ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ξεχασμένοι στην Τουρκία για 71 ημέρες – Οι Έλληνες…ξεχνάνε εύκολα!

ΕΘΝΙΚΑ. - 11 Μαΐ 2018 - 16:45
Loading...

Ο Άγγελος Μητρετώδης και ο Δημήτρης Κούκλατζης,

εδώ και 71 ημέρες βρίσκονται αιχμάλωτοι στις φυλακές της Αδριανούπολης. Για κάποιο διάστημα όλα τα ΜΜΕ ασχολούνταν με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς αλλά τώρα το θέμα έχει κοπάσει.

Θα θυμάστε τους πολιτικούς που έβγαζαν « πύρινους» λόγους και έλεγαν ότι η Ελλάδα είναι ισχυρή κλπ. Φυσικά όλα ήταν επικοινωνιακά τρικ τα οποία πλέον δεν έχουν λόγο ύπαρξης.

Οι συζητήσεις που γίνονταν στα καφενεία για τους δύο στρατιωτικούς, πλέον έχουν σταματήσει. Το

κύριο θέμα συζήτησης στα τηλεοπτικά πάνελ αλλά και στα..καφενεία, είναι  η «ΚΑΘΑΡΗ ΕΞΟΔΟΣ» από τα Μνημόνια.

Δυστυχώς οι γονείς των στρατιωτικών, είναι οι μόνοι που ασχολούνται με το θέμα, αφού όλοι οι άλλοι το έχουν ξεχάσει.

Δυστυχώς η Ελλάδα είναι μια μικρή επαρχία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία δεν έχει καμία δύναμη.

Δεν θα ήταν υπερβολικό να πούμε ότι είμαστε ένας λαός που ξεχνάει πάρα πολύ γρήγορα. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός, ότι ο άνθρωπος που μας έβαλε στο ΔΝΤ ο Γιώργος Παπανδρέου, πλέον έχει…επιστρέψει.

Όσοι λοιπόν οι πολίτες ασχολούνται με την καθαρή έξοδο, με την Eurovision και με το Τουρκικής παραγωγής ριάλιτι Survivor, οι Αλβανοί ετοιμάζονται για την μεγάλη Αλβανία, οι Σκοπιανοί ετοιμάζονται για τα μεγάλα Σκόπια και εμείς απλά περιμένουμε το τέλος!

Είναι πραγματικά λυπηρό το εξής γεγονός:

Ο κόσμος συνεχίζει να τρώει το παραμύθι της κυβέρνησης, καθώς μέσα του κρατάει την ελπίδα ότι όντως τελειώνουμε με την περιπέτεια των Μνημονίων. Λίγοι έχουν καταλάβει, ότι η Ελλάδα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.

Όλοι θέλουν να ελπίζουν σε κάτι, όλοι θέλουν να πιστεύουν ότι η χώρα βγαίνει από τα Μνημόνια. Η Τρόικα άλλαξε όνομα και πλέον οι Θεσμοί έχουν τον πρώτο λόγο. Οι Θεσμοί θα αλλάξουν όνομα και θα λέγονται κάπως αλλιώς κ.ο.κ. Με αυτό τον τρόπο λοιπόν, θα περάσουν ακόμα πολλές δεκαετίες σκληρής Οικονομικής επιτήρησης ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ:

Ξεπουληθούν τα ΠΑΝΤΑ στην Νέα Τάξη. Σε αυτή την περίπτωση, θα βγούμε από τα Μνημόνια αλλά υπάρχει μια μικρή λεπτομέρεια:

Θα καταργηθεί η ΕΛΛΑΔΑ!

Όλα τα παραπάνω δεν είναι ούτε υπερβολικά, ούτε αστεία. Άλλωστε, εν μέσω κρίσης στην Ελλάδα έγιναν οι μεγαλύτερες τεχνολογικές τομές: Hλεκτρονικό χρήμα, ταυτότητες με μικροτσίπ κλπ.

el.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter