ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ ΣΥΜΠΛ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 2, ΔΙΔΥΜΟΙ ΠΥΡΓΟΙ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΙΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΤΡΙΓΩΝΑ

ΑΠΟΨΕΙΣ. - 9 Δεκ 2022 - 20:35

1. ΤΡΙΓΩΝΟ, ΑΣΤΑΝΑ, ΝΗΣΙ ΦΟΓΚΟ, ΑΓΑΛΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

2, ΤΡΙΓΩΝΟ HELLS GATE BRIGHT, ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΡΗΒΑΝΙ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΠΟΥ ΠΑΤΑΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΚΑΒΟΥΡΑ (ΘΕΟΣ ΗΛΙΟΣ) ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΛΛΣ ΚΙΤΣΕΝ ΔΕΝΕΙ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

3. ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΣΤΟΝ ΚΟΛΟΣΣΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ, ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ.

ΕΚΕΙ ΛΑΤΡΕΥΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΔΥΜΗ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ, ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ Η ΕΥΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΝΙΡΕΜΒΕΡΓΗ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΕΚΑΝΕ ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΕΦΩΤΙΣΜΟΥ, ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ Η ΕΥΘΕΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ, ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΥΣΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΣ,
ΑΥΤΗ Η ΕΥΘΕΙΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΝΑΜΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ, ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΑΓΑΛΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΤΑΦΟΠΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ.

ΝΙΡΕΜΒΕΡΓΗ – ΓΙΟΡΤΕΣ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ,
ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΔΥΜΗ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΑΡΤΕΜΙΣ, ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΕΥΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΙΣ ΤΑΦΟΠΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΡΙΓΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΓΩΝΟ, ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ, ΖΗΤΑΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΤΡΙΓΩΝΟ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΠΥΡΓΩΝ.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΡΘΩΠΟΘΥΣΙΕΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ, ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ, ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΔΥΟ ΣΗΜΕΙΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΥΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΥΘΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ (ΟΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ) ΤΟΥ ΧΑΜΟΥ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΜΟΥ ΜΑΣ.

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr