ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ!

ΕΘΝΙΚΑ. - 7 Αυγ 2018 - 18:40
Loading...

Από την πρώτη μέρα που ξέσπασε το σκάνδαλο με τους δήθεν «πράκτορες» της Ρωσσίας που υποτίθεται οργάνωναν και χρηματοδοτούσαν τα συλλαλητήρια των Ελλήνων πατριωτών κατά της συγκυβέρνησης των προδοτών, είχαμε επισημάνει πως στόχος των τελευταίων ήταν η έκδοση ταξιδιωτικής οδηγίας από την ρωσσική πλευρά, για να δημιουργηθεί αντιρωσσικό (και αντιστοίχως φιλοαμερικανικό…) κλίμα στον ελληνικό λαό.

Βέβαια, οι Ρώσσοι δεν πάτησαν την «μπανανόφλουδα» της ταξιδιωτικής οδηγίας και τελικά αποφάσισαν να απαντήσουν στις απελάσεις των δύο Ρώσσων διπλωματών με τις απελάσεις του εμπορικού ακολούθου και του υπευθύνου επικοινωνιών της ελληνικής πρεσβείας. Στην δε κήρυξη ως «ανεπιθύμητων» δύο ακόμα Ρώσσων διπλωματών, να κηρύξουν με την σειρά τους «ανεπιθύμητο» πρόσωπο στην Ρωσσία τον Γ. Σακελλαρίου, διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Ν. Κοτζιά.

Ωστόσο, οι αμερικανόδουλοι Τσιπροκαμμένοι, βλέποντας το κακόβουλο σχέδιό τους να ναυαγεί, αποφάσισαν την συνέχιση των προκλήσεων, για να ερεθίσουν την Μόσχα. Έτσι, «διέρρευσαν» στα ΜΜΕ μια απάντηση ελληνικών «διπλωματικών πηγών» (βλέπε Τσίπρας-Καμμένος!), οι οποίες χαρακτήρισαν «ασύμμετρη κίνηση» της απόφαση της Ρωσσίας για τις απελάσεις και προανήγγειλαν συνέχιση της έντασης στις ελληνο-ρωσσικές σχέσεις, υποστηρίζοντας «πως από την πλευρά της Μόσχας δεν υπάρχουν γεγονότα, στα οποία να βασίζεται οποιαδήποτε κατηγορία. Αντιθέτως εμείς έχουμε γεγονότα και αποδείξεις».

Φυσικά, δεν έχει δει κανείς τα υποτιθέμενα «γεγονότα» και τις επίσης υποτιθέμενες «αποδείξεις» και είναι φανερό σε όλους το παιχνιδάκι που παίζουν οι αμερικανόδουλοι προδότες, εις βάρος των εθνικών συμφερόντων!

(ΥΓ): Κάτω η συγκυβέρνηση των προδοτών Τσίπρα-Καμμένου!

ethnikismos.net

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter