ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Οδηγός επιβίωσης σε κατάσταση αστικού πολέμου

ΕΠΙΒΙΩΣΗ. - 23 Μαρ 2022 - 18:54

Αστικό πόλεμο έχουμε όταν εντός των πόλεων εκδηλώνονται ένοπλες συγκρούσεις. Είτε πρόκειται για ένοπλες αναρχικές δυνάμεις οι οποίες συγκρούονται με τις δυνάμεις ασφαλείας. Είτε αφορά δυνάμεις του τακτικού στρατού που επιλέγουν να οχυρωθούν μέσα στις πόλεις και να αντιμετωπίσουν τις αντίπαλες δυνάμεις σε αστικό περιβάλλον.

1. Δημιουργία αποθέματος τροφίμων και νερού. Το απόθεμα δεν μπορούμε να το ετοιμάσουμε αφού έχουν ξεσπάσει οι συγκρούσεις. Αυτό πρέπει να γίνει σε χρόνο προγενέστερο καθώς την τελευταία στιγμή που θα σπεύσουν όλοι στα Supermarket τα ράφια θα αδειάσουν σε χρόνο ρεκόρ. Η ύπαρξη ενός αποθέματος θα μας δώσει τον απαραίτητο χρόνο να οργανώσουμε καλύτερα τις επόμενες ενέργειες μας.

2. Απόθεμα φαρμάκων. Αν υπάρχει ένας βαθμός δυσκολίας να αναζητήσουμε τρόφιμα εν μέσω κρίσης. Η εύρεση φαρμάκων είναι σίγουρο ότι θα αποτελέσει μια ακόμα πιο δύσκολη επιλογή. Εάν μάλιστα πρόκειται για φάρμακα που χρησιμοποιούμε συχνά τότε η δημιουργία αποθέματος αποκτά ακόμα πιο επιτακτικό χαρακτήρα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο

https://balsamopsyxhs.gr/2022/03/23/%ce%bf%ce%b4%ce%b7%ce%b3%cf%8c%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%b2%ce%af%cf%89%cf%83%ce%b7%cf%82-%cf%83%ce%b5-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%b7-%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf/

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr