• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Σάββατο, 25 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Οι ρουφιάνοι των Ελληνικών Hoaxes έδωσαν τα χέρια με το FACEBOOK με σκοπό την απόλυτη φίμωση του διαδικτύου!

7 έτη ago
in ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Οι ρουφιάνοι των Ελληνικών Hoaxes έδωσαν τα χέρια με το FACEBOOK με σκοπό την απόλυτη φίμωση του διαδικτύου!

Το Facebook δεν βρήκε τυχαία το ELLINIKA HOAXES .

Η συγκεκριμένη “ΜΚΟ” έχει από πίσω της τη Liberation-Rothschild και το OPEN SOCIETY-SOROS κι άλλους πράκτορες των τοκογλύφων.

Το άρθρο σας … να το μεταφράσετε και στα Αγγλικά να μπορούν το διαβάσουν πιο εύκολα η Μοσάντ και η CIA.

Βγήκατε να μας υπερηφανευθείτε που γίνατε ΓΛΕΙΦΤΕΣ … της «πολιτισμένης» Ευρώπης ;

Βγήκατε να μας παραδώσετε μαθήματα πολιτικής ορθότητας;; Ως τι ως … «Επίλεκτοι» της Κομισσιόν και του μπεκρούλιακα Γιούνκερ; ;

Θα έπρεπε να θεωρήσετε υποτιμητικό να σας καλούν σε συνέδρια της εξουσίας …ρουφιάνοι των Hellenic Hoaxes με Ευρωπαική Πιστοποίηση !

Να αποδομείτε όλα τα ψέματα όχι επιλεκτικά…ΟΛΑ! Όπως το ότι ο Σαντάμ είχε πυρηνικά κι ότι ο Άσαντ έριξε χημικά …Ή όπως το οτι ο Καντάφι εγκληματούσε εις βάρος του λαού του το ίδιο και ο Μιλόσεβιτς κλπ..

Τα ellinika hoaxes κλήθηκαν στο Ιερατείο της ΕΕ των Τοκογλύφων να πάρουν γραμμή να μας σώσουν από του κακούς Ρώσους ώστε να διαφυλαχθεί η ακεραιότητα του Ευρώ και του ΝΑΤΟ.

Έρχονται εκλογές και πρέπει να εκλεγούν όσοι είναι στο πρόγραμμα ώστε να μην έχουμε εκπλήξεις. Να μας πουν μόνο πόσα θα αρπάξουν κι αν θα τα δηλώσουν ή αν θα είναι από τα μαύρα ταμεία του Soros .

Γεμίσαμε “αφιλοκερδείς”, “φιλαλήθεις”, κρατικοδίαιτους “Σωτήρες” …από το 2009 και μετά κι έτσι κάπως διπλασίασαν το χρέος … για να μείνουμε “Ευρώπη” και να αρπάξουν τις περιουσίες μας οι “φιλάνθρωποι” Soros, Paulson, Loeb, Rothschild, Lazard, Goldman Sachs κοκ.

Οι φωστήρες των Ellinika Hoaxes πολεμούν για το καλό των λαών … μέσα από ΠΟΛΥ ανεξάρτητους οργανισμούς λέμε…

Τόσο ανεξάρτητους …που χρηματοδοτεί κυρίως η Liberation …δηλαδή οι Rothschild , και το OPEN SOCIETY FOUNDATION δηλαδή ο Soros, το ψυχοπαίδι των Rothschild …

καθώς και η Google που ανήκει στον Larry Page και τον Sergey Brinn. Τώρα το πως συνέβη και είναι όλοι τους εβραϊκής καταγωγής … θα πρέπει να θεωρηθεί σύμπτωση…

Οι «ανεξάρτητοι» κι «ανιδιοτελείς» φωστήρες των Hoaxes δεν άκουσαν ότι μόλις αγόρασε τις μετοχές της Liberation ο Rothschild, παραιτήθηκαν σχεδόν ταυτόχρονα 150 δημοσιογράφοι … γιατί ακριβώς τελείωσε εκεί η ανεξαρτησία τους.

Θέλει πολλά κιλά @@ να παραδεχτείς επιχορήγηση και πόσταρεις τον εαυτό σου μαζί με το Open Society του θείου Soros.

Μετά απο τέτοια τιμή … είναι δυνατόν να στοχοποιήσεις ποτέ τους «ανιδιοτελείς φιλάνθρωπους» και να τους θεωρήσεις υπεύθυνους για την αιματηρή και γενοκτόνο επέκταση της αυτοκρατορίας των τοκογλύφων;

Τα Ellinika Hoaxes συμμετέχουν με υλικό και στην AthensVoice που επίσης είναι γνωστή για την φανατική προώθηση της ατζέντας Sοros … «Ανεξάρτητη» κι αυτή όπως η Τράπεζα της Ελλάδας … Ανεξάρτητο από τα συμφέροντα των Ελλήνων …αλλά πλήρως εξαρτημένη από τους ξένους τοκογλύφους…

Και η Athensvoice …μάχεται εναντίον των «απολυταρχικών» καθεστώτων … μέχρι κι αυτά να γίνουν «Δημοκρατίες» με ιδιωτικοποιημένο τον φυσικό τους πλούτο και με υποχρέωση να πληρώνουν αμέτρητα δισεκατομμύρια σε τόκους για δάνεια που ΠΟΤΕ δεν πήραν … και με κυβερνήσεις αγράμματων κλόουν όπως στην Ελλάδα.

Θα μιλούσαν αυτοί στα Hoaxes ποτέ για την OTPOR και τα εγκλήματα που διέπραξε με χρηματοδότηση των ίδιων αυτών «φιλάνθρωπων» όπως ο Soros … που απεχθάνονται τα “Fake News” ; 

Είναι “FAKE NEWS” η χρηματοδότηση του indymedia των αναρχικών μπαχαλάκιδων απο τον Σόρος ; 

To ELLINIKA HOAXES κυκλοφόρησε «πρόσθετο-εφαρμογή» για τα προγράμματα περιήγησης όπως το Google Chrome …με σκοπό να «σώσει» την ανθρωπότητα από τις ψευδείς ειδήσεις όταν αυτές δεν βολεύουν τους τοκογλύφους και την αντιρωσική πολιτική.

Μόλις λοιπόν εγκαταστήσετε το πρόσθετο … αυτό σας προειδοποιεί ότι διαβάζετε σελίδα που έχει δημοσιεύσει τουλάχιστον μία φορά ψευδή είδηση. Δεν υπάρχει η λέξη συγχώρεση στους αυστηρούς κριτές του ELLINIKA HOAXES που κάποιοι τους πληρώνουν ταξίδια, διαμονές στο εξωτερικό για να τους δώσουν κατευθύνσεις. Και ιδού … που πάει το πράγμα όταν παίρνεις δώρα από τις υπηρέτριες των τοκογλύφων.

Επειδή αυτό το πρόσθετο έχει επινοηθεί από συγκεκριμένα κέντρα … δεν λειτουργεί ΠΟΤΕ με τις ιστοσελίδες του Συστήματος και λειτουργεί ΜΟΝΟ με όσες είναι φιλορωσικές ή αντισιωνιστικές.
Ενώ οι φωστήρες του ELLINIKA HOAXES έχουν συλλάβει πολλές φορές το STAR.GR να χρησιμοποιεί ψευδείς ειδήσεις … εντούτοις το ΕΞΑΙΡΟΥΝ από τη «μαύρη λίστα» .
Και το ίδιο κάνουν και με το Newsit, το Documento κλπ.

Όσοι παίρνουν γραμμή από τις Πρεσβείες …περιέργως δεν πιάνονται από τον μηχανισμό….Περνούν μέσα από «δίχτυα» και συνεχίζουν την προπαγάνδα τους για λογαριασμό των τοκογλύφων.
Γιατί λοιπόν γελοίοι φωστήρες του ELLINIKA HOAXES …εξαιρείτε σκόπιμα το STAR.GR από τη Μαύρη Λίστα …παρά τις αμέτρητες ψευδείς ειδήσεις που έχει σηκώσει και που εσείς οι ίδιοι αναδείξατες;

grothia.gr

Tags: slide2
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΣΟΚ! «Τσιπ στον Εγκέφαλο των Παιδιών;»: Η Αμφιλεγόμενη Πρόταση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ που Προκαλεί Αντιδράσεις
ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΣΟΚ! «Τσιπ στον Εγκέφαλο των Παιδιών;»: Η Αμφιλεγόμενη Πρόταση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ που Προκαλεί Αντιδράσεις

by admin
15 ώρες ago
Γιατί τόσοι Εβραίοι αναζητούν εξωγήινους;
Slider

Γιατί τόσοι Εβραίοι αναζητούν εξωγήινους;

by admin
3 ημέρες ago
Το Ψηφιακό Θηρίο Προελαύνει: Πώς η Παγκόσμια Ελίτ Θέλει να Μας Κάνει Ανθρώπους-Δεδομένα και η Αντίσταση που Οφείλουμε να Προβάλουμε
Slider

Το Ψηφιακό Θηρίο Προελαύνει: Πώς η Παγκόσμια Ελίτ Θέλει να Μας Κάνει Ανθρώπους-Δεδομένα και η Αντίσταση που Οφείλουμε να Προβάλουμε

by admin
7 ημέρες ago
Είναι ΑΝΩΜΑΛΟΙ! «Εποχή Όργουελ» μετά την απόφαση της ΕΕ για έλεγχο των επικοινωνιών: Μπλοκαρίστηκε ακόμα και φωτό μάνας με παιδί!
Slider

Είναι ΑΝΩΜΑΛΟΙ! «Εποχή Όργουελ» μετά την απόφαση της ΕΕ για έλεγχο των επικοινωνιών: Μπλοκαρίστηκε ακόμα και φωτό μάνας με παιδί!

by admin
1 εβδομάδα ago
Next Post
Πληθυσμιακή μετακίνηση και εισαγωγική περίοδο του Αντιχρίστου.

Πληθυσμιακή μετακίνηση και εισαγωγική περίοδο του Αντιχρίστου.

“Κρίσιμo χάσμα”: Πως οι ΗΠΑ προσπαθούν να καλύψουν τη Ρωσία στη σφαίρα των Υπερηχητικών όπλων

"Κρίσιμo χάσμα": Πως οι ΗΠΑ προσπαθούν να καλύψουν τη Ρωσία στη σφαίρα των Υπερηχητικών όπλων

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr