ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Οι Ολλανδοί …΄Ολοι Έξω .. με συνωστισμό και χωρίς μάσκες γέμισαν τα πάρκα….ΒΙΝΤΕΟ

ΔΙΕΘΝΗ. - 25 Φεβ 2021 - 18:30
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Οι Ολλανδοί γύρισαν την πιο μαύρη σελίδα της ιστορίας….΄Ολοι Έξω .. με το που έφτιαξε ο καιρός γέμισαν τα πάρκα συνωστισμός χαμόγελα γλέντι χαρά κοινωνικές σχέσεις επαφές κανονικότητα ανέκτησαν τα πρόσωπα τους πέταξαν τις μάσκες στο θολό κανάλι της ιστορίας. Νιάτα φυσιολογικά όχι σαν τα ταριχευμένα εντοιχισμένα παιδιά που πλεονάζουν αλλού με τα κεφάλια κάτω, σκυμμένα από την κατάθλιψη και την απελπισία του εγκλεισμού της κοινωνικής απομόνωσης.

Στο Άμστερνταμ στο Vondelpark οι νέοι επέλεξαν μια ανοιχτή κοινωνία….

Υπήρχε πολύ «νεαρό πλήθος» στο πάρκο την Τετάρτη το απόγευμα, και κάποιοι έπιναν αλκοόλ,γελούσαν και χόρευαν. Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε ότι η ατμόσφαιρα ήταν γενικά «φιλική», αλλά ότι «πολλοί άνθρωποι δεν συμμορφώθηκαν με τα μέτρα covid19».Tελικά η αστυνομία τους ζήτησε ν΄αποχωρήσουν. Κατά την εκκένωση στο Άμστερνταμ του Vondelpark λόγω πλήθους, δύο άτομα συνελήφθησαν την Τετάρτη το απόγευμα για προσβολή και ρίψη ενός μπουκαλιού στους αξιωματικούς αντίστοιχα. Ένα άτομο τραυματίστηκε από γυάλινο αντικείμενο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Image

dimpenews.com

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ


CopyAMP code

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…