ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Οι Τούρκοι φυλάκισαν δύο Έλληνες στρατιωτικούς και εμείς απελάσαμε Ρώσους!!

ΕΘΝΙΚΑ. - 12 Ιούλ 2018 - 15:15
Loading...

Του Γιώργου Φαρμάκη

Εδώ και 133 ημέρες, δύο Έλληνες στρατιωτικοί βρίσκονται φυλακισμένοι στην Τουρκία. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι οι δύο στρατιωτικοί έκαναν κάτι μεμπτό. Παρόλα αυτά οι Τούρκοι τους κρατάνε μέσα στα κελιά της Αδριανούπολης.

Οι Άγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης περνάνε μέρες δύσκολες, μακριά από την Πατρίδα και μακριά από τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Την ίδια ώρα, δεν είδαμε να γίνονται σοβαρές κινήσεις (από την Ελληνική πλευρά) για την απελευθέρωσή τους. Δυστυχώς η χώρα μας δεν λειτουργεί σωστά σε κανένα επίπεδο και αυτό είναι μια πολύ μεγάλη πληγή για το Έθνος των Ελλήνων.

Την στιγμή λοιπόν που δύο στρατιωτικοί βρίσκονται φυλακισμένοι στην Τουρκία, η Ελληνική κυβέρνηση πήρε την απόφαση να απελάσει Ρώσους Διπλωμάτες επειδή υποστηρίζει ότι προσπαθούσαν να παρέμβουν στις εσωτερικές υποθέσεις της χώρας μας.

Το γεγονός της απέλασης των Ρώσων μας προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση. Για ποιο λόγο δεν απελάσαμε Τούρκους διπλωμάτες; Στο κάτω-κάτω οι Τούρκοι έχουν φυλακίσει δύο Έλληνες, οι Ρώσοι δεν φυλάκισαν κανένα.

Μα θα πει κανείς ότι δεν πρέπει να «δαγκώσουμε» τους Τούρκους γιατί μετά τα πράγματα θα γίνουν χειρότεραγια τους στρατιωτικούς. Αυτό όμως δεν έχει λογική, διότι οι στρατιωτικοί «λιώνουν» μέσα στα τουρκικά κελιά.

Για ποιο λόγο λοιπόν η κυβέρνηση δεν απελαύνει Τούρκους; Γιατί δεν παίρνει μέτρα εναντίον της Τουρκίας;

Σε αυτή την περίπτωση αλλά και σε άλλες η Εξωτερική μας Πολιτική, φαίνεται ότι δεν είναι καθόλου μα καθόλου καλή. Δεν είναι δυνατόν να χαϊδεύουμε τα αυτιά των Τούρκων αλλά να «κόβουμε τα αυτιά» των Ρώσων, οι οποίοι δεν μας έκαναν και τίποτα κακό!

el.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter