ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Οι Έλληνες απαιτούν την ελευθερία τους: Συγκεντρώσεις σήμερα κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού και των μέτρων Απαρτχάιντ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ. - 14 Ιούλ 2021 - 8:36

Σε ποιες περιοχές της Ελλάδας θα γίνουν συγκεντρώσεις

Συγκεντρώσεις σε πολλές περιοχές της Ελλάδας κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού και του υγειονομικού απαρτχάιντ θα πραγματοποιηθούν σήμερα, Τετάρτη, στις 19:00. 

Η κυβέρνηση προχώρησε αυτή την εβδομάδα νέα μέτρα, τα οποία αφορούν τους υποχρεωτικούς εμβολισμούς για τους υγειονομικούς και τους εργαζομένους στους οίκους ευγηρίας, ενώ από Παρασκευή μπαίνει σε εφαρμογή το υγειονομικό Απαρτχάιντ στην εστίαση και στην διασκέδαση.

Οι πολίτες για να εκφράσουν την αντίθεση τους σε αυτά τα μέτρα ετοιμάζουν συγκεντρώσεις σήμερα σε πολλές περιοχές της χώρας, οι οποίες αναμένεται να είναι μαζικές.

Συγκεκριμένα οι συγκεντρώσεις θα γίνουν στις εξής περιοχές: 

Αθήνα (Σύνταγμα και Ομόνοια) 

Θεσσαλονίκη (Λευκός Πύργος)

Πάτρα (Πλατεία Γεωργίου) 

Ηράκλειο Κρήτης (Πλατεία Λιονταριών) 

Βόλος (Λιμάνι Βόλου)

Δράμα (Πλατεία Ελευθερίας) 

Καλαμάτα (Πλατεία 23ης Μαρτίου) 

Ιωάννινα (Καστρά) 

Σέρρες (Πλατεία Ελευθερίας) 

Χανιά (Πλατεία Αγοράς) 

Ρόδος (Πλατεία Ελευθερίας) 

Σύρος (Πλατεία Μιαούλη) 

Καβάλα (Κεντρική Πλατεία Καβάλας)

pronews.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr