ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Οι ημέρες που ζούμε είναι τουλάχιστον περίεργες…

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 5 Μαρ 2018 - 9:27
Loading...

Τα γεγονότα και οι ειδήσεις τρέχουν με ταχύτητα και μπορούμε να διερωτηθούμε τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα.

Η Τουρκική αδιαλλαξία και προκλητικότητα ξεπέρασε κάθε όριο, με την εισβολή στο Ελληνικό έδαφος,

την απαγωγή και σύλληψη Ελληνικής περιπόλου. Και αυτό μετά την προκλητική όχληση του γεωτρύπανου της Ιταλικής ΕΝΙ στην Κυπριακή ΑΟΖ, χωρίς να υπάρξουν οι αρμόζουσες αντιδράσεις, ούτε από την Ιταλία, αλλά ούτε και από την φερόμενη συμμαχία Κύπρου, Αιγύπτου, Ισραήλ και Ελλάδος.

Οι «φίλοι» Γερμανοί ζητούν άδεια για έρευνες υδρογονανθράκων μέσα στην Ελληνική ΑΟΖ Νότια της Κρήτης από την Τουρκία επιβεβαιώνοντας το γεγονός ότι λειτουργούν ως δυνάμεις κατοχής. Χωρίς να υπάρχει καμιά αντίδραση από την συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Ο θλιβερός Υπ.Ε.Ν. διερωτήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή «»Και τι θέλετε να κάνουμε να εισβάλουμε στην Τουρκία»»

Στο Διεθνές Οικονομικό Forum των Δελφών ακούστηκαν πολλές αντικρουόμενες απόψεις που όμως καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η συγκυβέρνηση της τελευταίας φοράς αριστερά δεν είναι μόνο Εθνικά επικίνδυνη, Πολιτικά και Διπλωματικά ανίκανη, αλλά και Οικονομικά εγκληματική, αφού σύμφωνα με τον πρώην πρόεδρο του Euro working Group κύριο Βίζερ έχει ζημιώσει στην Χώρα μας 200 δις ευρώ, αφού φυσικά παραδέχθηκε ότι οι δανειστές έκαναν και πάλι λάθος που δεν προχώρησαν στην απομείωση του Ελληνικού χρέους το 2015.

Εντούτοις όπως διαπιστώνεται ακόμη και από την σχετική ανακοίνωση της Ακαδημίας Αθηνών ο όγκος των Ελληνικών υδρογονανθράκων δεν είναι απλά μεγάλος αλλά είναι τεράστιος, δεν είναι απλά πλούτος αλλά θησαυρός τον οποίο εκχωρούν έναντι πινακίου φακής στους δανειστές. Γεγονός που συνιστά Εθνική Προδοσία κατ’ έθος και κατ’ εξακολούθηση. Αυτό όμως δεν αθωώνει τις προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις και ειδικά αυτή του ΓΑΠ που ενώ σαφώς γνώριζε όχι μόνον δεν διαπραγματεύτηκε, αλλά έκανε την αρχή των εκχωρήσεων.

Η Ελλάδα ΠΟΤΕ δεν χρειαζόταν μνημόνια, χρειαζόταν μόνο Ελληνόφρονες Κυβερνήσεις και όχι δοσίλογους, εθνομηδενιστές και προδότες. Η θέση όλων αυτών είναι στην δικαιοσύνη

για να αποδώσει τις ευθύνες τους και η δική μας θέση είναι να τους παραπέμψουμε στις μαύρες σελίδες της Ελληνικής Ιστορίας

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Αντιπρόεδρος κινήματος Ανατροπή – ταυτότητα Πατρίδας Άγγελος Μπαβέλλας

(συμπόρευση με ΛΑ.Ο.Σ).

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter