ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Οι τρεις βασικοί όροι της Ρωσίας για να μην πέσουν πυρηνικά, το «καψόνι» Πούτιν σε Μπάιντεν, vid

ΔΙΕΘΝΗ. - 23 Απρ 2021 - 19:01
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση
Δηλώσεις του Ρώσου Προέδρου για την Ατζέντα 2030

Ο Aμερικανός διεθνιστής απεσταλμένος για το κλίμα, Τζον Κέρι ή αλλιώς «Long Devil», δήλωσε την Πέμπτη (23/04) ότι ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, παρουσίασε ένα «όραμα» για την συνεργασία σε περιβαλλοντικά θέματα κατά την ομιλία του, καθώς η Ρωσία έχει σηκώσει το γάντι και αντιπαρατίθεται και σε σχέση με την προσπάθεια επιβολής της Ατζέντας 2030.

Πριν μιλήσει ο Πούτιν, με αφορμή, όπως σχολιάζουν δυτικά ΜΜΕ, τεχνικό πρόβλημα, τους άφησε όλους και ειδικά Μπαίντεν και Κέρι να τον περιμένουν ευλαβικά, φορώντας μάσκα, για να μιλήσει.

Δείτε:

Η Ρωσία βέβαια έχει τρεις απαράβατος όρους:

Δεν συμφωνεί με την μείωση πληθυσμού, επιδιώκοντας την αύξηση

Θέλει δυνατή και όχι κρατικοποιημένη την οικονομία της

Θέλει το ΝΑΤΟ μακριά από τα σύνορά της

Σύμφωνα με το CNN, ο Τζον Κέρι ανέφερε: «Άκουσα τον Πούτιν σήμερα. Σκέφτηκα ότι ήταν αρκετά λογικός και βρήκε κάποιο αξιοπρεπές όραμα, δηλαδή πράγματα που ίσως θέλουμε να συζητήσουμε και να συνεργαστούμε και μίλησε για αυτή την δυνατότητα».

Υπενθυμίζεται πως στην ομιλία του στη Σύνοδο Κορυφής των ηγετών για το κλίμα, ο Βλαντίμιρ Πούτιν υποστήριξε, την Πέμπτη (22/04), την ενεργοποίηση διεθνών προσπαθειών, προκειμένου να βρεθεί κοινό έδαφος για την διεθνή πολιτική που πρόκειται να ακολουθηθεί με αφορμή το περιβάλλον και να οδηγήσει σε προσπάθεια παγκόσμια συγκυβέρνησης.

«Η Ρωσία ενδιαφέρεται ειλικρινά να ενεργοποιήσει την διεθνή συνεργασία για να συνεχίσει να αναζητεί αποτελεσματικές λύσεις στα προβλήματα της κλιματικής αλλαγής», σημείωσε.

«Καλούμε όλες τις ενδιαφερόμενες χώρες να συμμετάσχουν σε κοινή επιστημονική έρευνα, να επενδύσουν σε έργα πρακτικής σημασίας για το κλίμα και να συμμετάσχουν πιο ενεργά στην ανάπτυξη τεχνολογιών χαμηλών εκπομπών άνθρακα για τον μετριασμό των συνεπειών και την προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή», σημείωσε, δείχνοντας φαινομενικά πως η Μόσχα δεν έχει πρόβλημα να συνεργαστεί σε ό,τι θέλουν οι διεθνιστές, αρκεί φυσικά να μην παρακαμφθούν τα συμφέροντα της «Αρκούδας».

Επιπλέον, ο Ρώσος Πρόεδρος τόνισε ότι η Μόσχα είναι έτοιμη να εξετάσει προτάσεις ξένων εταιρειών που θέλουν να «επενδύσουν σε καθαρές τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένης και της χώρα μας», θέλοντας να αποκομίσει τα όποια οικονομικά οφέλη.

Εν ολίγοις, ο Πούτιν τους λέει μερικά από αυτά που θέλουν να ακούσουν, κερδίζοντας χρόνο για ακόμα πιο ισχυρά ρωσικά όπλα, ακόμα πιο μεστές γεωστρατηγικές συμμαχίες, υπερτονίζοντας την προειδοποίηση να μην πληγούν τα ρωσικά συμφέροντα.

Η Σύνοδος Κορυφής για το κλίμα πραγματοποιείται διαδικτυακά στις 22 και 23 Απριλίου.

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ


CopyAMP code

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…