Όταν μέσα στην εκκλησία σε κυνηγάνε για να φορέσεις “φίμωτρο” , ιερείς ,επίτροποι , νεωκόροι ακόμα και άκουσον άκουσον καλόγεροι και καλόγριες ,αλλά και πιστοί ,το “νυν πλήρωμα ” ,φοβούμενοι μην φάνε “πρόστιμο” ,τότε ξέχασαν τι σημαίνει το
Λές και ότι έχουμε δεν είναι του Θεού και αν θέλει ο Θεός για την “Χάρι” του και ότι μας έχει χαρίσει και το “κεφάλι ” μας πρέπει να θυσιάσουμε .
Οι καλύτεροι “αστυνόμοι” είναι εντός .
Γεμάτοι η εκκλησία γεμάτοι με υπερήφανους “φιμωμένους” υπάκουους φύλακες ενός πλανεμένου “πνευματικού ” κατεστημένου, αλλά και όργανα ενός δαιμονικού παγκοσμίου συστήματος ,που λέγεται ” λέσχη Bielderberg”.
Όταν οι πρώτοι που είναι “φύλακες” των μέτρων ,είναι το νυν “πλήρωμα” της εκκλησίας, ασθενείς και φοβούμενοι τα “πρόστιμα” ,αγνοώντας την δύναμη του ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ που επιφέρεται μέσα στον ναό και λέγεται “Χάρις”
Απέτυχαν ως “φύλακες” της πίστης και θα υποστούν ΣΟΚ ,κάποιοι θα συνέλθουν ,ελπίζουμε και ευχόμαστε να είναι όλοι .
Ανυπάκουε φόρα το “φίμωτρο” σου ,κάνε “υπακοή”
Όταν σε κοιτούν περίεργα όταν δεν φοράς “φίμωτρο” ,γιατί γνωρίζεις εσωτερικά ,σε φυλάει ο Θεός , ότι είναι πνευματικά “θανατηφόρο “ και θέλεις πάση θυσία να αποφύγεις τον “πνευματικό θάνατο” , που λέγεται ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ του ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ .
Είναι τεράστια η “αμαρτία” που επιτελούν ,σε εκβάλουν και σε πιέζουν ακόμα και να κάνεις πως φόραγες βγαίνοντας από την εκκλησία ,σαν να σου λένε “κάνε ότι πατάς τον σταυρό ,αλλά μην τον πατήσεις ,λες και δεν είναι το ίδιο ,η πρόθεση μετρά αδελφέ
Βέβαια για τα “παιδιά” του έχει ο Θεός λύσεις και τα φυλάει ,αλλά εσείς δυστυχώς αποτύχατε .
Προσωρινοί “κλειδοκράτορες ”
Το νυν “πλήρωμα” της εκκλησίας ,έχει τα “κλειδιά ” προς το παρόν των εκκλησιών και καθορίζει την λειτουργία τους ,σε συνεννόηση με το “δαιμονικό “ κυβερνητικό πλήρωμα , έχει βαρύτατη εύθυνη για το κλείσιμο των εκκλησιών ,γιατί το ξανά λέω εκείνο κλειδώνει “ΑΠΟ ΜΕΣΑ” .
Prive και για λίγους οι Θείες λειτουργίες ,άριστη συνεργασία με ένα ξαφνικά “ταχύτατο ” κράτος …
“Κλειδώνεστε” μέσα κάνετε μόνοι του τις Θείες λειτουργίες ,νομίζοντας ότι κάνει το σωστό και ταπεινώνεται αλλά σε ποιόν ; στις Βρυξέλλες ,στην Γερμανία ,στην λέσχη και την “στοά” ,μήπως εκεί ανήκετε ή έχετε όνειρο να μπείτε ;
Σε ένα “αντίχριστο” κράτος ,σε ένα σχέδιο από καιρό καλοσχεδιασμένο ,που μπήκε σε εφαρμογή μόλις επέτρεψε ο Θεός .Αποκλείεται να είναι σχεδιασμένο από το “Ελληνικό δημόσιο” .
Ένα κράτος γραφειοκρατικό που σερνόταν σε πρωτόκολλα και σφραγίδες ,έγινε ταχύτατο και ψηφιακής διακυβέρνησης ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;
Ότι αυτό το ανίκανο κράτος , που μπέρδευε το αριστερό πόδι με το δεξί ,έγινε ξαφνικά γρήγορο ,υπερσύγχρονο ,ψηφιακό και στήνει ταχύτατα διαδικασίες “εμβολιασμού ” πριν τα εμβόλια να εγκριθούν,στέλνει μαζικά sms , και η ηλεκτρονική διακυβέρνηση , η κατ’οίκον διδασκαλία των παιδιών με δωρεές των πολυδαίδαλων και πανάκριβων συστημάτων δωρεάς ,για παράδειγμα της cisco ,είναι όλα προσχεδιασμένα ,όπως και οι “αμερικάνικες εκλογές” ..
Ευτυχώς τα “σημεία” μας αποκαλύπτουν τα “άδηλα και τα κρύφια”
Ευτυχώς που επέτρεψε ο Θεός να εκτελεστεί ,για να φανερώσει τα “κρύφια της καρδιάς” σας ,να μας δείξει ποιοι πραγματικά είσαστε .Όχι μόνο οι πολιτικοί ,αλλά και οι “εντός εκκλησίας ” από τον μικρότερο ως τον μεγαλύτερο ,τρέξατε να βάλετε “φίμωτρο”
Δεν είναι δυνατόν να “φιμώσεις” τον Ιωάννη τον Πρόδρομο και να την γλυτώσεις .
Αυτός που βγαίνει με την “λαμπάδα ” και προηγείται του Ευαγγελίου ,συμβολίζει τον Τίμιο Πρόδρομο ,δεν μπορεί να τον “φιμώνετε ” δεν μπορείτε να “φιμώνετε” τα “εξαπτέρυγα ,που συμβολίζουν τα αγγελικά τάγματα ,τους “διακόνους “ που θυμιατίζουν με το θυμιατό ,που αναπαριστά την Θεοτόκο ,το καρβουνάκι τον Χριστό και το Θυμίαμα το Άγιο Πνεύμα και να νοιώθετε καλά και να κοιμάστε ήσυχα ,Εγώ όχι μόνο ντρέπομαι αλλά και φοβάμαι για εσάς και τις οικογένειες σας ,είσαστε “απροστατευτοί ” πνευματικά και παραδομένοι στον διάβολο ,πραγματικά
” αφορισμένοι “
Καταλάβετε το ,”φιμωμένος” μέσα στον ναό , δεν θα συνέλθει εύκολα , επέτρεψε ο Θεός και ο ίδιος “αφόρισε” τον εαυτό του .Έχασε την “Χάρι” του Θεού ,γέμισε φόβο ,θυμό ,λύπη ,ταραχή .
Ο Θεός γνωρίζει αν θα “επιστρέψει ” αν θα γίνει ,θα γίνει μέσα από “πόνο” και “άφατη θλίψη” που απέφευγε ,με την “αγαπολογία” και την ευρωπαϊκή ευγένεια ,την συγκάλυψη ,το “savoir vivre “
Βγήκαν οι μάσκες όταν μπήκαν τα φίμωτρα
Να μην μπορεί πλέον να καλυφθεί η “ασθένεια ” σας ,με ωραία λόγια ,με ευγενικές χειρονομίες ,με “αγαπολογία” ,αλλά η μισθωτή ιδιότητα σας να φανεί ξεκάθαρα .
Δεν μιλώ μόνο για “μισθωτό ” κλήρο ,αλλά και γιά “μισθωτό ” ποίμνιο ,το νυν “πλήρωμα” που χαζοχαρούμενα φορά φίμωτρα και θυμώνει σε όποιον δεν φορά ,κουνώντας το δάχτυλο μας στέλνει στον “πνευματικό ” για νουθεσία .
Ο Χριστός μίλησε για εσάς και μας προειδοποίησε ,αλλά και σας προειδοποίησε
πάντα οὖν ὅσα ἐὰν εἴπωσιν ὑμῖν τηρεῖν, τηρεῖτε καὶ ποιεῖτε, κατὰ δὲ τὰ ἔργα αὐτῶν μὴ ποιεῖτε·
Πως γίνεται τόσες χιλιάδες να είναι “ασθενείς”
Τι ωραία που τα λέτε στα κηρύγματά στο youtube ,χιλιάδες τα views και ακόλουθοι ..Θα περίμενα μια χώρα ‘πνευματική’ υπέρ δύναμη ,που ο διάβολος δεν θα τολμούσε να πλησιάσει να μας “πειράξει “
Αλλά πως γίνεται όλο αυτό το μεγάλο ποίμνιο να είναι “ασθενές “ και ανίκανο να αντισταθεί στην δαιμονική καταιγίδα ,να περικυκλώσει ,να γεμίσει και να διαφυλάξει τις εκκλησίες ,μέ εσάς μέσα .
Που είναι όλοι αυτοί οι χιλιάδες ,πήγαν στον Κονάνο ; τον life coach,διαιτολόγο ,διατροφολόγο , γκουρού της ευεξίας και σωματικής σωτηρίας ,γιατί για σωτηρία της ψυχής .άστο καλύτερα .
Μήπως είσαστε “Κονάνοι ” που ακόμα φοράτε το ράσο ;
Αγαπολογία αντί χάριτος δεν σώζει
Μήπως δεν μεταδίδεται “μυστηριακά” την “Χάρι” του Θεού ,όπως έκαναν οι άγιοι ,ο Άγιος Παίσιος που μόλις διαβάσεις τα λόγια του ή αυτοί που τον έζησαν έπαιρναν ,”απομυζούσαν ” από την “Χάρι ” του Θεού
Μήπως είσαστε “κύμβαλα αλλαλάζοντα ” χωρίς ΑΓΑΠΗ προς δόξα δική σας ενεργείτε και όχι προς δόξαν Θεού ,δεν οδηγήτε στον Χριστό ,αλλά στην λατρεία του ΕΓΩ σας .
Έγινα “σκληρός ” αλλά αντιμετώπισα την αδιαφορία σας ,την “έπαρση” σας ,της “αλαζονεία” σας ,όταν έμπαινα στους ναούς και σας συναντούσα ,πολλούς από εσάς .Έσκυβα το κεφάλι ,ασπαζόμουν το χέρι σας ,σεβόμουν ,καλύτερα φοβάμαι και σέβομαι ότι επέτρεψε ο Θεός να φορέσετε τα ιερά άμφια να ιερουργείτε ,δεν ήθελα και δεν θέλω να πέσω σε “ιεροκατάκριση “
“μετανόησον καὶ τὰ πρῶτα ἔργα ποίησον”
Μήπως να προβληματιστείτε ,να στεναχωρηθείτε ,να θυμώσετε με τον εαυτό σας ,γιατί αν είσαστε διάδοχοι αυτής της κατάσταση ,είσαστε “χαμένοι ” .Οι εκλεκτοί δεν χάνονται ,εσείς όμως ανήκετε στους “εκλεκτούς ” ή στους κλητούς που θα μείνουν έξω φωνάζοντας “Κύριε ,Κύριε εν τω ονόματι σου δεν έδιωχνα δαιμόνια …” αλλά θα ακούσεις “δεν σε ξέρω …”
Δυστυχώς όμως η τωρινή κατάσταση βρίσκεται εδώ.
Οὐαὶ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί, ὅτι κλείετε τὴν βασιλείαν τῶν οὐρανῶν ἔμπροσθεν τῶν ἀνθρώπων· ὑμεῖς γὰρ οὐκ εἰσέρχεσθε, οὐδὲ τοὺς εἰσερχομένους ἀφίετε εἰσελθεῖν.
Καλή φώτιση και αρχή μετάνοιας
Γ.Μ