Ελληνικές περιοχές εμφανίζονται ως τμήμα της λεγόμενης «Εθνικής Αλβανίας» στο επίσημο περιοδικό του υπουργείου
Σοβαρά ερωτήματα προκαλεί η δημοσίευση άρθρου στο επίσημο περιοδικό του υπουργείου Άμυνας της Αλβανίας (Gazeta “Ushtria”), με αφορμή τα 147 χρόνια από το Συνέδριο του Βερολίνου.
Το άρθρο συνοδεύεται από χάρτη που παρουσιάζει εκτεταμένα ελληνικά εδάφη ως «ιστορικές αλβανικές περιοχές», με αναγραφή ονομάτων και εκτάσεων σε τετραγωνικά χιλιόμετρα.
Ειδικότερα, όπως αναφέρει το himara.gr, ο χάρτης εμφανίζει την Κέρκυρα (ως Korfuz – 641 τ.χλμ), την Ηγουμενίτσα (Gumenicë – 615 τ.χλμ), την Πρέβεζα (Preveze – 1036 τ.χλμ), την Άρτα (Artë – 1602 τ.χλμ), τα Ιωάννινα (Janinë – 4990 τ.χλμ) και τα Γρεβενά (Grevenë – 1536 τ.χλμ), εντός της λεγόμενης «Εθνικής Αλβανίας».
Πρόκειται για όρο που σε συνδυασμό με την απεικόνιση ελληνικών εδαφών παραπέμπει ευθέως στην αλυτρωτική θεωρία της «Μεγάλης Αλβανίας», την οποία υιοθετούν εθνικιστικοί κύκλοι της γειτονικής χώρας.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΥΡΙΣΤΙΗΚΑΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ή ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΜΑΣ ΤΡΟΛΛΑΡΟΥΝ
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΟΕΙΠΕ
“ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΕΙΛΗ ”
ΣΤΩΜΕΝ καλώς









Οταν εισαι ενδοτικος και υποχωρητικος αυτα γινονται ολοι γυρω μας διεκδικουν απο ενα κομματι ελληνικης γης
ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ και ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ
Με την πολιτική κατευνασμού έναντι της Τουρκία περνάμε το μήνυμα
και στους υπόλοιπους ότι είμαστε “καρπαζοεισπράκτορες” .
Μα… παντού καρπαζές τρώει η Ελλάδα, μόνο στο εσωτερικό ξέρουν
να το παίζουν “σκληροί” και ανένδοτοι.
Ἄς μὴ φᾶνε, ἔχουμε γλαρόσουπα !
ΠΟΣΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΧΟΡΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΞ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ ΑΛΒΑΝΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ;
ΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΟΥΜΕ .
ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ,ΤΟ 64-65.
ΩΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΕΠΡΑΞΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ.
ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΔΕΙΕΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΕΣ ΒΙΖΕΣ;
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΡΟΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ,ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ,ΦΙΛΗΣΥΧΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΛΟΥΣ .
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΓΚΑΓΚΣΤΕΡ ΚΑΙ ΑΓΥΡΙΣΤΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΡΌΙΔΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.
ΛΙΓΟ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ.
ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ;
ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ .
ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ.