ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΞΥΠΝΑ ΡΑΓΙΑ – ΜΩΥΣΗΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΕΚ ΠΡΕΒΕΖΗΣ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΜΩΥΣΗΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΕΚ ΠΡΕΒΕΖΗΣ. - 3 Ιούν 2018 - 21:45

Οι παρατηρήσεις και οι κρίσεις των κοσμικών είναι συνήθως αντίθετες προς την πρόνοια του Θεού. Οι δε παρατηρήσεις και οι κρίσεις διαφόρων ρασοφόρων είναι συνήθως αντίθετες προς την νοερά γνώσι που χορηγεί ο Θεός. 

Σαφώς και δεν έχετε αντιληφθεί οι περισσότεροι, ότι η Ελλάδα είναι σκλαβωμένη στην χειρότερη ιστορική της υποδούλωση-κατοχή από αιώνων. Χωρίς όπλα. Οι εχθροί εντός των τειχών,

αόρατοι, είτε  δαίμονες, είτε άνθρωποι. Έχουμε υποστεί απ΄αυτούς διανοητική διαστροφή, πνευματική καθίζηση, ψυχική απομάκρυνση από τον Θεό, χάσαμε την ηθική, την παράδοση, την οικογένεια, τα παιδιά μας.  

Οι εντολοδότες πάντα καλά κρυμμένοι, οι εντολοδόχοι Ελληνόφωνοι και οι εκτελεστές των Ελλήνων, οι ίδιοι οι Έλληνες. 

Εφόσον λοιπόν δεν είμαστε ελεύθεροι, αλλά δούλοι του εαυτού μας, δηλαδή της αμετανόητης αμαρτίας μας και των παθών, έρχονται, ως φυσική συνέπεια και όλα τα παραπάνω. 

Χρησιμοποιείτε Αγιογραφικά χωρία του Κυρίου για να καλύψετε την δειλία σας και να θωπεύσετε τον καβουκισμό σας. Τη στιγμή που κατά την λανθασμένη κρίση σας και πάλι ο πόλεμος είναι μακριά! Και πάλι, να…  λέτε, εγώ  είμαι χριστιανός δεν κάνει να χτυπήσω.  

Το ίδιο θα επαναλάβετε άραγε και όταν πλησιάσει ο άλλος εχθρός, οι λαθρομετανάστες στο σπίτι το δικό σας; Είτε εκ της αναγκαιότητας της πείνας, είτε ως εντεταλμένοι σφαγείς, θα επαναλάβετε και τότε….μα ο κύριος είπε να αγαπάμε τους εχθρούς μας, μα ο Κύριος είπε να στρέψουμε και το άλλο μάγουλο; κ.ο.κ.  

Ξυπνήστε από το λήθαργο που σας έχουν ποτίσει οι Σιωνιστές-κατακτητές εχθροί μας, με τις διαβολικές ιδεολογίες τους ακόμα και μέσα από στόματα Ιερωμένων. 

Εφόσον αυτή τη στιγμή είμαστε σκλαβωμένοι, όπως η μακρόχρονη ιστορία μας έχει δείξει, δεν φτάνει μόνο η προσευχή μας αδερφοί μου.  

Έχετε προσέξει τα μοναστήρια του Αγίου Όρους, ότι έχουν πύργους και πολεμίστρες στα τείχη. Ξέρετε ότι, οι μοναχοί ήταν αυτοί που αμύνονταν στις εχθρικές επιδρομές των πειρατών- κατακτητών. Κάποιοι προσεύχονταν και κάποιοι πολεμούσαν. Εξ ανάγκης αδερφοί  μου.  

Γνωρίζετε ότι όλες οι επαναστάσεις των Ελλήνων που απέτυχαν πριν το 1821 είχαν ως πρωτεργάτες ρασοφόρους; Πάνω από τριάντα. 

Γνωρίζετε υποτελείς, ότι ο Μακρυγιάννης είχε πάνω από 100 νεκρούς μοναχούς στρατιώτες στους αγώνες του; Γνωρίζετε Έλληνες της πέννας και του καναπέ ότι 6 χιλιάδες μοναχοί πολέμησαν για την ελευθερία της πατρίδα μας, για να είστε τώρα εσείς ελεύθεροι να λογοκρίνετε οτιδήποτε δεν συνάδει με την υπνωτισμένη ραγιά-ιδεολογία σας.  

Ο Άγιος Ιωακείμ ο Ιθακιώτης, πρώην Αγιορείτης μοναχός ανήκε στην ομάδα των πολεμιστών του Παπαφλέσσα και σκότωνε Τούρκους, για να γλυτώσει και φυγαδεύσει στα Επτάνησα τους Πελοποννήσιους που τους αφάνιζαν οι ορδές του Ιμπραήμ. Και όμως ο Θεός δεν του στέρησε τα χαρίσματα, όπως συνέβη και με τον γέροντα Αμβρόσιο Λάζαρη, όπου το 1940 έβγαλε τα ράσα και πολέμησε στην Β. Ήπειρο του Ιταλούς για έξι μήνες. 

Ο Άγιος Ιωαννίκιος ο μέγας, είκοσι χρόνια στρατιώτης και στρατιωτικός του Ελληνικού στρατού στο Βυζάντιο, είχε σκοτώσει χιλιάδες. Μόνο στην τελευταία του μάχη πριν αποσυρθεί στο μοναστήρι είχε σκοτώσει χίλιους. Πάνω από 300 μοναχοί και Ιερείς πολέμησαν στον Μακεδονικό αγώνα. Και πόσα άλλα!  

Οι διδάσκαλοι της Αθωνιάδος σχολής όταν φοιτούσε ο Άγιος Κοσμάς εμφυτεύαν στους μαθητές πατριωτικά αισθήματα και έψαχναν στα μάτια των παιδιών να δουν, ποια ψυχή ανταποκρίνεται στο κάλεσμα της Εθνεγερσίας. Γαλουχούσαν τα παιδιά-υποψήφιους μοναχούς με το νάμα της επανάστασης. 

Αλλά, να τι αποτελέσματα έφερε ο αντιπατριωτισμός, ο ανθελληνισμός, ο Οικουμενισμός και εφησυχασμός των μασόνων δεσποτάδων και των μισθωτών παπάδων, ο εκ της δύσεως προερχόμενος για να μας αυτοαφανίσει. Συνεργία βεβαίως με τους πολιτικούς που αντί να τους αφορίσουν, τους ανέχονται εσαεί. 

Ανάποδα μας τα μαθαίνουν τα γράμματα και την ιστορία μας 40 και πλέον χρόνια τώρα, για να μας φέρουν πάλι αντιμέτωπους, Έλληνες με Έλληνες! Δυσκολευόμαστε να ομοφρονήσουμε σήμερα, ο καθένας τα δικά του. Δεν συμφωνούμε, γιατί η αντίδραση του πεζοδρομίου και κάθε μορφής αγώνα ενάντια στη δουλεία έχει κίνδυνο. Το να γραφτείς στους Εθνοφύλακες απαιτεί θυσίες. Το να οργανώσεις αντίσταση και να πάρεις μέρος σε αντίσταση, αφού είσαι κατακτημένος, εμφωλεύει κινδύνους. 

Ο πόλεμος των 44 χρόνων που υφιστάμεθα έχει τουλάχιστον 18 εκατομμύρια νεκρούς, μόνο από τις εκτρώσεις!! Χωρίς Χριστό, ηθική και αξίες, η ζωή αυτή είναι πρόγευση της μελλούσης κολάσεως.  

Παρά ταύτα δεν θα σταματήσω να σας καλώ σε μετάνοια. Δύσκολη υπόθεση γιατί απαιτεί ψυχική συντριβή που προέρχεται μέσα από σωματικούς κόπους και αποκοπή υλικών και σαρκικών απολαύσεων. Από εκεί όμως έρχεται ο φωτισμός και η ελπίδα σωτηρίας. 

Επειδή δεν θέλετε τους κόπους, θα υποστείτε τους αθέλητους, ο εχθρός δεν θα φύγει, κάθε μέρα θα πλησιάζει όλο και περισσότερο. Το πώς θα αντιδράσετε, εσείς ξέρετε. Όπως και εμείς γνωρίζουμε για μας. 

Ο Θεός δεν μας δίδαξε μόνο να προσευχόμαστε, αλλά προπάντων να θυσιαζόμαστε για τον πάσχοντα συνάνθρωπο, άνευ συνόρων, άνευ  χρωμάτων, πόσο μάλλον για τον αδερφό μας. 

Προηγείται η θυσία, ο κόπος, η αυταπάρνηση, για να είναι η προσευχή καθαρά αληθινή. 

Σου κλέβουν την πατρίδα Έλληνα, σου ξενιτεύσανε το παιδί σου στο εξωτερικό, σου καταστρέψανε το άλλο με τα ναρκωτικά, την πορνεία, την ανωμαλία και εσύ επαναλαμβάνεις τα λόγια του Κυρίου (ουκ οίδατε ποίου πνεύματος έστε υμείς). Ε! δώσε και τη γυναίκα σου στους Πακιστανούς, την κόρη σου στους Αφγανούς και εάν τολμήσεις μίλα τους μετά για Χριστό. Αν προλάβεις και δεν σε σφάξουν μέχρι τότε.  

Ξύπνα ραγιά πριν είναι αργά. Πολλά ακούς και βλέπεις, αλλά ψυχή δεν έχεις να παλέψεις. 

Ξύπνα ραγιά πριν είναι αργά και δούλος βρεθείς στο ίδιο σου το σπίτι.  

Ξύπνα ραγιά πριν είναι αργά, γιατί θα σε καταριούνται οι απόγονοί σου. 

Πέσε στα γόνατα και ζήτησε από το Θεό ψυχή ανδρειωμένη και φωτισμό γιατί είσαι μπερδεμένος, διάκριση δεν έχεις. Κάνε προσευχή για την πατρίδα με μετάνοιες και δάκρυα, αλλά σαν έρθει η ώρα η δύσκολη μιμήσου τους προγόνους σου, που δώσανε τη ζωή τους για να ΄σαι εσύ ελεύθερος τώρα στη γη σου. 

Και αν θέλεις έλα μαζί μας στο πεζοδρόμιο γιατί η ανάγκη το απαιτεί και όχι η θέλησή μας, μαζί να πάρεις και την προσευχή γιατί το Πνεύμα το Άγιο παντού ακολουθεί. 

Βλασφημείτε ο Χριστός στα θέατρα και στους δρόμους με τους αρσενοκοίτες. Η πίστη μας  πουλήθηκε στην Κρήτη απ΄τους Μητροπολίτες και εσύ  Έλληνα, τι περιμένεις; 

Αν η οικογένεια είναι πιο πάνω από τον Χριστό και την πατρίδα, τότε σκέψου πως θα ζήσεις την υπόλοιπη εδώ ζωή σου, ως ξένος με άλλη πίστη σε μια χώρα που δεν θα είναι πια δική σου.  

Κράτα εσύ την οικογένεια και σώσε την ζωή σου, αν προτιμάς να κρυφτείς σε χώρα μακρινή, ελεύθερος είσαι, δεν θα σ΄ακολουθήσω. 

ΜΩΥΣΗΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΕΚ ΠΡΕΒΕΖΗΣ

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr