ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ξυδάκι ..!!! Δυσαρεστημένοι οι διοργανωτές, του thessaloniki pride, επειδή θα γίνει και STRAIGHT PRIDE

ΕΛΛΑΔΑ. - 13 Ιούν 2019 - 21:17
Loading...

Δυσαρεστημένοι οι διοργανωτές, του thessalonikh pride, επειδή θα πραγματοποιηθεί straight pride, την ίδια μέρα.

Τι δήλωσε ένας εκ των διοργανωτών:

«Έχουμε συνηθίσει τις αντιδράσεις. Πριν δύο τρία χρόνια αντιδρώντες είχαν στήσει μπλόκο στην οδό Τσιμισκή. Πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν τέτοια. Ελπίζουμε ότι δεν θα έχουμε επεισόδια»

Η ανακοίνωση του straight pride:

«Στηρίζουμε την Ελληνική οικογένεια. Θέλουμε λύσεις για το δημογραφικό, την υπογεννητικότητα και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η μέση Ελληνική οικογένεια. Στηρίζουμε επίσης τις παραδόσεις, τις διαχρονικές αξίες και το κλασσικό πρότυπο της οικογένειας».

STRAIGHT PRIDE ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ

Το σχήμα που έθεσε υποψηφιότητα για τον δ. Θεσσαλονίκης και κόπηκε από το Πρωτοδικείο διοργανώνει την εκδήλωση την ίδια ημέρα με το Thessaloniki Pride

Το 1ο Straight Pride Parade Θεσσαλονίκης ανακοινώθηκε για το Σάββατο 22 Ιουνίου στις 19.00 το απόγευμα.

Σύμφωνα με το σχετική διαδικτυακή εκδήλωση που αναρτήθηκε στο facebook, «Στηρίζουμε την Ελληνική οικογένεια. Θέλουμε λύσεις για το δημογραφικό, την υπογεννητικότητα και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η μέση Ελληνική οικογένεια. Στηρίζουμε επίσης τις παραδόσεις, τις διαχρονικές αξίες και το κλασσικό πρότυπο της οικογένειας. Περισσότερες λεπτομέρειες εντός των επόμενων ημερών».

Τη διοργάνωση αναλαμβάνουν οι Ενωμένοι Μακεδόνες, σχήμα το οποίο έθεσε υποψηφιότητα για τις δημοτικές εκλογές του δήμου Θεσσαλονίκης, ωστόσο κόπηκε από το Πρωτοδικείο και δεν κατήλθε στις κάλπες.

Αξίζει να σημειωθεί πως την ίδια ημέρα έχει προγραμματιστεί η κορύφωση του 8ου Thessaloniki Pride, η γνωστή πολύχρωμη πορεία στο κέντρο της πόλης.

voria.gr
thesecretrealtruth

yiorgosthalassis

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter