ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Οι Πακιστανοί παρελαύνουν την ώρα που περιορίζεται η λιτανεία του Αγ. Δημητρίου

ΕΛΛΑΔΑ. - 16 Οκτ 2021 - 10:03
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Η πακιστανική τηλεόραση προανήγγειλε τον εορτασμό του Eid Milan Un Nabi στο κέντρο της Αθήνας το πρωί της Κυριακής!

Την ίδια στιγμή που η λιτανεία του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη θα είναι… συμβολική, με τη συμμετοχή λίγων πιστών, και θα κάνει απλά τον γύρο της εκκλησίας, και ενώ κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει με τις παρελάσεις για την εθνική μας εορτή, οι μουσουλμάνοι Πακιστανοί της Αθήνας προετοιμάζουν μεγάλη πορεία από την Πλατεία Κοτζιά στο Σύνταγμα για να διαδηλώσουν την πίστη τους στον… Αλλάχ!

Σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν σε λογαριασμούς μέσων κοινωνικής δικτύωσης της συγκεκριμένης ομάδας ανθρώπων, η πακιστανική τηλεόραση προανήγγειλε τον εορτασμό του Eid Milan Un Nabi στο κέντρο της Αθήνας το πρωί της Κυριακής.

Οπως, μάλιστα, τονίζεται, πρόκειται για απόφαση που πήραν όλες οι «θρησκευτικές οργανώσεις στην Ελλάδα», κάνοντας τον απλό πολίτη να αναρωτιέται ποιες ακριβώς είναι αυτές, εάν είναι καταγεγραμμένες και τι είδους εσωτερικές διαδικασίες έχουν.

Οποιες και να είναι, πάντως, καλούν τους μουσουλμάνους και Πακιστανούς της πρωτεύουσας να συμμετέχουν στην πορεία, προκειμένου να αποδείξουν την πίστη τους στον κύριό τους! Το δεύτερο ζήτημα που προκύπτει είναι βεβαίως το από ποιους πήραν (αν πήραν) άδεια για τη διενέργεια της συγκεκριμένης πορείας, σε μια κατά βάση χριστιανική χώρα, γεγονός που θα μετατρέψει το κέντρο της πρωτεύουσας, για κάποιες ώρες, σε προάστιο του Ισλαμαμπάντ.

Βέβαια, από την άλλη τέτοιου είδους θρησκευτικές εορτές μουσουλμάνων στο κέντρο της Αθήνας το τελευταίο διάστημα, όχι μόνον έχουν μετατραπεί σε… ρουτίνα, αλλά αποτελούν και ζητούμενο. Ακόμα και τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα του Πακιστάν, που δεν χάνουν ευκαιρία να επιδεικνύουν τη δυνατότητα της χώρας τους να κινητοποιεί μάζες εντός της πρωτεύουσας της χώρας μας, στέλνουν σαφή μηνύματα και στην Άγκυρα.

newsbreak.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr