ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Οι Κινέζοι προειδοποιούν για κάποια τεράστια καταστροφή που θα ισοπεδώσει την Ευρώπη.

ΚΛΟΙΟΣ. ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ. - 17 Φεβ 2022 - 9:07

Ένα παραδοσιακό θέμα για τους θεωρητικούς συνωμοσίας σε όλο τον κόσμο είναι τα αμερικανικά και, τώρα, ακόμη και τα κινεζικά ρόβερ για τον Άρη. Σκαλίζουν κάποιες σεληνιακές και αρειανές θάλασσες, στέλνοντας στη Γη εικόνες από πατημένα μοκασίνια των Ναβάχο, μπουκάλια μπύρας καλυμμένα με σκόνη και άλλα θαύματα. Μόνο που ο κ. Ρογκόζιν δεν έχει δικό του ρόβερ, επειδή η κλοπή είναι τόσο ισχυρή στο τμήμα του, που δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για δύο λογικούς εμψυχωτές.

Ωστόσο, με το κινεζικό όχημα όλα ξαφνικά αποδείχθηκαν ότι δεν ήταν πολύ αστεία, αλλά κατά κάποιο τρόπο πολύ σοβαρά:

Όπως φαίνεται, πίσω από το ρόβερ, κατά μήκος της άκρης της Γης, διακρίνεται ένα ευδιάκριτο σύννεφο μανιταριού. Οι Κινέζοι αστροναύτες δεν λένε τι σημαίνει αυτό.

Ο κ. DAHBOO77 ήταν ο πρώτος που παρατήρησε το θαύμα και κυκλοφόρησε σήμερα ένα ολόκληρο βίντεο σχετικά με αυτό. Στο βίντεο, ο DAHBOO77 γράφει, λέει και δείχνει τα εξής:

Γιατί η Κίνα τοποθέτησε ένα μανιτάρι πάνω από την Ουκρανία στο φόντο του σεληνιακού της περιπάτου;
Με όλη την ένταση που περιβάλλει αυτή τη στιγμή την περιοχή της Ουκρανίας, αναρωτιέται κανείς αν η Κίνα προαναγγέλλει ένα παρόμοιο γεγονός στο μέλλον.

Μετά από μια προσεκτική σύγκριση της περιοχής με τους χάρτες της Google, αποδεικνύεται ότι το μανιτάρι προέρχεται ακριβώς από την περιοχή της Ουκρανίας! Ακόμη και αν το σύννεφο δεν εμφανίστηκε εκεί, είναι αρκετά προφανές ότι ο δακτύλιος της έκρηξης στο έδαφος καλύπτει την Ουκρανία και τη Μαύρη Θάλασσα! Μπορείτε να δείτε άλλα υδάτινα σώματα μέχρι αυτό το σημείο.

Πρόκειται για μια διακριτική προειδοποίηση από την Κίνα για το τι πρόκειται να εμφανιστεί στην παγκόσμια σκηνή στο όχι πολύ μακρινό μέλλον;

Δεν μπορούμε να πούμε ότι το σύννεφο βρίσκεται ακριβώς πάνω από την Ουκρανία. Κάθε δοξασμένος youtuber είναι λίγο καλλιτέχνης, είναι ένα είδος νόμου του είδους να είναι λίγο υπερβολικός. Δεδομένου ότι όλοι μιλούν τώρα μόνο για την Ουκρανία, η Ουκρανία βρίσκεται φυσικά στο χάρτη – οπότε θα υπάρχουν περισσότερες προβολές.

Ωστόσο, το σύννεφο είναι πραγματικά κάποιο είδος πυρηνικού και μοιάζει μάλιστα σαν να υπάρχει ένα κύμα έκρηξης. Και το σύννεφο βρίσκεται κάπου πάνω από την Ανατολική Ευρώπη, ίσως και τη Μόσχα.

Το σύννεφο είναι πολύ μεγάλο για μια πυρηνική βόμβα, ένα τέτοιο σύννεφο θα έδινε μόνο μια έκρηξη γιγατόνων, δηλαδή χιλιάδων και χιλιάδων μεγατόνων, οπότε ίσως οι Κινέζοι σύντροφοι υπονοούν ένα χτύπημα μετεωρίτη στην Ευρώπη. Ή μήπως το χτύπημα θα προέλθει από κάποιους αδελφούς στο μυαλό, που θα προσπαθήσουν να εξαλείψουν τον πρωταγωνιστή του Τρίτου Παγκόσμιου Πολέμου;

Εν πάση περιπτώσει, δεν γνωρίζουμε το ακριβές νόημα του μηνύματος, όπως και ο κ. DAHBOO77. Αλλά το μήνυμα είναι ενδιαφέρον ούτως ή άλλως, οπότε ας παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις.

thebigtheone.com

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr