΝΑΣ. ΤΡΑΠΕΖΕΣ. - 27 Μάι 2023 - 8:01
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Ήταν σενάριο κι έγινε πραγματικότητα! Ο Οίκος Rothschild, παίρνει οριστικά τις ζωές μας στα χέρια του, χρησιμοποιώντας το τραπεζικό σύστημα…

γράφει ο Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)

Ήταν επιθυμία κι έγινε πράξη! Ο Οίκος Rothschild αποκτά τον πλήρη έλεγχο της ζωής μας. Για κάποιους ίσως ακούγεται σα σενάριο συνωμοσίας, αλλά πολλές φορές, όπως έχει αποδειχτεί, τα σενάρια συνωμοσίας ωχριούν μπροστά στην οικτρή πραγματικότητα.

Όλοι ξέρουμε ότι το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα, ελέγχεται από τον Οίκο Rothschild. Εν τάξει… Όχι όλο… Ρωσία, Κίνα και Βόρειος Κορέα, έχουν κρατηθεί απ’ έξω, αν κι υπήρξαν «φιλότιμες» προσπάθειες του Οίκου κατά το παρελθόν να κατακτήσει την Κίνα. Η δε Ρωσία, πριν μερικά χρόνια έφυγε οριστικά από τον Οίκο κάνοντας ανεξάρτητο το ρούβλι. Όσο για την Βόρειο Κορέα… είναι η γνωστή Βόρειος Κορέα…

Η περίπτωση της NatWest Bank

Η βρετανική Nat West Bank, φαίνεται να άνοιξε το… χορό στην ευρωπαϊκή ήπειρο για τον έλεγχο των χρημάτων των πελατών της. Η δικαιολογία είναι απλή:Πρωταρχικός μας στόχος είναι να διατηρούμε τους πελάτες μας ασφαλείς και τα υποκαταστήματά μας ακολουθούν προσεκτικά τις διαδικασίες μας για να το πετύχουν αυτό.

Αυτό αναφέρει η τράπεζα στην επίσημη ιστοσελίδα της! Αυτή είναι και η επίσημη αιτιολογία πίσω από το κάθε τι που κάνει η Νέα Τάξη Πραγμάτων (ΝΤΠ): «όλα για το καλό μας«! Στην ουσία, εκεί βασίζεται κι η γνωστή αρχή: «δε θα έχετε τίποτα και θα είστε ευτυχισμένοι» που πλασάρουν οι οπαδοί της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» του γνωστού μας πλέον Klaus Schwab!

Τι όμως είναι εκείνο που εντυπωσιάζει στις ανακοινώσεις της τράπεζας; Διαβάστε τι γράφουν οι ίδιοι στην ιστοσελίδα τους στην επόμενη παράγραφο:

Αυτό θα περιλαμβάνει ερωτήσεις σχετικά με τον σκοπό της ανάληψης μετρητών σαςκαι, σε ορισμένες περιπτώσεις, για την τεκμηρίωση, όπως ένα τιμολόγιο. Αυτό μας βοηθά να επικυρώσουμε την ανάληψη ως γνήσια και να σας προστατεύσουμε από απάτες.

Διαβάστε τη συνέχεια στο https://kanenazori.com/2023/05/26/ksekinise_i_trapeziki_xounta/

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr