ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Οι συγκλονιστικές ομοιότητες Ναγκόρνο Καραμπάχ και ελληνοτουρκικών! Ο Σ.Καλεντερίδης προειδοποιεί

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ. - 15 Νοέ 2020 - 18:59

Η σύγκρουση στο Ναγκόρνο Καραμπάχ και η συνθηκολόγηση στην οποία υποχρεώθηκε η Αρμενία έχει συγκλονιστικές ομοιότητες με όσα είναι πιθανόν να ζήσουμε στα ελληνοτουρκικά και στο Κυπριακό;

Ο Σάββας Καλεντερίδης μιλώντας στο Militaire.gr λέει πως ναι καταθέτοντας όχι απλά εκτιμήσεις ,αλλά γεγονότα. Ομοιότητες όχι μόνο στο πολιτικό και στο διπλωματικό επίπεδο αλλά και στην προετοιμασία των Ενόπλων Δυνάμεων της για να αντιμετωπίσει την απειλή που ερχόταν. Δεν έδωσαν τη σημασία που έπρεπε πιστεύοντας “στη συμφωνία”… Ο Σάββας Καλεντερίδης είναι καταιγιστικός για τα ελληνοτουρκικά. Υποστηρίζει ότι βρισκόμαστε ήδη στη φάση της “φινλανδοποίησης” μας και αν συνεχίσουμε έτσι θα περάσουμε στη “φάση του εκτουρκισμού”.

Δεν πιστεύει ότι η Τουρκία θα επιχειρήσει καν θερμό επεισόδιο ή στρατιωτική εμπλοκή! Παίρνει όσα θέλει με την στρατιωτική πίεση που μας ασκεί. Θα αφυπνιστεί το πολιτικό σύστημα για να αφυπνιστούν και οι πολίτες; Οι προβλέψεις του δεν είναι αισιόδοξες. Ο Σάββας Καλεντερίδης ασκεί κριτική και στην ελληνική δημοσιογραφία. Για κακή μας τύχη ήταν το μοναδικό σημείο που η σύνδεση μας είχε προβλήματα! Να επισημάνουμε ότι προσυπογράφουμε την κριτική του.

militaire.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr