ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Οι Αμερικανοί που είναι στην Αλεξανδρούπολη τα είδαν τα τουρκικά F-16; Το τέλος των ψευδαισθήσεων…

ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ. - 21 Μάι 2022 - 11:15
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Η πρόκληση των Τούρκων με τη πτήση μαχητικών τους αεροσκαφών στα 2,5 ναυτικά μίλια , μπορεί να αποδοθεί από «κυβερνητικούς κύκλους» στον «εκνευρισμό της Άγκυρας», ο οποίος προκλήθηκε από την «αναβαθμισμένη γεωπολιτική θέση της Ελλάδας» και φυσικά από την ομιλία του πρωθυπουργού στο Κογκρέσο, όπου ζήτησε από την Άγκυρα να σταματήσει αμέσως τις υπερπτήσεις…

Ελπίζουμε ότι η ιταμή πρόκληση των Τούρκων στην Αλεξανδρούπολη (!!!) θα βάλει οριστικό τέλος στη μακρά περίοδο των ψευδαισθήσεων και των «αφηγημάτων». Η Τουρκία «πουλάει τσαμπουκά» και δυστυχώς φαίνεται ότι η επιλογή των κατευναστικών ομιλιών , ενεργειών και επαφών θα πρέπει να επανεξεταστεί σοβαρά…

Φαίνεται ότι η ομιλία του πρωθυπουργού στο Κογκρέσο δεν έγινε κατανοητή στην Τουρκία κι αυτό δεν πρέπει να μας εκπλήσσει. Αυτό που θα περιμένουμε είναι να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση των Αμερικανών , η παρουσία των οποίων στην Αλεξανδρούπολη υποτίθεται ότι αποθαρρύνει τους Τούρκους. Δεν το βλέπουμε.

Θα αναμένουμε επίσης και την αντίδραση των μελών του Κογκρέσου που χειροκρότησαν με ενθουσιασμό τον Έλληνα πρωθυπουργό. Απ ΄ όσα διαβάζουμε στον αμερικανικό Τύπο πολλοί απ ΄ αυτούς είναι έτοιμοι να αλλάξουν άποψη και να που ναι στον εκσυγχρονισμό ακόμη και στην πώληση νέων F-16 στην Τουρκία.

Οι παραβιάσεις σήμερα:

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 20η ΜΑΪΟΥ 2022

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ       : 4 (4×2 F-16)

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ     : 3 (1 UAV, 2 CN-235)

ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ         : 11

ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ          : 2

ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ         : 9

ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ        : 44 (29 από τα CN-235, 3 από τα μαχητικά,12 από το UAV)

ΕΜΠΛΟΚΕΣ           : 1

ΠΕΡΙΟΧΗ               : Βορειοανατολικό, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο

militaire.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr