ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

«Οι Τούρκοι ετοιμάζονται να πάρουν την υπόλοιπη Κύπρο χωρίς τουφεκιά»-Ι.Σιεκέρσαββας

ΕΘΝΙΚΑ. ΚΥΠΡΟΣ. - 2 Δεκ 2022 - 6:59

Η Κύπρος οδεύει προς εκλογές στις αρχές Φεβρουαρίου και η Τουρκία συνεχίζει να πιέζει. Σήμερα στέλνει ανοιχτά της κατεχόμενης Κύπρου το γεωτρύπανο Αμπντουλχαμίτ Χαν.

Κι όμως το Κυπριακό δεν αποτελεί κεφάλαιο της δημόσιας συζήτησης στην Ελλάδα. Ακόμη και στην Κύπρο που βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο το «Δεν Ξεχνώ» φαίνεται ότι έχει αρχίσει να ξεχνιέται…

Όχι για όλους. Ο Ιωάννης Σιεκέρσαββας, πρόεδρος του Σωματείου «Αδούλωτη Κερύνεια», μιλά στο militaire.gr για εκείνους που αρνούνται να συμβιβαστούν με «λύσεις» που χρειάζονται μεγάλες δόσεις λήθης για να επιβληθούν.

Απόψε στην Αθήνα γίνεται και σχετική εκδήλωση:Η Συντονιστική Επιτροπή Υπεράσπισης Αγώνα για Ελεύθερη Κύπρο (Σ.Ε.Υ.Α.Ε.Κ.) και το Σωματείο «Συμπαράσταση Αγώνα Κύπρου» (ΣΑΚ), σας προσκαλούν στην εκδήλωση που διοργανώνουν την Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2022, στις 6:00μ.μ., στην αίθουσα του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (Ακαδημίας 60), με θέμα:

ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ

Ομιλητές θα είναι:

Ιωάννης Σιεκέρσαββας, πρόεδρος του Σωματείου «Αδούλωτη Κερύνεια»

Φανούλα Αργυρού, ερευνήτρια, δημοσιογράφος

Γεώργιος Κουρούκλης, δικηγόρος, πρόεδρος του ΣΑΚ

Μανώλης Μηλιαράκης, δημοσιογράφος, πρώην πρόεδρος της Σ.Ε.Υ.Α.Ε.Κ.

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δικηγόρος, πρόεδρος της Σ.Ε.Υ.Α.Ε.Κ. Ευάγγελος Κουρής.

militaire.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr