ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Οι οδοντίατροι λένε ότι εκατομμύρια εμβολιασμένοι ασθενείς χάνουν τώρα τα δόντια τους

ΔΙΕΘΝΗ. ΥΓΕΙΑ. - 24 Απρ 2023 - 18:35
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Οι οδοντίατροι σε όλη την Αμερική έχουν αναφέρει ότι βλέπουν έναν ανησυχητικό αριθμό ασθενών με σοβαρά συμπτώματα που σχετίζονται με τα δόντια και τα οστά μετά την κυκλοφορία των εμβολίων mRNA COVID.

Η Dr. Amy Hartsfield, ειδικός σε θέματα στοματικού πόνου και οδοντιατρικού ύπνου στην Αλαμπάμα, δήλωσε στην εφημερίδα Epoch Times ότι έχει παρατηρήσει τεράστια αύξηση των πλήρως εμβολιασμένων ασθενών με σοβαρές παθήσεις:

Από τότε που κυκλοφόρησαν τα εμβόλια, το Hartsfield έχει δει μια εκθετική αύξηση των ασθενών με νευροαγγειακό και μυοπεριτονιακό πόνο στο κεφάλι και το πρόσωπο, συμπεριλαμβανομένων πονοκεφάλων, οδοντοπονοτήτων που δεν προκαλούνται από το δόντι, οστεονέκρωσης της γνάθου, προβλημάτων ύπνου, εμβοών και αυτοάνοσων καταστάσεων στο στόμα και στο πρόσωπο.

“Έχω δει ασθενείς χωρίς προηγούμενο ιστορικό προβλημάτων υγείας [οι οποίοι] έχουν απολύτως υγιή δόντια και τώρα έχουν σύνδρομα πόνου που σχετίζονται με αυτά τα υγιή δόντια”, είπε. Αυτού του είδους οι τραυματισμοί επηρεάζουν τόσο τα νεύρα όσο και τα αιμοφόρα αγγεία.

Το Infowars.com αναφέρει: Η Hartsfield ισχυρίζεται ότι έχει ανακαλύψει μια πληθώρα προβλημάτων υγείας που προκαλούνται από την πρωτεΐνη spike του εμβολίου COVID και την τάση της να προκαλεί “μικρο” θρόμβους αίματος.

Εξετάστε την ακόλουθη περίπτωση της Cheryl Alverson, η οποία άρχισε να εμφανίζει σοβαρή οστική απώλεια μετά τη λήψη του εμβολίου Moderna COVID.

Η Cheryl Alverson, 79 ετών, ήρθε στο Hartsfield αφού της είχαν αφαιρεθεί όλα τα κάτω δόντια λόγω μιας μαζικής υποτροπιάζουσας λοίμωξης που προκάλεσε εκτεταμένη απώλεια οστού.

Το Hartsfield παρήγγειλε αμέσως πολλαπλές εξετάσεις αίματος, συμπεριλαμβανομένων αρκετών που αφορούσαν ειδικά την πήξη του αίματος.

“Έδειξαν ότι είχα μικροθρόμβους σε όλο μου το σώμα”, δήλωσε η Alverson.

Ο Hartsfield εξήγησε ότι οι μικροθρόμβοι μπορούν να παρεμποδίσουν την επούλωση των οστών μετά από εξαγωγές. Αυτό που συνέβη με τον Alverson συνήθως συμβαίνει μόνο σε ασθενείς που έχουν λάβει φάρμακα για την οστεοπόρωση ή έχουν υποβληθεί σε ακτινοθεραπεία, κανένα από τα δύο δεν ίσχυε για τον Alverson.

Η Alverson είχε λάβει τα εμβόλια Moderna COVID-19 και ένα επακόλουθο αναμνηστικό εμβόλιο πριν αρχίσουν τα προβλήματά της και δεν είχε μολυνθεί με τον ιό COVID-19 πριν δει τον Hartsfield.

Ο ενδοδοντολόγος Dr. John Collier, με έδρα την Αλαμπάμα, έχει επίσης δει πολύ περισσότερους ασθενείς να αντιμετωπίζουν “απίστευτη ποσότητα αυξανόμενου πόνου στο πρόσωπο” από τότε που εισήχθη το εμβόλιο COVID.

Ο στοματοχειρουργός Dr. Doug Denson με έδρα την Αλαμπάμα έχει επίσης δει περισσότερους ασθενείς με πόνο στο πρόσωπο τους οποίους παρέπεμψε στον Dr. Hartsfield, αλλά δεν μπορούσε να πει οριστικά ότι τα εμβόλια COVID ήταν η αιτία.

“Κατά τη γνώμη μου, η συσχέτιση δεν ισοδυναμεί πάντα με αιτιώδη συνάφεια… και πάλι, υπήρξαν κάποια περίεργα συμπτώματα από τότε που ξεκίνησε η πανδημία. Είναι απλώς αδύνατο να πούμε τον ακριβή μηχανισμό ή την αιτία”, δήλωσε, αλλά αναγνώρισε ότι έχει δει περισσότερα τέτοια περιστατικά μετά το COVID.

Λόγω αυτής της αύξησης των ενοχλητικών συμπτωμάτων και παθήσεων, η Hartsfield δήλωσε ότι πρέπει πλέον να ελέγχει τους ασθενείς για την εμβολιαστική τους κατάσταση.

“Πρέπει να ελέγχω αυτούς τους ανθρώπους για να δω αν έχουν εμβολιαστεί, πότε και πόσες φορές, και στη συνέχεια βλέπω αν μπορώ να τους θεραπεύσω”, δήλωσε η Hartsfield, προσθέτοντας ότι οι περισσότεροι επαγγελματίες δεν ελέγχουν για την ένεση COVID.

“Όταν ζητάτε από ολόκληρο τον πληθυσμό να κάνει ένα υποχρεωτικό εμβόλιο που έχει περισσότερες παρενέργειες από οποιοδήποτε άλλο εμβόλιο στην ιστορία που εμφανίζονται στο Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Ενεργειών Εμβολίων από τα δεδομένα των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, σίγουρα θα δείτε τραυματισμούς”, δήλωσε ο Hartsfield.

thepeoplesvoice.tv

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr