ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Οι συμπληγάδες που θα βυθίσουν την Ευρώπη στην κόλαση

ΑΠΟΨΕΙΣ. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ. - 19 Σεπ 2016 - 19:03
Loading...

Διπλή απειλή

Η άτυπη σύνοδος στη Μπρατισλάβα έληξε και το μοναδικό το οποίο επιβεβαίωσε είναι οτι το μαγαζί είναι διχασμένο… οτι ο διχασμός αυτός έχει δομικά χαρακτηριστικά… οτι ο ηγεμονισμός του Ράιχ δεν εγκαταλείπεται… Αντίθετα ενδυναμώνεται, κλιμακώνεται και απειλεί να επαναφέρει σκοτεινές εποχές πάνω από την Ευρώπη…
του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Η υποτιθέμενη ανάλυση στην οποία προέβη για δεύτερη φορά η κ. Μέρκελ και η οποία επαναβεβαίωσε τη ρητορική του πολέμου που χρησιμοποιεί, συνιστά επίδειξη δύναμης… συνιστά πρωτίστως πραγματική απειλή, και δευτερευόντως μια απόπειρα καταγραφής των επικίνδυνων αδιεξόδων στα οποία έχει περιέλθει η Ευρώπη.
Ο Έλληνας πρωθυπουργός επέστρεψε ουσιαστικά με άδειο χαρτοφύλακα, προσκολλημένος ωστόσο δραματικά σε ένα σύμπλεγμα αυταπατών που παγιοποιούν μια έωλη κατάσταση για τη χώρα.
Οι δεσμεύσεις των ηγετών προκειμένου να επανέλθουν με ελπιδοφόρες προτάσεις για το μέλλον του Ευρωπαϊκού εγχειρήματος, είναι μια ακόμη προσπάθεια αγοράς πολιτικού χρόνου γι αυτούς που είναι προσανατολισμένοι να τον αξιοποιούν και να οχυρώνονται έναντι όλων. Σε αυτούς δυστυχώς δεν συμπεριλαμβάνεται η Ελλάδα.
Το ξέσπασμα Ρεντσι, προφανώς και δε συνιστά στρατηγική διαφοροποίηση. Είναι η οδυνηρή επίγνωση ενός ηγέτη μιας χώρας, που το δημόσιο χρέος της ξεπέρασε τα δυο τρις, και αυτό δρομολογεί μη αναστρέψιμες εξελίξεις για…

την ήδη θυματοποιημένη Ιταλία. Και τα χειρότερα φυσικά έπονται…

Το χάρτινο Ευρωπαϊκό οικοδόμημα συνθλίβεται στις συμπληγάδες της αδιέξοδης ανισομετρίαςαπο τη μια, και της ισχυρής γεωπολιτικής πίεσης του λαθρομεταναστευτικού από την άλλη.
Πρόκειται για δυο κορυφαία προβλήματα, που παρά την εμμονική εθελοτυφλία των αφελών, απειλούν με ανατροπές απρόβλεπτες και εξελίξεις με δυναμική να τεθούν εκτός ελέγχου, σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ήπειρο.
Η πατρίδα μας βρίσκεται έτσι κι αλλιώς στη διακεκαυμένη ζώνη αυτής της συμπίεσης, με πρόσθετο μειονέκτημα ένα προσκυνημένο και δουλοπρεπές πολιτικό προσωπικό, που ως τέτοιο αδυνατεί να δραπετεύσει από επιλογές στρατηγικού εγκλωβισμού, και να οδηγήσει τον τόπο σε διαδρομές βιώσιμης ανάταξης και φυσικά ανάκλησης της απολεσθείσας εθνικής κυριαρχίας.
Στις συνθήκες αυτές, και ενώ πλέον γίνεται φανερό πως στον τόπο μας η πολιτική διέξοδος είναι απόλυτα συνδεδεμένη με την ανάγκη ανάδειξης μιας δημοκρατικής πατριωτικής εξουσίας, έτσι όπως αυτή αποτυπώνεται στην πολιτική πρόταση του ΕΠΑΜ, ένα ιδιότυπο παρακράτος κονδυλοφόρων και πειρατών του πολιτικού τσαρλατανισμού, επιδίδεται ολο και πιο συστηματικά σε μια δόλια προσπάθεια αποδόμησης της δυναμικής της πολιτικής του πρότασης, άλλοτε με αφορμή τη συνολική του προσέγγιση για την άμεση ανάκτηση του Εθνικού ελέγχου στην οικονομία, και άλλοτε με τη συνειδητή παραποίηση των προτάσεων του με επίκεντρο το μεταναστευτικό.
Πρόκειται για μια δόλια προσπάθεια συνειδητής διαστρέβλωσης των θέσεων του, αφού τοΕΠΑΜ και τα στελέχη του…

Οχι μόνο δε στοχοποίησαν ποτέ τους ίδιους τους μετανάστες…

Οχι μόνο δεν έπαψαν να καταγγέλλουν τις άθλιες συνθήκες «αποθήκευσής» τους που υλοποιούν οι υποκριτές του ανθρωπισμού…
Αλλά αυτό που έκανε και θα συνεχίσει να κάνει είναι…
  • Να καταγγέλλει, όχι τους ίδιους τους μετανάστες αλλά την εφαρμοζόμενη μεταναστευτική πολιτική που αποκτά χαρακτηριστικά μιας ιδιότυπης και επικίνδυνης πολιτικής και επιχειρηματικής μπίζνας…
  • Να αποκαλύπτει τα βρώμικα σχέδια κατάλυσης της Εθνικής κυριαρχίας συμπεριλαμβανομένων και των κινδύνων του εδαφικού διαμελισμού που εξυφαίνονται σε βάρος της χώρας απο τα σκοτεινά κέντρα των «εταίρων και προστατών»…
  • Να αποκαλύπτει τους βρώμικους ρόλους και να προειδοποιεί για τις τραγικές εξελίξεις που θα προκύψουν μοιραία αν αυτά τα σχέδια δεν ανακοπούν άμεσα και δεν δρομολογηθούν εξελίξεις σε κατεύθυνση διαφορετική.
Πρόκειται για έναν αγώνα εθνικής ευθύνης και αξιοπρέπειας, για μια στάση πραγματικού ουμανισμού, που σε αντίθεση με τους επαγγελματίες «φιλάνθρωπους» και τους κάθε λογής καιροσκόπους η και τις σκοτεινές συμμορίες των αμφιλεγόμενων ΜΚΟ, έχει στραμμένο το ενδιαφέρον στην πραγματική ανθρωπιά, στην αντιμετώπιση των γεωπολιτικών και άλλων κινδύνων που απειλούν να σύρουν τη χώρα σε εθνικές τραγωδίες.
«ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ»
Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter