ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Οι Μακεδόνες/σσες Υπήρχαμε Υπάρχουμε και θα Υπάρξουμε είτε το θέλουν είτε όχι !!

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΑ ΝΤΕΜΟΥ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΣΑ". - 26 Ιαν 2018 - 12:33
Loading...

Γράφει : Κωσταντινιά Ντέμου

Στο πίσω μέρος του μυαλού μου υπάρχει η σκέψη ο,τι αυτό που αντιμετωπιζουμε σήμερα,
σχετικά με το “Μακεδονικό Ζήτημα” είναι ο,τι οι επικυρίαρχοι της πολυπολιτισμικής γιάφκας ,οι

λεγόμενοι σπείρα των παγκοσμιοποιητών επιδιώκουν να δημιουργήσουν Μακεδονικό κρατος, ξέχωρο από την υπόλοιπη Ελλάδα .

Τα σύνορα τα οποία θα θέσουν, είναι γνωστά. Γι ‘ αυτό και μας προέκυψε το Σκοπιανό από 25ετίας.

Θα τεμαχίσουν την Ελλάδα σε μικρά κρατίδια ,είδη αυτό ξεκίνησε από τον θεσμό των 910 Καποδιστριακών Δήμων ,καταλήγοντας σήμερα στους 340 Καλλικρατικούς Δήμους τυχαίο; .

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ, ο,τι στον Καλλικράτη οι μόνες Περιφέρειες που έχουν τον προσδιορισμό “διευρυμένη περιφέρεια “ είναι μόνον η Διευρυμένη Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου,με διοικητικό κέντρο τα Ιωάννινα και διευρυμένη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας; Μήπως κάτι ετοιμάζουν από καιρό; Μήπως;

Ο Φίλιππος των Μακεδόνων ήταν ο πρώτος ηγέτης της Ευρώπης .Ο Μ. Αλέξανδρος ένωσε όλους τους Ελληνες. Οι Ελληνες υπήρχανε ,υπάρχουμε και θα υπάρξουμε ενωμένοι και δυνατοί είτε το θέλουν είτε όχι οι Δεξιοί, οι Αριστεροί και όποιοι άλλοι αγωνιούν για τον τεμαχισμό της Ελλάδος !!
Στους καιρούς που ζούμε την Ελλάδα μας, αλλά κι εμάς σαν λαό και σαν κοινωνία,μας έχουν βάλει σ’ έναν κυκλώνα με επιβολές ονοματολογίας ={ αναγραφή ονοµατολογιών είναι µία κρίσιµη εργασία ώστε να κατασκευαστούν χάρτες υψηλής ποιότητας δηµιουργώντας µιά ξεκάθαρη σύνδεση µεταξύ της ονοµατολογίας και του χαρακτηριστικού στο οποίο αναφέρεται στην περίπτωσή μας το Μακεδονικό ζήτημα . Και όχι μόνο} .

Επίσης με την καταπάτηση βασικών συνταγματικών μας δικαιωμάτων από τους Παγκοσμιοποιητές Κυβερνώντες , έχουν φέρει όλους εμάς να είμαστε σ’ έναν κυκεώνα προβληματισμών και απόγνωσης για την τελική ονομασία των Σκοπίων .

Έχουν ακυρώσει Σύνταγμα, θεσμούς , κοινωνικές δομές , και κατ’ επέκτασιν έχουν ακυρώσει παραδοσιακά πρότυπα συμπεριφοράς και κεκτημένων από έθνους δικαιωμάτων, οπως το να λεγόμαστε Ελληνες Μακεδόνες !! “Εστί με ούν Ελλάς και η Μακεδονία “ {Στράβων}

Όλα τα προαναφερθέντα αποτελούν πικρόχολες διαπιστώσεις καθημερινές, που στην ουσία μας καταβάλλουν μας αποδυναμωνουν μας αποπροσανατολίζουν, εφ’ όσον πρώτα μεθοδικά μερίμνησαν να ψηφίσουν εν μέσου μνημονίων την εξαθλίωσή μας και να καταρρακώσουν τις ηθικές άξιες και την αξιοπρέπειά μας .

Θα πρέπει να καταλάβουμε λοιπον ό,τι σαν κράτος και σαν λαός, τελειώνουμε σε έναν απίστευτα μεγάλο βούρκο εάν δεν πάρουμε σαν έθνος Ελλήνων ριζικές αποφάσεις, αγνοώντας τους επιβήτορες της Κυβέρνησις .

Άρα θα Πρέπει να πάρουμε τα σκήπτρα της τύχης μας στα χέρια μας από χτές με ο,τι κόστος θα έχει αυτό, θα πρέπει να αγωνιστούμε σκληρά για ένα κράτος δικαίου υπερασπίζοντας το όνομα της Μακεδονίας, ώστε να το παραδώσουμε στα παιδιά μας ακέραιο , οπως μας το παρέδωσαν οι παππούδες μας .

Εάν περάσει αυτό στο εθνικό-ηθικό -αξιακό μας υποσυνείδητο, η αίσθηση ότι ΔΕΝ υπάρχει πια στέρεο,υγιές , ακέραιο κομμάτι γης για να σταθούμε , τότε το επόμενο βήμα θα είναι η απώλεια των αρχών και των αξιών μας σαν Ελ-λάνιοι που έδωσαν τα φώτα σε όλους τους λαούς , αλλα δυστυχώς έσβησαν τα δικά τους.

Θα πρέπει λοιπόν να βάλουμε ως στόχο , για μία δημοκρατία ασφάλειας και ανθρωπιάς που εγγυάται την εθνική αξιοπρέπεια και διασφαλίζει το μέλλον του Ελληνα πολίτη ,της Μακεδονίας και όλης της Ελλάδας.

Όραμα μια σκληρη αντίσταση στις αποφάσεις των κυβερνώντων και της αντιπολίτευσις. Όραμα για ένα δημοκρατικό πολίτευμα που εμφορείται από αρχές και αξίες της Δημοκρατίας .

Καλούμε τους όλους Έλληνες απανταχού της γαίας , οι οποίοι πιστεύουν στα παραπάνω ιδανικά να ενεργοποιηθούν . Ποτέ δεν είναι αργά !

Σημειωτέων ο,τι η απάθεια και η αδιαφορία αυτού του σοβαρού ζητήματος του Μακεδονικού , αποτελούν την θανάτωση των Ελλήνων .

Εάν δεν ενεργοποιηθούμε αυτήν την στιγμη , θα γίνουμε Μακεδόνες αχταρμάς !

Πάμε Όλοι Μαζί Για Μια Ελεύθερη Ελλάδα Οι Ελληνες Θα Γράψουν και Πάλι την Ιστορία τους με χρυσά ανεξίτηλα γράμματα

Με εκτίμηση
Κωσταντινιά Ντέμου»Μακεδονισσα «₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter